Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερωτηση μονο, να μην ανοιξω αλλο θεμα...

Γιατι για αλλες ταινιες βγαινουν υποτιτλοι την ιδια μερα που προβαλλονται στο σινεμα, και για αλλες κανουν μεχρι και ...6μηνο?

Πχ ghost writer, robin hood, fair game. Και μιλαμε για blockbuster ταινιες, οχι τιποτε τυχαιες.

Δεν καταλαβαινω την τοοοση(πολυμηνη) καθυστερηση.

Μου το εξηγει καποιος.

• Απαντ. 756
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια ερωτηση μονο, να μην ανοιξω αλλο θεμα...

Γιατι για αλλες ταινιες βγαινουν υποτιτλοι την ιδια μερα που προβαλλονται στο σινεμα, και για αλλες κανουν μεχρι και ...6μηνο?

Πχ ghost writer, robin hood, fair game. Και μιλαμε για blockbuster ταινιες, οχι τιποτε τυχαιες.

Δεν καταλαβαινω την τοοοση(πολυμηνη) καθυστερηση.

Μου το εξηγει καποιος.

Σκεφτηκες ποιοι φτιαχνουν αυτους τους υποτιτλους; Δε γινεται αυτοματως, ειναι ανθρωποι, και μαλιστα ανθρωποι που δεν πληρωνονται για να το κανουν, δεν κερδιζουν τιποτα περαν της συναισθηματικης ικανοποιησης που τους χαριζει το χομπι αυτο, αρα δεν ειναι υποχρεωμενοι να βιαζονται για κατι ή να αναγκαζονται να κανουν κατι. Μπορει απλως να τυχει να μην ενδιαφερθει κανεις ν' ασχοληθει με τους υποτιτλους, για καποιο διαστημα. Μπορει να συμβει το ακρως αντιθετο και να τους εχουμε μια μερα μετα την κυκλοφορια του rip.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδες μπορει να ειμαι λιγο offtopic αλλα ηθελα να ρωτησω αν εχετε καποιο προγραμμα που να οργανωνετε τα divx σας σε συνενοηση με το imdb,δηλαδη μια λιστα με τους τιτλους και διπλα στοιχεια στο καθενα οπως χρονια που βγηκε/ειδος/βαθμολογια κτλ.

Δημοσ.

Παιδες μπορει να ειμαι λιγο offtopic αλλα ηθελα να ρωτησω αν εχετε καποιο προγραμμα που να οργανωνετε τα divx σας σε συνενοηση με το imdb,δηλαδη μια λιστα με τους τιτλους και διπλα στοιχεια στο καθενα οπως χρονια που βγηκε/ειδος/βαθμολογια κτλ.

Με το MovieCatalog μπορείς να κατεβάσεις στοιχεία από imdb αλλά και να βάλεις δικά σου.

Δημοσ.

Ποτε θα εχει σε επαναληψη την Πολυκατοικεια του Μεγκα απο το σημερινο επεισοδιο??

Το εχασα αν και πρεπει να ηταν καλο και θελω να το δω

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ γνωριζει κανεις σε πιο καναλι παιζεται η εκπομπη με την Ζέτα Θεοδωροπούλου μαζί με τον Αλέξανδρο Πετρίδη που παρουσιάζουν την εκπομπή "Μη μου πεις?Δε γνωριζω το ονομα του καναλιου και ετσι μονο αποσμασματα σε μεσημεριανες εκπομπες βλεπω :(

Δημοσ.

Ποτε θα εχει σε επαναληψη την Πολυκατοικεια του Μεγκα απο το σημερινο επεισοδιο??

Το εχασα αν και πρεπει να ηταν καλο και θελω να το δω

megatv.com

μπές και δές το ;)

Δημοσ.

Ποια ταινία τελείωνε με το γνωστό ρητό του Γκάντι: ''Be the change you want to see in the world'' ?

Φίλε κι εγώ το ψάνχω, αν ξέρει κάποιος ας πει...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...