Sellers Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Έχει δει κανείς την σειρά Breaking Bad? Τι λέει? Να μπω στον κόπο να προμηθευτώ?
Members gsarig Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Members Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Κι εμένα μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη σειρά και θέλω κάποια στιγμή να την ψάξω περισσότερο...
Toufas Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 ειναι πολυ dark και εχει ενδιαφερουσα υποθεση. αξιζει τον κοπο και δεν ειναι και πολλα επεισοδια
Sellers Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Επ, απαντήσατε? Κατάβασα όλη την πρώτη σεζόν, χθες είδα το πρώτο επεισόδιο. Καλή φαίνεται, αν και θέλω να δω πως θα συνεχίσει το θέμα. Αν είναι συνέχειες ή αυτοτελή επεισόδια κ.λ.π. Επίσης Τούφα, λίγα εννοείς μέχρι τώρα ε? Γιατί η σειρά συνεχίζει κανονικά.
Kasrith Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Γιατι μου το κανετε συνεχεια αυτο? Εχω εναν φακελο, με αδειους φακελους. Το καθενα με ονοματα σειρων που περιμενουν να γεμισουν επισοδεια... Δεν προλαβαινω οπως εχει το θεμα, και μου βαζετε κ αλλα, ημαρτον
Members gsarig Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Members Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Εμένα το Breaking Bad μου κίνησε το ενδιαφέρον όταν κάπου διάβασα ότι Dexterοφέρνει... είναι από τις πρώτες υποψηφιότητες για νέες σειρές προς παρακολούθηση - απλά δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα γιατί θέλω να αποφύγω γενικά τις νέες σειρές αυτή την εποχή.
Toufas Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 λιγα επεισοδια ανα season λεω! ειναι πολυ καλη σειρα με γαματους χαρακτηρες
Members gsarig Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Members Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Καλά εντάξει, μη βαράς! Μπήκε ήδη στη λίστα
Kasrith Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Καλά εντάξει, μη βαράς! Μπήκε ήδη στη λίστα Το αυτο. Μας πεισατε
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 μηπως παρακολουθει κανεις τη σειρα ''The O.C.''? την πετυχα, μετα απο χρονια, στο star σε πολυ πρωινη ωρα και θα ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματα ... αν καποιος την βλεπει, ή την εβλεπε παλια ας μου στειλει ενα πμ.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 οοο, εχουμε φαν λοιπον επεσα πανω σ΄ενα επεισοδιο εναλλακτικης πραγματικοτητας, οπου ο σεθ προσπαθουσε να πεισει τους πρωταγονιστες οτι η ζωη τους επρεπε να ειναι διαφορετικη. μηπως σου θυμιζει τιποτα, μηπως μπορεις να μου εξηγησεις πώς εφτασαν ετσι? θυμιζε εντονα ταξιδι στο χρονο η ιστορια!
hanzo Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Παίδες κάτι πολύ δύσκολο ... Ψάχνω για μία ταινία από τις πρώτες έγχρωμες με έναν δειλό ιππότη και τον υπηρέτη του , όπου σαν σφαγέας δρακών αφήνει τον υπηρέτη του μόνο στην σπηλιά και κρύβεται έξω, ο υπηρέτης σκοτώνει τον δράκο και ο ιππότης για να κλέψει την δόξα τον δολοφονεί. Χρόνια μετά ένα βοσκόπουλο από τα κόκαλα του έφτιαξε μία φλογέρα και αυτή αντί για νότες τραγουδούσε με λόγια την αδικία που είχε γίνει στον υπηρέτη. Ο ιππότης ήταν ένας άγγλος με μουστάκι και κενό ανάμεσα στα δόντια χαρακτηριστική φάτσα εγγλέζου. Ξέρει κανένας κάτι?
KaizerSoze Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Oχι, αλλα οπως τα περιγραφεισ πρεπει να ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα