Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 756
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Members
Δημοσ.

Κι εμένα μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη σειρά και θέλω κάποια στιγμή να την ψάξω περισσότερο...

Δημοσ.

ειναι πολυ dark και εχει ενδιαφερουσα υποθεση.

αξιζει τον κοπο και δεν ειναι και πολλα επεισοδια

Δημοσ.

Επ, απαντήσατε?

Κατάβασα όλη την πρώτη σεζόν, χθες είδα το πρώτο επεισόδιο. Καλή φαίνεται, αν και θέλω να δω πως θα συνεχίσει το θέμα. Αν είναι συνέχειες ή αυτοτελή επεισόδια κ.λ.π.

Επίσης Τούφα, λίγα εννοείς μέχρι τώρα ε? Γιατί η σειρά συνεχίζει κανονικά.

Δημοσ.

Γιατι μου το κανετε συνεχεια αυτο? Εχω εναν φακελο, με αδειους φακελους. Το καθενα με ονοματα σειρων που περιμενουν να γεμισουν επισοδεια... Δεν προλαβαινω οπως εχει το θεμα, και μου βαζετε κ αλλα, ημαρτον :P

• Members
Δημοσ.

Εμένα το Breaking Bad μου κίνησε το ενδιαφέρον όταν κάπου διάβασα ότι Dexterοφέρνει... είναι από τις πρώτες υποψηφιότητες για νέες σειρές προς παρακολούθηση - απλά δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα γιατί θέλω να αποφύγω γενικά τις νέες σειρές αυτή την εποχή.

Δημοσ.

μηπως παρακολουθει κανεις τη σειρα ''The O.C.''? την πετυχα, μετα απο χρονια, στο star σε πολυ πρωινη ωρα και θα ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματα ... αν καποιος την βλεπει, ή την εβλεπε παλια ας μου στειλει ενα πμ.

Δημοσ.

οοο, εχουμε φαν λοιπον :-D επεσα πανω σ΄ενα επεισοδιο εναλλακτικης πραγματικοτητας, οπου ο σεθ προσπαθουσε να πεισει τους πρωταγονιστες οτι η ζωη τους επρεπε να ειναι διαφορετικη. μηπως σου θυμιζει τιποτα, μηπως μπορεις να μου εξηγησεις πώς εφτασαν ετσι? θυμιζε εντονα ταξιδι στο χρονο η ιστορια!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες κάτι πολύ δύσκολο ... Ψάχνω για μία ταινία από τις πρώτες έγχρωμες με έναν δειλό ιππότη και τον υπηρέτη του , όπου σαν σφαγέας δρακών αφήνει τον υπηρέτη του μόνο στην σπηλιά και κρύβεται έξω, ο υπηρέτης σκοτώνει τον δράκο και ο ιππότης για να κλέψει την δόξα τον δολοφονεί. Χρόνια μετά ένα βοσκόπουλο από τα κόκαλα του έφτιαξε μία φλογέρα και αυτή αντί για νότες τραγουδούσε με λόγια την αδικία που είχε γίνει στον υπηρέτη. Ο ιππότης ήταν ένας άγγλος με μουστάκι και κενό ανάμεσα στα δόντια χαρακτηριστική φάτσα εγγλέζου.

Ξέρει κανένας κάτι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...