Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, duffyduck είπε

MSI B450 Tomahawk MAX.

Αλλιως παρε μια με X470/X570.

για μνήμες ;  τι να αγοράσω;'

την MSI B450 Tomahawk MAX. με πιές ,μνήμες  θα  μπορούσα να την   συνδιάσω;

Επεξ/σία από T-virus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, duffyduck είπε

π.χ. https://www.skroutz.gr/s/7332757/Corsair-Vengeance-LPX-16GB-DDR4-3200MHz-CMK16GX4M2B3200C16.html

αλλα περιμενε και τους αλλους για προτασεις.

δίαβασα στο  φοράμ  για τις https://www.skroutz.gr/s/17350611/Crucial-Ballistix-Sport-LT-Gray-16GB-DDR4-3200MHz-BLS2K8G4D32AESBK.html  ειναι πάρα  πολύ καλές;

θα είναι καλός συνδιασμός με τις  Crucial-Ballistix-Sport-LT-Gray;

Επεξ/σία από T-virus
Δημοσ.
Μόλις τώρα, T-virus είπε

δίαβασα στο  φοράμ  για τις https://www.skroutz.gr/s/17350611/Crucial-Ballistix-Sport-LT-Gray-16GB-DDR4-3200MHz-BLS2K8G4D32AESBK.html  ειναι πάρα  πολύ καλές;

Αν θα κάνεις oc ναι, υπάρχει κουβέντα στο φορουμ από άτομα που τις έχουν συνήθως παίζουν στα 3600/16! Αν δεν κάνεις πάρε αυτές που σου είπε ο @duffyduck!

Για μητρική μια πολύ καλή επιλογή είναι η tomahwak max, από εκεί και πέρα αν θες να πας σε x570 υπολόγισε ότι θα φτάσεις ~200 ευρώ!

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Duck Dodgers είπε

Αν θα κάνεις oc ναι, υπάρχει κουβέντα στο φορουμ από άτομα που τις έχουν συνήθως παίζουν στα 3600/16! Αν δεν κάνεις πάρε αυτές που σου είπε ο @duffyduck!

Για μητρική μια πολύ καλή επιλογή είναι η tomahwak max, από εκεί και πέρα αν θες να πας σε x570 υπολόγισε ότι θα φτάσεις ~200 ευρώ!

Η  tomahwak max, και  οι Crucial-Ballistix-Sport-LT-Gray θα ειναι  συμβατές με την   νεα  γεννιά zen 3;

Δημοσ.

καταρχας ξεκινας λαθος την επιλογη... μεχρι ποσα χρηματα θες να δωσεις? οποτε αναλογα κομματια θα βρεις. pc υπαρχουν (για ολα τα βαλάντια)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xxatziva είπε

καταρχας ξεκινας λαθος την επιλογη... μεχρι ποσα χρηματα θες να δωσεις? οποτε αναλογα κομματια θα βρεις. pc υπαρχουν (για ολα τα βαλάντια)

τι εννοείς λάθος επιλογή;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, T-virus είπε

μέχρι  600 ευρώ μπορώ να διαθέσω για   CPU + MoBo + μνήμες

2 λεπτά πριν, xxatziva είπε

Αναφέρει 600 ευρώ!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Duck Dodgers είπε
11 ώρες πριν, T-virus είπε

μέχρι  600 ευρώ μπορώ να διαθέσω για   CPU + MoBo + μνήμες

Η  tomahwak max, και  οι Crucial-Ballistix-Sport-LT-Gray θα ειναι  συμβατές με την   νεα  γεννιά zen 3;

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Μιας και διάβαζω τα σχόλια σας, βλέπω πολλοί από εσάς, ότι έχετε πολύ καλή εικόνα από pc όσο αφορά το Gaming, θα ήθελα να μου πείτε,  μια γνώμη, σχετικά με δικό μου pc, το έφτιαξα για παιχνίδια, αλλά δυστυχώς δεν βρήσκω τον χρόνο. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, εάν σε μια 5ετια θα αποδίδει καλά. 

Motherboard

Asrock Fatal1ty Z270 Gaming K6

Cpu     

Intel Core i7-6700K    

Ram   

G.Skill TridentZ RGB 16GB DDR4-2400MHz x4 32gb   

Gpu  

Gigabyte GeForce GTX1060 6GB G1 Gaming Rev 1.0      

Monitor  

Dell S2417DG 

Pc case  

Cougar Panzer Max 

Να προσθέσω ότι δεν είμαι πολύ σχετικός, όσο αφορά το στήσιμο ενός Gaming pc απλά το προσπάθησα όταν το είχα φτιάξει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, giorgos9910 είπε

Καλησπέρα σας! Μιας και διάβαζω τα σχόλια σας, βλέπω πολλοί από εσάς, ότι έχετε πολύ καλή εικόνα από pc όσο αφορά το Gaming, θα ήθελα να μου πείτε,  μια γνώμη, σχετικά με δικό μου pc, το έφτιαξα για παιχνίδια, αλλά δυστυχώς δεν βρήσκω τον χρόνο. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, εάν σε μια 5ετια θα αποδίδει καλά. 

Motherboard

Asrock Fatal1ty Z270 Gaming K6

Cpu     

Intel Core i7-6700K    

Ram   

G.Skill TridentZ RGB 16GB DDR4-2400MHz x4 32gb   

Gpu  

Gigabyte GeForce GTX1060 6GB G1 Gaming Rev 1.0      

Monitor  

Dell S2417DG 

Pc case  

Cougar Panzer Max 

Να προσθέσω ότι δεν είμαι πολύ σχετικός, όσο αφορά το στήσιμο ενός Gaming pc απλά το προσπάθησα όταν το είχα φτιάξει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Μια χαρά είναι το μόνο που θα άλλαζα είναι κάρτα γραφικών!

Ssd έχεις?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...