Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, παιδια...

Εχω ενα Xiaomi Redmi Note 4.

Εδω και καποιες ωρες αναβει ενα μπλε φωτακι πανω αριστερα.

Η οθονη ειναι σβηστη.

Οταν με παιρνει καποιος τηλεφωνο, δεν ακουγεται ηχος, ουτε αναβει η οθονη.

Το κινητο ειχε σχεδον γεματη μπαταρια το πρωι, αρα δεν πρεπει να ειναι θεμα ενεργειας.

Το κουμπι επανεκινησης στα δεξια ειναι χαλασμενο εδω και μηνες, αρα δεν μπορω να κανω επανεκκινηση απο εκει.

Εβγαλα και ξαναεβαλα την καρτα sim. Δεν ειδα διαφορα.

Δεν θελω να προσπαθησω να βγαλω και να βαλω τη μπαταρια μονος μου, γιατι ειδα ενα βιντεο στο Youtube και φαινεται καπως μπελαλιδικη διαδικασια. Δεν θελω να χαλασω κατι.

Μηπως ξερετε γιατι γινεται αυτο, η τι να κανω?

Ευχαριστω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Γιωργος356 είπε

Μηπως ξερετε γιατι γινεται αυτο, η τι να κανω?

πάρε άλλο κινητό.....

Αποτέλεσμα εικόνας για duh meme

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλ δεν λειτουργεί καθόλου το κουμπί απενεργοποίησης? Οπότε αν σας απενεργοποιηθεί το κινητό μετά δεν θα μπορέσει να ανοίξει? Καλύτερα να πατε σε καινούργιο...

Εγώ θα έκανα μια επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις πάντως (αυτό σημαίνει πως θα σας σβηστούν ΟΛΑ τα αρχεία και δεδομένα) αλλά αυτό το θέμα που έχετε είναι σοβαρό, αν για κάποιο λόγο σας κλείσει απρόοπτα το κινητό (που συνήθως γίνεται την πιο ακατάλληλη στιγμή) μετά δύσκολα θα πάρετε τα δεδομένα από μέσα εκτός και αν τα έχετε σε κάρτα SD. Αν το θέμα δεν λυθεί μετά την επαναφορά και δεν μπορείτε να διαθέσετε λεφτά για καινούργιο κινητό, μια σχετικά οικονομική λύση θα μπορούσε να είναι μια αγορά κάποιου mi band το οποίο θα δονείται όταν σας καλούν μέσω bluetooth. To mi band 4 έχει υποστήριξη Ελληνικών, τα προηγούμενα μοντέλα που είναι και πιο οικονομικά δεν ξέρω αν έχουν, αλλά μπορείτε να τους περάστε Ελληνική rom αν τυχαίνει να έχετε ξανα ασχοληθεί. Αν το band δεν έχει Ελληνικά δεν θα σας εμφανίζει ποιος σας παίρνει, εκτός και αν βάλετε τις επαφές σας με Αγγλικούς χαρακτήρες. Επίσης δεν ξέρω αν όλα τα band υποστηρίζουν κλήσεις. 

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Δημοσ.

Χαιρετω την παρεα και παλι.

Πηγα το κινητο σε κατι μαστορια.

Ολα κομπλε. Απλα επρεπε να βγει και να ξαναμπει η μπαταρια.

Επι τη ευκαιρια, εφτιαξαν και το κουμπι επανεκκινησης. Απλα ειχε παρει λιγο υγρασια.

Ευχαριστω και καλη συνεχεια.

Δημοσ.

Πληροφοριακά το κόστος ήταν μικρό? Το καπάκι το τοποθέτησαν εντάξει μετά την αλλαγή της μπαταρίας ή φαίνονται τίποτα προεξοχές από κόλα?

Επειδή και ένας άλλος που είχε το Redmi Note 2 του χάλασαν όλα τα κουμπιά, δεν ξέρω πόσο θα κρατήσουν και τα κουμπιά του κινητού σας. Ένα tip για να μην χαλάσουν είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή Full Screen Gestures και να χειρίζεστε το κινητό χωρίς τα κουμπιά παρα μόνο με χειρονομίες. Προφανώς οι χειρονομίες δεν θα αναιρούν τα κουμπιά, θα λειτουργούν ταυτόχρονα. Μπορείτε να τα βάλετε όλα, home button, back, lock, volume up - down κ.α. Μόνο για το κουμπί "επιλογές" δεν ξέρω αν έχει. 

• Like 1
Δημοσ.

Το κοστος για τον ελεγχο μονο ηταν 10 ευρω (μου το ειπαν προκαταβολικα).

Δεν με χρεωσαν κατι εξτρα. Αρα, συνολο 10 ευρω.

Δεν εβαλαν κολλα. Το καπακι απλα κουμπωσε κανονικα. Ολα αυτα τα εκαναν μπροστα μου.

Θα τσεκαρω το app που αναφερεις.

Ευχαριστω!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...