pontez2 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Χθες πέτυχα στη tv τη γνωστη καλογυρισμένη ταινία φαντασίας «Οι στρατιώτες του σύμπαντος». Ανεξάρτητα αν αρέσει ή όχι σε κάποιους, κάνοντας μια ψακτική είδα ότι έχουν γυριστεί ακόμα….4 συνέχειες και μάλιστα σε 2 παίζει και ο ίδιος πρωταγωνιστής. Μια μάλιστα γυρίστηκε το 2017!!!!!!! Αν εξαιρέσω μια συγκεκριμένη (το 2004 νομιζω) που ηταν low badjet και δε βλεπόταν, έχει δει κανεις τις άλλες να μας πει τι παιζει? Απ ότι κατάλαβα αυτή του 2017 πρέπει να είναι animation
*nenya* Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Λογικα αναφερεσαι στο Starship Troopers. Μόνο η πρωτη ταινια ειναι του Verhoeven [πολυαγαπημενος μου σκηνοθετης], οι αλλες, imo παντα, δεν συγκρινονται κ δεν βλεπονται. Του 2017 ειναι animation σε στυλ cutscenes απ'το Starcraft. [Αποσπασματα εχω δει, δεν την εχω δει ακομα ολοκληρη.] 2
KilliK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 υπαρχει και μια animated σειρα παραγωγης του Verhoeven, η οποια ειναι αρκετη καλη. Roughnecks νομιζω λεγεται. επισης αν σε ενδιαφερει, διαβασε και το αυθεντικο βιβλιο στο οποιο βασιζεται η πρωτη ταινια. θεωρειται ενα απο τα staples της επιστημονικης φαντασιας.
gokuthelegend Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Ιστοσελίδες που αναφέρουν σε ποιες ταινίες με σούπερ ήρωες της Marvel εμφανίζεται ο Stan Lee υπάρχουν πολλές. Κάποιο λινκ στο οποίο αναφέρει σε ποιες ταινίες εμφανίζεται ο Stan Lee και να αναφέρουν ακριβώς και το λεπτό-δευτερόλεπτο στο σημείο που εμφανίζεται σε κάθε ταινία ξέρουμε;
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Ψαχνω τιτλο μια ταινιας που ενας μαυρος εχει αρρωστο παιδι , δεν εχει χρηματα για χειρουργειο και αν θυαμαι καλα ταμπουρωνεται στο νοσοκομειο να αναγκασει να χειρουργηθει το παιδι του .
*nenya* Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 36 minutes ago, Γιάννης Platano said: Ψαχνω τιτλο μια ταινιας που ενας μαυρος εχει αρρωστο παιδι , δεν εχει χρηματα για χειρουργειο και αν θυαμαι καλα ταμπουρωνεται στο νοσοκομειο να αναγκασει να χειρουργηθει το παιδι του . John Q?
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, *nenya* είπε John Q? Ναι... Ευχαριστώ πολύ. 1
giorgos_di Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Έχουμε καμιά πληροφορία για το πότε θα προβληθεί στην Ελλάδα το "They Shall Not Grow Old" ? Λίγο που έψαξα, βρήκα ότι στο Αμέρικα βγήκε 17 Δεκέμβρη, αλλά για εδώ τίποτα.
atxz_74 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα,ψάχνω για μια ταινία της δεκαετίας του 80 η οποία ξεκίναγε με κάποια πλάνα απο το λιμάνι του Πειραιά και είχε την συγκεκριμένη μουσική στους τίτλους,γνωρίζει κανείς για ποια πρόκειται; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω για να δω "Το τελευταίο ψέμα" (1958) του Μιχάλη Κακογιάννη με την Έλλη Λαμπέτη κλπ ? Έχω φάει το ίντερνετ αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει πουθενά. Παίζει να βρεθεί σε κανα dvd να αγοράσω από κανα μαγαζί τύπου public or something? Ή κάποια άλλη ιδέα? Thanks
*nenya* Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 On 01/04/2019 at 00:01, cthulhucarbide said: Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω για να δω "Το τελευταίο ψέμα" (1958) του Μιχάλη Κακογιάννη με την Έλλη Λαμπέτη κλπ ? Έχω φάει το ίντερνετ αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει πουθενά. Παίζει να βρεθεί σε κανα dvd να αγοράσω από κανα μαγαζί τύπου public or something? Ή κάποια άλλη ιδέα? Thanks Σου στέλνω πμ.
pontez2 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 To ερώτημα ειναι για όσους έχουν δει το Ο Λαβύρινθος της Σιωπής» (Labyrinth of Lies) τη γνωστή Γερμανικη ταινία που δείχνει πως η μεταπολεμικη Γερμανία δίκασε το παρελθόν της. Υπάρχει κάτι ανάλογο για την Ελλάδα; ;Eχει γυριστεί ανάλογη ταινία;
Ανήξερη Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Ξέρω ότι οι δημιουργοί του θέματος δεν είχαν ακριβώς τέτοιες ερωτήσεις στο νου τους, αλλά αφού η απορία περιλαμβάνει χίτσκοκ, είναι κινηματογραφική Οπότε: https://www.efsyn.gr/stiles/apopseis/239455_o-hitskok-kai-o-koronoios Η ερώτηση είναι πού είναι ο Χίτσκοκ. Εκτός από τον τίτλο του άρθρου. Όποιος τον βρει κερδίζει την εκτίμησή μου και κανονικά πρέπει κάτι να του δώσει κι ο Μάριος Αθανασίου, που θα τον κάνει να φαίνεται λιγότερο ασυνάρτητος! Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2020 από Ανήξερη
PLACEBO_89 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Στις 5/4/2019 στις 12:14 ΜΜ, *nenya* είπε Μια ταινια που την επαιξε και στην tv μεσα στον μηνα αυτο! Περιπετεια Υποθεση:Του σκοτωνουν τη γυναικα και το παιδι. Παιρνει εκδίκηση.. αλλα του στελνουν και ατομα να τον σκοτωσουν! Εκει που μενει γνωριζει μια ξανθια γκομενα,εναν με πολλα σκουλαρικια στο προσωπο αδυνατο και εναν χοντρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα