Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
οοο, εχουμε φαν λοιπον :-D επεσα πανω σ΄ενα επεισοδιο εναλλακτικης πραγματικοτητας, οπου ο σεθ προσπαθουσε να πεισει τους πρωταγονιστες οτι η ζωη τους επρεπε να ειναι διαφορετικη. μηπως σου θυμιζει τιποτα, μηπως μπορεις να μου εξηγησεις πώς εφτασαν ετσι? θυμιζε εντονα ταξιδι στο χρονο η ιστορια!

πωπω το παιζει ακομα η tv?!?! απο τις αγαπημενες μου σειρες!!

το επισοδειο που λες, ειναι ακριβως οπως το πες, εναλλακτικη πραγματικοτητα, δειχνει αν θυμαμαι καλα πως θα ηταν οι ζωες ολων αν δεν υπηρχε ο Ryan.

• Απαντ. 756
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Members
Δημοσ.
Οι Αδιάφθοροι είναι τόσο καλή ταινία όσο ακούγεται? Αξίζει?

Καλή είναι... και είναι και καθαρή περιπέτεια, οπότε και να μη σε ενθουσιάσει συνολικά, λογικά θα περάσει ευχάριστα η ώρα σου

Δημοσ.

Ωραία. Βασικά έχω πολύ όρεξη για το γκανστερικό στυλάκι. Ξέρεις, υποτονικοί χαρακτήρες, ''μην του μιλάτε το πρώι του άντρα του πολλά βαρύ'' και τέτοια πράματα...

Δημοσ.
πωπω το παιζει ακομα η tv?!?! απο τις αγαπημενες μου σειρες!!

το επισοδειο που λες, ειναι ακριβως οπως το πες, εναλλακτικη πραγματικοτητα, δειχνει αν θυμαμαι καλα πως θα ηταν οι ζωες ολων αν δεν υπηρχε ο Ryan.

σ' ευχαριστώ για την απάντηση ... το πέτυχα κάποια απίθανη πρωινή ώρα οπότε δε μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι προβάλλεται ακόμα :rolleyes:

μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει κανάλι (έστω δορυφορικό) που να προβάλει παλιές ασπρόμαυρες ταινίες? έχω την εντύπωση ότι πριν κάποια χρόνια υπήρχε ένα κανάλι στην αθήνα, υποθέτω ότι δεν υπάρχει πια.

• Members
Δημοσ.
σ' ευχαριστώ για την απάντηση ... το πέτυχα κάποια απίθανη πρωινή ώρα οπότε δε μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι προβάλλεται ακόμα :rolleyes:

μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει κανάλι (έστω δορυφορικό) που να προβάλει παλιές ασπρόμαυρες ταινίες? έχω την εντύπωση ότι πριν κάποια χρόνια υπήρχε ένα κανάλι στην αθήνα, υποθέτω ότι δεν υπάρχει πια.

Το κανάλι της Βουλής προβάλλει νομίζω συνέχεια παλιές ταινίες - μήπως εννοείς αυτό;

Δημοσ.
Το κανάλι της Βουλής προβάλλει νομίζω συνέχεια παλιές ταινίες - μήπως εννοείς αυτό;

όχι, εννοούσα ένα something-X ? δε θυμάμαι, πριν καμιά δεκαριά χρόνια και βάλε. πρέπει να΄ταν ιδιωτικός τοπικός σταθμός

• Members
Δημοσ.
όχι, εννοούσα ένα something-X ? δε θυμάμαι, πριν καμιά δεκαριά χρόνια και βάλε. πρέπει να΄ταν ιδιωτικός τοπικός σταθμός

Το Seven-X θυμάμαι σε "Χ", αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει πια...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παίδες, θυμάστε μία ξενόγλωσση εκπομπή που προέβαλλε η ET3 πριν πολλά, πολλά χρόνια η οποία ονομαζόταν κάτι-quire..? Εξηγούσαν διάφορα φυσικά φαινόμενα. Στο σήμα έναρξης είχαν ένα μεγεθυντικό φακό που μετατρεπόταν σε "?".. Μόνο αυτά θυμάμαι!! Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;

Δημοσ.

Το πετύχαινα πρίν κάνα μήνα στο Mακεδονία tv. Ρίξε μια ματιά στο πρόγραμμα μήπως υπάρχει ακόμα.

Απο τις καλύτερες εκπομπές ever ήτανε/είναι :)

Δημοσ.

πέτυχα μερικές βραδιές μια τρομερή σειρά ντοκυμαντέρ στην ΕΤ3 για τα μεγαλύτερα μυστήρια του κόσμου:

http://www.otenet.gr/portal/portal/entertainment/tv_guide/programtv/et3?media-type=html&user=anon&js_panename=et3&action=portlets.PsmlPortletAction&eventsubmit_doview=2687457

έχει κανείς ιδέα αν μπορώ να τη βρω σε dvd?

αυτή η εκδοχή για το ναυάγιο του τιτανικού με καθήλωσε:

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090123155215AAEepTw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...