Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, T-virus είπε

οταν τα παιχνιδια αρχισουν και υποστηριζουν πιο πολλους και δυνατους πυρηνες τοτε θα φανει και η διαφορα του 3700x  απο 3600 και 3600χ.

Το ξέρεις?

Αφού λοιπόν το ξέρεις γιατί ρωτάς. Οι υπόλοιποι που δεν ξέρουμε σου απαντήσαμε. Διαφορετικά άνοιξε ένα καινούργιο θέμα και γράψε.

Ήρθα να σας πω το μέλλον σας να σας πω ριζικό σας.

Και να μπούμε και εμείς να μάθουμε.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Στις 9/3/2020 στις 9:46 ΠΜ, emperor4her είπε

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα, 9900κ ή ryzen 9 3900x.

Δεν μιλαω αποκλειστικα για παιχνιδια, αλλα για γενικη καθημερινη χρηση, και να φτιαξεις ενα μηχανακι που για την επομενη 5-6ετια θα εισαι καλυμενος.

(πχ πηρα τον 4790κ, μεσα του 14, και μεχρι τωρα δεν εχει προδωσει..) οποτε αν παω για αναβαθμιση, τι προτεινετε? 

εξαρτάται απο το budget αν έχεις λεφτά και για υλοποίηση 9900κ τότε εγώ στην θέση σου (μιας και δεν μιλάμε μόνο για gaming) θα έπαιρνα ryzen 3950x για καλύτερα ρολόγια και παραπάνω cores.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TopicStrarter είπε

εξαρτάται απο το budget αν έχεις λεφτά και για υλοποίηση 9900κ τότε εγώ στην θέση σου (μιας και δεν μιλάμε μόνο για gaming) θα έπαιρνα ryzen 3950x για καλύτερα ρολόγια και παραπάνω cores.

για  gaming  μονο μιλαω φιλε μου.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, T-virus είπε

Σου απάντησα ήδη... μου είπες έχεις 600 ευρώ για Motherboard CPU και RAM

και σου απάντησα στο πρώτο tab με αυτό:

Στις 9/3/2020 στις 7:04 ΠΜ, TopicStrarter είπε

μονο ο 9900κ θα σου βγει 520ευρώ άρα το ξεχνάμε αυτό.

Η μόνη λύση (σε καινούργια ) είναι AMD Ryzen 7 3800X Box καλό IPS και καλή συχνότητα 8 cores 16 threads και σου περισσεύουν 265 ευρώ για μητρική και μνήμες (που δεν ειναι πολλά ούτε και λίγα όμως άρα μπορείς να πάρεις αξιοπρεπή κομμάτια) 

σε Intel το μόνο που θα ήταν καλύτερο θα ήταν ο 9700κ αλλά κάνει κοντά στα 400 και η φθηνότερη μητρική 200 οπότε το ξεχνάμε και αυτό. 

EDIT άκυρο αυτό που είπα για την μητρική για Intel υπάρχουν καλούτσικες και στα ~150 +- αλλά μετά δεν θα σου μείνουν πολλά για RAM 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, T-virus είπε

3950x ξεκαθαρα για gaming , η καλυτερη επιλογη θα ηταν ενας threadripper 3970x ομως. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...