Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη τι σε ενθουσιασε τοσο στο 1ο που δεν ειχε το Αμερικανικο?(εξαιρουνται οι ηθοποιιες οπου οι ευθυνες μοιραζονται)

Γιατι εγω σιχτιριζα το Αμερικανικο που ηταν σκηνη-προς-σκηνη σχεδον και δεν βρηκα αιτια για να γυριστει αλλα ακριβως επειδη ο Κροου πηγε να το κανει τοσο κοπια, δεν μπορω να πω οτι βρηκα κατι σπεσιαλ στο Ισπανικο που δεν ειχε το Αμερικανικο

• Απαντ. 760
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μήπως πολύ την τραβάμε τη συζήτηση; Την έχουμε ξανακάνει άλλωστε.

Όσο πιο σύντομα: το ισπανικό έχει πολύ καλύτερη μουσική και αντιμετωπίζει το θέμα πολύ πιο σωστά, με καλύτερο κλίμα και δε γεμίζει την ταινία με διάφορες άσχετες μπούρδες τύπου "οι συνέταιροι του μπαμπά μου, μου την έστησαν κτλ". Η ταινία έχει ένα ισχυρό θέμα που τις δίνει μαγεία. Το ότι όταν βλέπεις όνειρο, δεν έχεις συναίσθηση ότι είναι πράγματι όνειρο και ότι ο εγκέφαλός σου δεν κάνει πια λογικές σκέψεις, αλλά δικαιολογεί τα πάντα από όσα βλέπει μέσα σε ένα ονειρικό περιβάλλον (ξαφνικά νιώθεις ότι είσαι σε ένα μέρος και βγαίνοντας από την πόρτα βγαίνεις σε ένα άσχετο γεωγραφικά μέρος ή βλέπεις τον πατέρα σου με τη μορφή κάποιου άλλου και δε σου κάνει εντύπωση). Δεν μπορεί στο αμερικάνικο

στην τελευταία σκηνή, να ρωτάει τον γιατρό πως λένε τις κόρες σου, και αυτός να μην ξέρει να απαντήσει. Δε μπορεί να συμβεί αυτό στο όνειρο.

Γενικά το αμερικάνικο έχει "προσθέσει" πράγματα με σκοπό να το κάνει και καλά καλύτερο. Αλλά φυσικά less is more και το μόνο που καταφέρανε ήταν να προσθέσουν σαχλαμάρες και να κάνουν ακόμα και τα σημαντικά της ταινίας να φαίνονται εξίσου σαχλαμάρες. Η αυθεντική ταινία δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ άχρηστο και αυτό την κάνει εκπληκτική. Κάθε σκηνή είναι σημαντική και με ουσία. Είναι πολύ τίμια με τον θεατή, δεν κλέβει, δεν προσπαθεί να τον μπερδέψει κτλ.

Επίσης, έχει ΠΟΛΥ καλύτερη μουσική. Είναι απλά πολύ σημαντικό.

Και φυσικά δεν μπορώ να συγκρίνω τον χαλβά τον Τομ Κρουζ με τον Νοριέγκα.

Α, και έχει ΠΟΛΥ καλύτερη μουσική.

Δημοσ.

Νομίζω ότι είναι καλά, αρκεί να κλείσεις με το ''Παρτούζα στο Διυλιστήριο 2''. Εκτός αν δεν έχεις δει το 1. Δεν θα καταλάβεις και πολλά μετά.

Δημοσ.

ρε συ frenzy δεν παλευεται ο τυπος.Ειναι που ειναι ξενος,ειναι και ψευδος δεν υπαρχουν και υποτιτλοι,αη τωρα ψαξε βρες

Δημοσ.

Σιγά μωρέ τα δύσκολα αγγλικα. Η προφορά του είναι καρδιτσοκαναδού οπότε μία η άλλη.

Δημοσ.

Η προφορα θυμιζει ποιο πολυ καποιου ρωσσου/πρωην σοβιετικου που μεταναστευσε στο αμερικα... Και λιγα εσυ για τον καναδα ε :P

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ψάζω (ναι είμαι από την Λάρσα) την εξής ταινία: Ιός έχει χτυπήσει ολόκληρη την ανθρωπότητα. Τα συμπτώματα: πρήξιμο στα μάτια και αδυναμία παραμονής στο φως του ήλιου. Τον αρχηγό των μολυσμένων τον λένε Mattias (αν θυμάμαι καλά) και είναι ντυμένοι σαν τους Candlemass. Τέλος πάντων η ταινία τελειώνει με τον μόνο τύπο με ανοσία, το ξημέρωμα, ετοιμοθάνατο σε ένα συντριβάνι, με μια φιάλη από το αίμα του στα χέρια του. Είναι παλιά η ταινία. Όποιος ξέρει κάτι ας απαντήσει.

---------- Προσθήκη στις 21:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:33 ----------

Χαχαχαχα!!!! Το βρήκα! The Omega Man

Βασίζεται στο I am Legend αλλά κατά την γνώμη μου είναι κλάσεις ανώτερο...

• Members
Δημοσ.
Ψάζω (ναι είμαι από την Λάρσα) την εξής ταινία: Ιός έχει χτυπήσει ολόκληρη την ανθρωπότητα. Τα συμπτώματα: πρήξιμο στα μάτια και αδυναμία παραμονής στο φως του ήλιου. Τον αρχηγό των μολυσμένων τον λένε Mattias (αν θυμάμαι καλά) και είναι ντυμένοι σαν τους Candlemass. Τέλος πάντων η ταινία τελειώνει με τον μόνο τύπο με ανοσία, το ξημέρωμα, ετοιμοθάνατο σε ένα συντριβάνι, με μια φιάλη από το αίμα του στα χέρια του. Είναι παλιά η ταινία. Όποιος ξέρει κάτι ας απαντήσει.

---------- Προσθήκη στις 21:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:33 ----------

Χαχαχαχα!!!! Το βρήκα! The Omega Man

Βασίζεται στο I am Legend αλλά κατά την γνώμη μου είναι κλάσεις ανώτερο...

Το I am Legend (η ταινία) βασίζεται στο Omega Man - Απλά I am Legend λέγεται και το βιβλίο πάνω στο οποίο βασίστηκε με τη σειρά της η πρώτη ταινία

Δημοσ.

Που πάω και τα θυμάμαι ώρες-ώρες... Άντε πάλι... Λοιπόν: Ταινία μικρού μήκους όπου ένας άνθρωπος αλλάζει και γίνετε robot-android, κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Αν θυμάμαι καλά, είναι κορεάτικο.

• Members
Δημοσ.
Που πάω και τα θυμάμαι ώρες-ώρες... Άντε πάλι... Λοιπόν: Ταινία μικρού μήκους όπου ένας άνθρωπος αλλάζει και γίνετε robot-android, κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Αν θυμάμαι καλά, είναι κορεάτικο.

Μήπως κατά τύχη εννοείς το Tetsuo;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...