KaizerSoze Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Giati mono gynaikes re pasxalia?Vasika emena mou arese para poly sto Narc (etsi vgike prin 2 xronia stin Ellada) kai sto teen horror flick twn 80's dipla ston Kiffer-Jack Bauer-Sutherland kai mia apo tis liges tainies tou Joel Schummacher pou mou aresan me ton titlo The Lost Boys(Ta Xamena Paidia) Twra kati Speed 2 kai kati Alamo einai gia ton....
paschalia Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Για παν ενδεχομενο Καιζερ Που ξερω'γω αν θεωρειται φλωρος απο τους αντρες του τμηματος η οχι ..,και προλαβαινω το πιθανο θαψιμο...
paschalia Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 Εκτος απο αυτες που ειπες οι υπολοιπες δεν εχουν βγει Ελλαδα ?
dim_b Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 Σχεδόν όλες πρέπει να έχουν βγει στην Ελλάδα (αναφέρομαι και σε VHS γιατί από τις παλιές το μόνο που ξέρω σίγουρα ότι υπάρχει σε DVD είναι το Lost Boys).
paschalia Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 Το Ναρκ ελπιζω να υπαρχει ακομα σε vhs,μου αρεσε η υποθεση. Θενκς Καιζερ και dim_b για την βοηθεια . υ.γ. εβλεπα στις σημερινες επαναληψεις στα φιλαρακια και θυμηθηκα οτι η Μονικα και ο Τσαντλερ ειχαν παντρευτει. Συνεχιζουν να ειναι μαζι ?
KaizerSoze Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 Yeap,kai mexri to telos tis seiras(oh,common,den itan spoiler,eilikrina pisteue kaneis oti tha xwrizane?)
paschalia Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 Εννοω ιν ριαλ λαιφ. Οχι τον γαμο τους μεσα στην σειρα.
dim_b Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 In real life δεν είχαν παντρευτεί ποτέ. Η Courteney Cox είναι παντρεμένη με τον David Arquette (της γνωστής οικογένειας ), τον οποίο είχε γνωρίσει στα γυρίσματα του Scream.
paschalia Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 Εχμ..μαλλον δεν καταλαβα αυτο που εγραφε στο τελος του επεισοδιου...,γραφτε λαθος.
paschalia Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Θυμαται κανεις την σειρα ''Days of our lives'' -''Μερες της ζωης μας'' ? Παιζοταν αρκετα χρονια πριν στο Σταρ (νομιζω) ,αλλα μονο ενα η δυο κυκλους της σειρας . Αν την θυμαται και ισως την βλεπει κανεις ακομα.. ,εχω μεινει με μια απορια τοσα χρονια.. Γιατι ο Ιταλος (ο ΝτιΣτεφανο ?) ειχε τοσο μισος και εμπαθεια για τον Τζον ? Τι του'χε κανει το παληκαρι ωστε να το παιδευει ετσι ?
paschalia Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Ξερει κανεις αν τα μυστικα του βαλτου εχουν γυριστει ποτε σε ταινια η σειρα ?
KaizerSoze Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Evlepa xtes to Traffic pouxan dwsei ta Nea prin kana dimino.H ekdosi polykali me ta extra pou kykloforoun kai stin kanoniki commercial ekdosi,exw omws mia aporia:Kapoios pou eide ta extras me ypotitlous i estw na xerei Ispanika yparxei?Dioti exei toulaxiston 5 skines sto Mexico pou mou moiazoun naxoun shmasia stin ypothesi.P.x. yparxei mia deleted skini metaxi tou Obregon(Benjamin Bratt) kai tou Javier(Benicio Del toro) pou kati moiazei,san na tou leei o Javier "Tha se voithisw na rixoume to allo cartel an skotwseis ton Slazar" but that's just my guess giati den xerw Ispanika
konnak Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Ναι, κάτι τέτοιο πρέπει να λέει, αλλά δυστυχώς ούτε εγώ ξέρω πολλά από Ισπανικά, οπότε ελπίζω κάποιος γνώστης να μας διαφωτίσει.
KaizerSoze Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Xerei kaneis AN kai POIOI apo tous rolous tou Phantom of the Opera(tou prosfatou,tou Schummacher) exoun dublaristei otan tragoudane?(Basicilly ypothetw thaprepe na tragoudane kanonika oloi mias kai 90% tou xronou tragoudane but still,to Phantom nomizw ton exw dei kai sto Dracula 2000 opote paizei nanai merikoi normal ithopoioi kai merikoi nanai operetikoi)
dim_b Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Νομίζω ότι μόνο η Minnie Driver έχει ντουμπλαριστεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα