Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 756
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι κανένα από τα 2 δυστυχώς.Η πιο χαρακτηριστική σκήνη της ταινίας είναι στην παραλία που τα βγάζουν όλα και κάνουν σεξ.Επίσης θυμάμαι ότι η παραγωγή φαινόταν πιο καινούργια από τις ταινίες που έχετε αναφέρει

Δημοσ.

Ειναι μια ταινια στην οποια απο οτι θυμαμαι ειναι μια παρεα φιλων και λιωνουν στη κοκο.

Αν θυμαμαι καλα παιζουν o spacey και ο τομ sellek.

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Παιδια κατ' αρχην καλησπερα. ΘΑ ηθελα αν μπορουσατε να με βοηθησετε, ψαχνω μια ταινια την οποια την ειχα δει παλια στο mega δεν ξερω το ονομα της κ γι αυτο θα ηθελα τη βοηθεια σας. Αυτη την ταινια την ειχα δει το 2005 η 2006 αν θυμαμαι καλα στο mega, η ιστορια ηταν : Ενα αγορι πηγαινοντας καπου με το αυτοκινητο στους τεραστιους δρομους με ερημο γυρο, που βλεπουμε στα εργα, της αμερικης συνανταει ενα αλλο αγορι και τον παιρνει μαζι του, μετα βρισκουν μια κοπελα την οποια την ειχε δαγκωσει μια παρεα βρυκολακων οι οποιοι ηταν κανονικοι ανθρωποι την ημερα και γινονταν βρυκολακες τη νυχτα, ετσι πηραν μαζι τους και την κοπελα και νομιζω εψαχναν να βρουν αυτη την παρεα των βρυκολακων, επισης θυμαμε και το τελος της ταινιας το οποιο ηταν σε ενα σπιτι μιας γριας γυναικας που ειχαν οδηγησει οι πρωταγωνιστες την παρεα των βρυκολακων για να τους σκοτωσουν εκει επειδη ηταν χτισμενο πανω σε νεκροταφειο ινδιανων. Αυτα θυμαμαι απο την ταινια ελπιζω να ημουν κατατοπιστικος και να καταλαβατε οσοι εχετε δει αυτη την ταινια ποια ειναι.

Ευχαριστω εκ των προτερων

• Moderators
Δημοσ.

Εμ. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά είχα δει πριν χρόνια αυτή την ταινία:

John Carpenter's Vampires (1998)

Δε θυμάμαι για ινδιάνικα νεκροταφεία, αλλά η ιστορία ήταν παρόμοια με αυτή που αναφέρεις στα γενικά πλαίσια που αναφέρεις.

Δημοσ.

Την έχω δει, μου έρχεται στο μυαλό ο τίτλος Soul Survivors για κάποιο λόγο αλλά δεν νομίζω ότι λέγεται έτσι. :o

Αν θυμηθώ κάτι, θα σου πω...

Δημοσ.

Όχι, δεν είναι τόσο παλιά. Νομίζω ότι είχε βγει σε DVD γύρω στο 2005.

Ήταν εποχή μετά από Jeepers Creepers, Wrong Turn, Cabin Fever...

θα σκάσω αν δε το θυμηθώ....

• Members
Δημοσ.

Για δες μήπως τη βρείς κάπου ανάμεσα σε αυτές: http://snarkerati.com/movie-news/top-70-vampire-movies-of-all-time/

π.χ. από την περιγραφή σου πιστεύω πως θα μπορούσε να είναι το Forsaken (δεν το έχω δει όμως, οπότε δεν στο εγγυώμαι :P )

Δημοσ.

Ναι αδερφε το The Forsaken ειναι. Σ ευχαριστω πολυ, το εψαχνα καιρο, και εσενα και τους αλλους φιλους που ασχοληθηκαν.

Δημοσ.

Λοιπόν την ταινία την θυμάμαι ελάχιστα.Υπήρχε ένα ανθρωπόμορφο τέρας το οποίε είχε πολύ μεγάλα νύχια και από τα θύματα του έπαιρνε μόνο τις καρδιές τους.Ο πρωταγωνιστής ο οποίος είναι και ντετέκτιβ αν θυμάμαι καλά είχε ένα μεγάλο κόλλημα με τους αρουραίους.Τέλος θυμάμαι μια σκηνή κάτω στους υπονόμους όπου κάποιος/κάποια είναι κρεμασμένος/η ανάποδα και ακριβώς δίπλα έχει ένα βαγόνι(χωρίς να είμαι σίγουρος) και ακριβώς κάτω από τον κρεμασμένο μια λίμνη με νερό.Ο ντετέκτιβ ανεβαίνει στο βαγόνι για να ελευθερώσει τον κρεμασμένο και ξαφνικά μέσα από το νερό πετάγεται το τέρας.

Όποιος γνωρίζει ας μου πει.

Thanks !!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...