Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες πέτυχα στη tv τη γνωστη καλογυρισμένη ταινία φαντασίας «Οι στρατιώτες του σύμπαντος». Ανεξάρτητα αν αρέσει ή όχι σε κάποιους, κάνοντας μια ψακτική είδα ότι έχουν γυριστεί ακόμα….4 συνέχειες και μάλιστα σε 2 παίζει και ο ίδιος πρωταγωνιστής. Μια μάλιστα γυρίστηκε το 2017!!!!!!!

Αν εξαιρέσω μια συγκεκριμένη (το 2004 νομιζω) που ηταν low badjet και δε βλεπόταν, έχει δει κανεις τις άλλες να μας πει τι παιζει? Απ ότι κατάλαβα αυτή του 2017 πρέπει να είναι animation

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 760
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λογικα αναφερεσαι στο Starship Troopers. Μόνο η πρωτη ταινια ειναι του Verhoeven [πολυαγαπημενος μου σκηνοθετης], οι αλλες, imo παντα, δεν συγκρινονται κ δεν βλεπονται. 

Του 2017 ειναι animation σε στυλ cutscenes απ'το Starcraft. [Αποσπασματα εχω δει, δεν την εχω δει ακομα ολοκληρη.]

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

υπαρχει και μια animated σειρα παραγωγης του Verhoeven, η οποια ειναι αρκετη καλη. Roughnecks νομιζω λεγεται.

επισης αν σε ενδιαφερει, διαβασε και το αυθεντικο βιβλιο στο οποιο βασιζεται η πρωτη ταινια. θεωρειται ενα απο τα staples της επιστημονικης φαντασιας.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ιστοσελίδες που αναφέρουν σε ποιες ταινίες με σούπερ ήρωες της Marvel εμφανίζεται ο Stan Lee υπάρχουν πολλές. Κάποιο λινκ στο οποίο αναφέρει σε ποιες ταινίες εμφανίζεται ο Stan Lee και να αναφέρουν ακριβώς και το λεπτό-δευτερόλεπτο στο σημείο που εμφανίζεται σε κάθε ταινία ξέρουμε;

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ψαχνω τιτλο μια ταινιας που ενας μαυρος εχει αρρωστο παιδι , δεν εχει χρηματα για χειρουργειο και αν θυαμαι καλα ταμπουρωνεται στο νοσοκομειο να αναγκασει να χειρουργηθει το παιδι του .

Δημοσ.
36 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Ψαχνω τιτλο μια ταινιας που ενας μαυρος εχει αρρωστο παιδι , δεν εχει χρηματα για χειρουργειο και αν θυαμαι καλα ταμπουρωνεται στο νοσοκομειο να αναγκασει να χειρουργηθει το παιδι του .

John Q?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχουμε καμιά πληροφορία για το πότε θα προβληθεί στην Ελλάδα το "They Shall Not Grow Old" ? Λίγο που έψαξα, βρήκα ότι στο Αμέρικα βγήκε 17 Δεκέμβρη, αλλά για εδώ τίποτα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα,ψάχνω για μια ταινία της δεκαετίας του 80 η οποία ξεκίναγε με κάποια πλάνα απο το λιμάνι του Πειραιά και είχε την συγκεκριμένη μουσική στους τίτλους,γνωρίζει κανείς για ποια πρόκειται;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων ;)

Δημοσ.

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω για να δω "Το τελευταίο ψέμα" (1958) του Μιχάλη Κακογιάννη με την Έλλη Λαμπέτη κλπ ?

Έχω φάει το ίντερνετ αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει πουθενά. Παίζει να βρεθεί σε κανα dvd να αγοράσω από κανα μαγαζί τύπου public or something?

Ή κάποια άλλη ιδέα?  Thanks

Δημοσ.
On 01/04/2019 at 00:01, cthulhucarbide said:

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω για να δω "Το τελευταίο ψέμα" (1958) του Μιχάλη Κακογιάννη με την Έλλη Λαμπέτη κλπ ?

Έχω φάει το ίντερνετ αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει πουθενά. Παίζει να βρεθεί σε κανα dvd να αγοράσω από κανα μαγαζί τύπου public or something?

Ή κάποια άλλη ιδέα?  Thanks

Σου στέλνω πμ.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

To ερώτημα ειναι για όσους έχουν δει το Ο Λαβύρινθος της Σιωπής» (Labyrinth of Lies) τη γνωστή Γερμανικη ταινία που δείχνει πως η μεταπολεμικη Γερμανία δίκασε το παρελθόν της.

Υπάρχει κάτι ανάλογο για την Ελλάδα; ;Eχει γυριστεί ανάλογη ταινία;

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρω ότι οι δημιουργοί του θέματος δεν είχαν ακριβώς τέτοιες ερωτήσεις στο νου τους, αλλά αφού η απορία περιλαμβάνει χίτσκοκ, είναι κινηματογραφική :P

Οπότε: 

https://www.efsyn.gr/stiles/apopseis/239455_o-hitskok-kai-o-koronoios

Η ερώτηση είναι πού είναι ο Χίτσκοκ. Εκτός από τον τίτλο του άρθρου. Όποιος τον βρει κερδίζει την εκτίμησή μου και κανονικά πρέπει κάτι να του δώσει κι ο Μάριος Αθανασίου, που θα τον κάνει να φαίνεται λιγότερο ασυνάρτητος!

Επεξ/σία από Ανήξερη
  • 3 μήνες μετά...
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 5/4/2019 στις 12:14 ΜΜ, *nenya* είπε

Μια ταινια που την επαιξε και στην tv μεσα στον μηνα αυτο!

Περιπετεια

Υποθεση:Του σκοτωνουν τη γυναικα και το παιδι. Παιρνει εκδίκηση.. αλλα του στελνουν και ατομα να τον σκοτωσουν! Εκει που μενει γνωριζει μια ξανθια γκομενα,εναν με πολλα σκουλαρικια στο προσωπο αδυνατο και εναν χοντρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...