Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 756
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια χαρα. Θελω πολυ να δω ενα παλιο θριλερ, αλλα δε θυμαμαι τον τιτλο. Χμμ.. Δε ξερω καν να την περιγραψω... Ηταν ενα πλοιο μεσα στο πουθενα με κατι σάιμποτ*.

* ειχε παρα πολλα.

B)

Δημοσ.

παιδια καλησπερα- καλημερα καλλα ναμαστε

ψαχνω να βρω το τιτλο μιας ταινιας.

πρωτα απο λλα νομιζω μεσα στο τιτλο ειχε κατι για (ΚΥΡΙΑΚΗ-SUNDAY)) αν θυμαμαι καλλα.

Λονδινο εκει που αρχιζει η πλοκη της ταινιας με ενα τυπο μαλλον χρηματιστη που γνωριζει μια γκομενα και καταληγουν με το ελικοπτερο του σε ενα νησι οπου ειναι το σπιτι του. ο τυπος νομιζει οτι εντυπωσιασε τη γκομενα με το ελικοπτερο και την αλλη μερα το πρωι πριν ξυπνιση η γκομενα του εχει παρει το ελικοπτερο και παει στο λονδινο για ψωνια και γυριζει..... τη συνεχεια δε την θυμαμαι..

παρακαλω οποιν φιλο του θυμιζει κατι ας γραψει ..

ευχαριστω απο Ροδο

Δημητρης

Δημοσ.

Σκάλωσα και εγώ με μια ταινία δεν θυμάμαι τον τίτλο.

Είναι ένα παιδί που πάει σε ένα μοναστήρι και εκεί μαθαίνει να χρησιμοποιεί το σπαθί.Γυρίζει σπίτι του μόλις τελείωσε το χρέος(για ένα χρέος είχε πάει νομίζω στο μοναστήρι) και βρίσκει την οικογένειά του σε μπελάδες.Υπερασπίζεται την οικογένειά του σε μια αναμέτρηση με ξίφος για να μην αφήσει τον πατέρα του να κινδυνέψει για κάποια διαφορά σε λεφτά και κόβει το χέρι του αντιπάλου όταν πήγε να τον χτυπήσει ύπουλα από πίσω αφού πρώτα τον κέρδισε δίκαια χωρίς να τον σκοτώσει.Και το σπαθί που είχε του το είχε κάνει δώρο αυτός που του έμαθε και του είπε να το χρησιμοποιεί σοφά μόνο.Μέχρι εδώ είμαι σίγουρος αν πω και παρακάτω μπορεί να το μπερδέψω με άλλη ταινία.

Δημοσ.
Λοιπόν την ταινία την θυμάμαι ελάχιστα.Υπήρχε ένα ανθρωπόμορφο τέρας το οποίε είχε πολύ μεγάλα νύχια και από τα θύματα του έπαιρνε μόνο τις καρδιές τους.Ο πρωταγωνιστής ο οποίος είναι και ντετέκτιβ αν θυμάμαι καλά είχε ένα μεγάλο κόλλημα με τους αρουραίους.Τέλος θυμάμαι μια σκηνή κάτω στους υπονόμους όπου κάποιος/κάποια είναι κρεμασμένος/η ανάποδα και ακριβώς δίπλα έχει ένα βαγόνι(χωρίς να είμαι σίγουρος) και ακριβώς κάτω από τον κρεμασμένο μια λίμνη με νερό.Ο ντετέκτιβ ανεβαίνει στο βαγόνι για να ελευθερώσει τον κρεμασμένο και ξαφνικά μέσα από το νερό πετάγεται το τέρας.

Όποιος γνωρίζει ας μου πει.

Thanks !!!!

http://www.imdb.com/title/tt0119675/ ?

Δημοσ.

Ψάχνω μια ταινία την οποία είχα δει πριν κάποια χρόνια στην κρατική τηλεόραση. Η ταινία είναι σκανδιναβική, σουηδική μάλλον παραγωγής 2000-2006. Η υπόθεση αφορά ένα κορίτσι που μετακομίζει με τους γονείς της αλλά επειδή είναι καινούργια στην περιοχή δεν έχει και πολλούς φίλους, μόνο μία ανάπηρη κοπέλα στην ηλικία της. Μετά κάτι γίνεται και το κορίτσι-πρωταγωνίστρια προκύπτει ομοφυλόφιλη και η φίλη της απομακρύνεται.

Παραθέτω και το τέλος, σε spoiler για ευνόητους λόγους:

Στο τέλος λοιπόν το κορίτσι βυθίζεται σε μια μπανιέρα γεμάτη νερό ενώ το σπίτι της καίγεται.

• Members
Δημοσ.
Ψάχνω μια ταινία την οποία είχα δει πριν κάποια χρόνια στην κρατική τηλεόραση. Η ταινία είναι σκανδιναβική, σουηδική μάλλον παραγωγής 2000-2006. Η υπόθεση αφορά ένα κορίτσι που μετακομίζει με τους γονείς της αλλά επειδή είναι καινούργια στην περιοχή δεν έχει και πολλούς φίλους, μόνο μία ανάπηρη κοπέλα στην ηλικία της. Μετά κάτι γίνεται και το κορίτσι-πρωταγωνίστρια προκύπτει ομοφυλόφιλη και η φίλη της απομακρύνεται.

Παραθέτω και το τέλος, σε spoiler για ευνόητους λόγους:

Στο τέλος λοιπόν το κορίτσι βυθίζεται σε μια μπανιέρα γεμάτη νερό ενώ το σπίτι της καίγεται.

Κατά πάσα πιθανότητα λες το Fucking Amal, αν και το τέλος που παραθέτεις με μπερδεύει - δεν θυμάμαι να είναι το ίδιο...

Δημοσ.
Κατά πάσα πιθανότητα λες το Fucking Amal, αν και το τέλος που παραθέτεις με μπερδεύει - δεν θυμάμαι να είναι το ίδιο...

Δεν πρέπει να 'ναι αυτή, το τέλος με τη μπανιέρα το θυμάμαι χαρακτηριστικά. Ίσως εγώ να μπέρδεψα κάποια στοιχεία. Η ανάπηρη φίλη της πρωταγωνίστριας μετακινούνταν με αναπηρικό καροτσάκι σε αυτή που λέω.

Ευχαριστώ όμως γιατί την ταινία που αναφέρεις την είχα δει επίσης στην κρατική τηλεόραση και μου τη θύμισες. :-)

Δημοσ.

Δεν θα ερθει Ελλαδα.Δεν βρισκει διανομη(κλασικη κατασταση) και θα παει κατευθειαν DVD το 2010.

Αν γνωριζεις ισπανικα η ταινια υπαρχει για κατεβασμα.

Δημοσ.
Δεν θα ερθει Ελλαδα.Δεν βρισκει διανομη(κλασικη κατασταση) και θα παει κατευθειαν DVD το 2010.

Αν γνωριζεις ισπανικα η ταινια υπαρχει για κατεβασμα.

Την έχω βρει σε Ισπανικά αλλά δυστυχώς δεν καταλαβαίνω την γλώσσα.

Σε USA μεριά γνωρίζεις εάν θα πάει;

Εάν πάει λογικά μετά από 2 μέρες θα είναι και εδώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ψάχνω τον τίτλο ενός ασιατικού θρίλερ. Να σας πω στοιχεία... Το είχα δει στο σινεμά πριν 3-4 χρόνια. Αφορούσε μια κοπελιά που έψαχνε τον μικρό γιο της (ή κόρη) στον κόσμο των νεκρών. Η ταινία είχε σχέση με θρύλους. Θυμάμαι ότι άλλαζαν τα τοπία στην ταινία και ότι είχε κάποια περίεργα πλάσματα. Θυμάμαι μία σκηνή σε ένα κατεστραμένο λούνα παρκ. Αυτά. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Θέλω πολύ να το ξαναδώ!

Δημοσ.

Λοιπόν, αναζητώ ταινία, ΠΟΛΛΩΝ χρόνων (20 πάνω κάτω) για την οποία δε θυμάμαι τίποτα εκτός από μια σκηνή: πλάνο από κάμερα ασφαλείας που βλέπει σε ένα θάλαμο νοσοκομείου, νοσοκόμα γυρνάει και κοιτάει την κάμερα ενώ σε ένα δίπλα κρεββάτι υπάρχει καθιστή μια γριά με πολύ μακριά μαλλιά τα οποία χτενίζει μια χτένα που δεν κρατάει κανένα χέρι. Προφανώς μεταφυσικό θρίλερ φάση.

Δημοσ.

Χμμμμ, σάουντς ίντερεστινγκ...

Αν τελικά την βρείς απο πουθενά αλλού, γράψε κι εδώ ποια ήταν τελικά...

Αγγλόφωνη? Χολυγουντιανή? Θυμάσαι τίποτα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...