paschalia Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Εχω αρχισει και διαβαζω το πρωτο βιβλιο του Αρχοντα. Δεν αφηνει καμια υπονοια εστω, μεχρι το τελος του τι ακριβως ειναι ο Τομ καθολου ?
Jastonas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 paschalia, den katalabes ti lene ta paidia? edw k to 3o na diabaseis den katalabaineis ti einai o tom;p ontws poly periergos xarakthras...
paschalia Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Το καταλαβα τζαστονε , απλα με απογοητευσε λιγο και αυτο ηταν το νοημα του ποστ μου
LL_NEO Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Όπως λέει και στο πρώτο βιβλίο "Ο τομ είναι απλώς ο τομ". Απλώς και μόνο απο τις δυνάμεις που έχει και απο το γεγονός ότι τραγούδαγε συνέχεια εγώ πιστεύω (και λέγοντας πιστεύω εννοώ ότι απλώς έχω δώσει αυτή την απάντηση στον ευατό μου μπας και σκάσει) ότι ήταν Μάιαρ ακόλουθος της Γιαβάννα.....
paschalia Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Εχμ, αυτο το σχετικο με το μαιαρ κλπ το λεει απο το πρωτο βιβλιο? Ειμαι στο σημειο που τελειωσε το συμβουλιο και ετοιμαζονται να φυγουν (πες μου οτι δεν εχει αναφερθει μεχρι τοτε κατι τετοιο..γιατι θα πρεπει αλλιως να αρχισω να διαβαζω ξανα απο το σημειο που πρωτοσυναντηθηκαν και μετα)
paschalia Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Α, ωραια .ποιο ειναι αυτο που λες? Απο οτι ειδα δεν ειναι της τριλογιας Ασχετο, αξιζει να παρω να διαβασω το χομπιτ η μπα ?(αν το εχεις διαβασει)
KaizerSoze Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 To Silmarilion einai prin apola,kati san Genesi...swsta ta lew re?
paschalia Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Μηπως αυτο το σιλμαριλιον ειναι το Χομπιτ για το οποιο λεω, το οποιο ,απο οτι διαβασα την περιληψη, ειναι οι περιπετειες του Μπιλμπο ?
KaizerSoze Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Oxi oxi,kamia sxesi,alla vivlia,to Silmarilion einai pio pisw ston xrono
LL_NEO Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Μια χαρά το έθεσε ο Kaizer. Κυριολεκτικά είναι η κοσμογονία. Πως δημιουργήθηκε ο κόσμος και έτσι. Η απαρχή του κόσμου του Τόλκιν....
paschalia Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Μαλιστα, λεει κατι σαν υποθεση ? Μιας και αρχισα ας τα παρω σβαρνα αφου σχετιζονται μεταξυ τους .
LL_NEO Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 λολ πάρε απο δίπλα μια λεκάνη depon (διότι με τα ονόματα που θα διαβάσεις κάποια στιγμή θα χάσεις τη μπάλα και θα σε πιάσει πονοκέφαλος) και ξεκίνα....
paschalia Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Καταλαβα... Αν χαθω ξαφνικα ...ειναι γιατι θα εχω αρχισει την γενεση...αυτο το σιλμαρι κατι τεσπα..,και δεν θα αντεχω και αυτο και το σερφαρισμα..
paschalia Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Το πρωτο το τελειωσα.. Τι να παρω-αγορασω μετα ? Το δευτερο ,την γενεση η το χομπιτ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα