Members gsarig Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Members Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Ψάχνω τις παρακάτω ταινίες, αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι καθόλου τους τίτλους τους. Μπορεί κάποιος με δυνατότερη μνήμη να βοηθήσει; Στη μια ταινία μας δείχνει στο πρώτο μισό μια γυναίκα που όλα τα στοιχεία δείχνουν πως ο άντρας της την απατά με κάποια άλλη. Δώρα από άλλες γυναίκες ή άλλα στοιχεία δεν αφήνουν αμφιβολία στο θεατή πως οι υποψίες της είναι σωστές. Στο δεύτερο μισό όμως μας δείχνει την ίδια ιστορία από τα μάτια του άντρα, δείχνοντας πως τελικά επρόκειτο για μια σειρά παρεξηγήσεων, με τον ίδιο τελικά να είναι πιστός στη γυναίκα του. Στη δεύτερη ταινία μας δείχνει έναν άντρα η ζωή του οποίου αρχίζει να παρουσιάζει κάποιες παράξενες αλλαγές. Στο τέλος, αφού σκοτώνει την ερωμένη του, βλέποντας κάποια άλλη στο πρόσωπό της για λίγο, του παρουσιάζεται ένας άντρας που του λέει πως έπασχε από ανίατη ασθένεια, οπότε πάγωσαν το σώμα του για να τον ξυπνήσουν στο μέλλον, αφού ανακαλυφθεί κάποια θεραπεία, προβάλλοντάς του αυτή την ψεύτικη ζωή σαν όνειρο για όλο αυτό το διάστημα. (Ακούγεται αφελές και κλισέ, κι όμως ήταν πολύ ωραία ταινία που μου θύμισε αρκετά το Truman Show.) Στην τρίτη ταινία μας έδειχνε πως κάτι μεταλλαγμένες κατσαρίδες μπορούσαν να πάρουν τη μορφή ανθρώπων και περίμεναν στις σκιές στο μετρό για το επόμενο θύμα. Cult. Πλάκα είχε. Στην τέταρτη ταινία δύο τύποι θέλουν με τη μαγεία βουντού να αναστήσουν ένα πτώμα, αλλά η συνταγή χρειάζεται κόκκορα και αυτοί δεν βρίσκουν, οπότε χρησιμοποιούν περιστέρι. Σαν αποτέλεσμα το πτώμα ξυπνάει μόνο όταν ακούγεται μουσική, και αρχίζει να χορεύει. (Πολύ γέλιο θυμάμαι!) Όποιος θυμάται τους τίτλους, θα με βοηθήσει αρκετά. η δεύτερη μου θύμισε λίγο το vanilla sky ή το ισπανικό πρωτότυπο (abre los ojos) - αλλά δεν παίρνω όρκο η τρίτη, με τις κατσαρίδες, κατά πάσα πιθανότητα είναι το mimic edit: άτιμε sellers, με πρόλαβες
Sellers Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Πιο γρήγορος και απο την σκιά που φτιάχνει η σκιά μου...
Members gsarig Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Members Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Κι όχι τίποτα άλλο, γράφουμε και σχεδόν τα ίδια πράγματα για την πρώτη ταινία - θα νομίσει ο κόσμος ότι σε αντιγράφω
zenso Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Ψάχνω τις παρακάτω ταινίες, αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι καθόλου τους τίτλους τους. Μπορεί κάποιος με δυνατότερη μνήμη να βοηθήσει; Στη μια ταινία μας δείχνει στο πρώτο μισό μια γυναίκα που όλα τα στοιχεία δείχνουν πως ο άντρας της την απατά με κάποια άλλη. Δώρα από άλλες γυναίκες ή άλλα στοιχεία δεν αφήνουν αμφιβολία στο θεατή πως οι υποψίες της είναι σωστές. Στο δεύτερο μισό όμως μας δείχνει την ίδια ιστορία από τα μάτια του άντρα, δείχνοντας πως τελικά επρόκειτο για μια σειρά παρεξηγήσεων, με τον ίδιο τελικά να είναι πιστός στη γυναίκα του. [..] Μου θύμισε αυτή.
KaizerSoze Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Aυτη με τις κατσαριδες ειναι το Mimic
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό παίζει να είναι το Vanilla Sky, το οποίο είναι ριμέικ του Abre Los Ojos. Μην κάνεις τη χαζομάρα να δεις το Vanilla Sky! Δες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το Abre Los Ojos. Μιλάμε για αριστούργημα εναντίον πολύ κάτω του μετρίου. Το θεωρώ κατόρθωμα που οι Αμερικάνοι κατόρθωσαν να διαλύσουν τόσο πολύ μια εκπληκτική ταινία.
Sellers Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μην κάνεις τη χαζομάρα να δεις το Vanilla Sky! Δες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το Abre Los Ojos. Μιλάμε για αριστούργημα εναντίον πολύ κάτω του μετρίου. Το θεωρώ κατόρθωμα που οι Αμερικάνοι κατόρθωσαν να διαλύσουν τόσο πολύ μια εκπληκτική ταινία. Φτουυυυυ, και είπα να το γράψω στο πρώτο ποστ ότι θα μπεις και θα κάνεις τέτοιο σχόλιο. Τώρα άντε να σας πείσω ότι είμαι μένταλιστ. Εν τω μεταξύ το έχεις πει τόσες φορές και έχω δει μόνο το αμερικάνικο. Σέιμ ον μι.
frenzy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Φτουυυυυ, και είπα να το γράψω στο πρώτο ποστ ότι θα μπεις και θα κάνεις τέτοιο σχόλιο. Τώρα άντε να σας πείσω ότι είμαι μένταλιστ. Εν τω μεταξύ το έχεις πει τόσες φορές και έχω δει μόνο το αμερικάνικο. Σέιμ ον μι. Κι εμείς το είδαμε να έρχεται μην ανησυχείς
Sellers Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Κι εμείς το είδαμε να έρχεται μην ανησυχείς Αναμέτρηση στον επόμενο ''διάδοχο'' τότε...
YiN Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Το βανίλα σκάι είναι τω όντι αηδιαστική ταινία. Φρικτή.
Sellers Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Το βανίλα σκάι είναι τω όντι αηδιαστική ταινία. Φρικτή. ε ;
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Φτουυυυυ, και είπα να το γράψω στο πρώτο ποστ ότι θα μπεις και θα κάνεις τέτοιο σχόλιο. Τώρα άντε να σας πείσω ότι είμαι μένταλιστ. Εν τω μεταξύ το έχεις πει τόσες φορές και έχω δει μόνο το αμερικάνικο. Σέιμ ον μι. Όπως είπε και ο frenzy, είναι γνωστός ο αγώνας μου να κάνω την ανθρωπότητα να μην δει ποτέ το Vanilla Sky και χάσει το Abre Los Ojos. Ε, μα κρίμα είναι. ΥΓ. Φαντάσου πόσο νευρίασα την πρώτη φορά που το είδα!
KaizerSoze Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Πειραζει που εγω ανηκουν σε αυτους που τα ειδαν αναποδα και θεωρουν οτι το Αμερικανικο ειναι μια κοπια αλλα οχι φρικτο(επειδη ακριβως ειναι κοπια)
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Φυσικά και πειράζει. Ban στον κύριο παρακαλώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα