Waiss Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, MariaLog είπε το Holocaust το ξερω ναι το εχω δει. το Nekromantik δε το ηξερα, βλεπω 4,8/10 imdb.. να το τολμησω? Είναι λίγο πορνοδιαστροφικο και άρρωστο. Δεν ξέρω βέβαια τι παίζει με υπότιτλους.
MariaLog Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Waiss είπε Είναι λίγο πορνοδιαστροφικο και άρρωστο. Δεν ξέρω βέβαια τι παίζει με υπότιτλους. το βρηκα και με υποτιτλους στον yify XD 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Μια παλιά ταινία ξένη που κάποιο ετοιμάζουν τρομοκρατικό χτύπημα σε κάποιον αλλά ανάμεσα στον στόχο και τον πυροβολήτη είναι ένα κοριτσάκι που κάτι πουλάει και τον κάνει να διστάσει να πατήσει την σκανδάλη. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο.. Επεξ/σία 15 Ιουλίου από Γιάννης Platano
DrDeath Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου On 14/07/2024 at 15:56, Γιάννης Platano said: Μια παλιά ταινία ξένη που κάποιο ετοιμάζουν τρομοκρατικό χτύπημα σε κάποιον αλλά ανάμεσα στον στόχο και τον πυροβολήτη είναι ένα κοριτσάκι που κάτι πουλάει και τον κάνει να διστάσει να πατήσει την σκανδάλη. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο.. Eye in the sky 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου 38 λεπτά πριν, DrDeath είπε Eye in the sky Ευχαριστω πολυ
SkaL- Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Μια ερώτηση ! μια συλλογή με 3 vhs star wars, η πρώτη τριλογία απο αρχές 90 με ελληνικούς υπότιτλους πόσο θα μπορούσε να πουληθεί ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα