PaTheo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Έχω το Fritz!Powerline 1260E, το οποί συνεργάζεται άψογα με το Fritz!Box 7590 και την λειτουργία Mesh. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως η γλώσσα στο web interface του 1260E είνα στα Γερμανικά και δεν ξέρω πως να την αλλάξω. Κάθε βοήεθια ευπρόσδεκτη.
Vista32 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Για δοκίμασε βάσει αυτής της φωτογραφίας. Είναι τέρμα κάτω στο μενού System. Click "System" . Click "Region and Language" in the "System" menu. Select the desired language from the drop-down list. Click "Apply" to save the settings. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2020 από Vista32
MaXsto Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Αν και το θέμα είναι πριν 1 χρόνο.... Να ρωτήσω και εγώ... Έχω το σετ 1240 powerline (γερμανική έκδοση), αλλα στο μενού δεν έχει πουθενά για αλλαγή γλώσσας. Να υποθέσω ότι το ξεχνώ ή μπορεί να περάσει με κάποιο τρόπο άλλο firmware ώστε να αλλάξω σε αγγλικά?
PaTheo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Όπως είχε αναφερθεί και από τον @Vista32, εφόσον έχεις την international έκδοση ανέκαθεν μπορούσες να αλλάξεις γλώσσα και region μέσα από το menu. Στην περίπτωσή σου @MaXsto που έχεις την Γερμανική έκδοση, η παραπάνω δυνατότητα προστέθηκε από την έκδοση 7.20 του λειτουργικού και μετά. Από ότι βλέπω για το 1240 η τελευταία έκδοση του FRITZ!OS είναι η 7.13 και δόθηκε στις 3 Δεκεμβρίου 2020. Κάνε λίγη υπομονή μέχρι να δώσουν την 7.20 και στο 1240, και μέχρι τότε χρησιμοποίησε κάποιο online translator για να κάνεις την δουλειά σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα