Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ΗP Lovecraft's DAGON ισως?

Αν σου αρεσε, ξεκινα να διαβαζεις βιβλια του Λαβκραφτ παντως...! ;)

(αν φυσικα την πετυχα)

Nαι, αυτο ειναι! Ευχαριστω πολυ! Μου αρεσε η ατμοσφαιρα! Θα το ψαξω για τα βιβλια!

Εβαζα διαφορα στο γουγλη, οπως mutant fish men, island with sea people και αλλα τετοια ευθυμα!

Ευχαριστω και παλι!

• Απαντ. 756
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες και την αλλη σπλατερια του Lovecraft... το H.P. Lovecraft's Necronomicon.

Καλη συνεχεια, δε κανει τιποτα :-)

PS: Τα βιβλια του ειναι πολυ καλυτερα απο τις β' διαλογης καλουτσικες αυτες ταινιουλες.

Επεξ/σία από GeorgeMan
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δες και την αλλη σπλατερια του Lovecraft... το H.P. Lovecraft's Necronomicon.

Καλη συνεχεια, δε κανει τιποτα :-)

PS: Τα βιβλια του ειναι πολυ καλυτερα απο τις β' διαλογης καλουτσικες αυτες ταινιουλες.

Ηδη το εβαλα στη σχετικη λιστα και θα ψαξω να το βρω!

Ναι σιγουρα δεν ειναι οσκαρικη ταινια το Dagon, εγω την κατατασσω στην κατηγορια των ευχαριστων ταινιων τρομου, τρομαζεις ελαχιστα αλλα σου κραταει το ενδιαφερον μεχρι να κοιμηθεις...

Σιγουρα θα ασχοληθω και με καποιο βιβλιο του να δω τι παιζει.

Επεξ/σία από dimkar2405
Σιγουρα θα ασχοληθω και με καποιο βιβλιο του να δω τι παιζει.
Δημοσ.

Γεια σας παιδια!! Καινουργιο μελος. Λοιπον, θελω αν μπορειτε βοηθεια να βρω μια ταινια. Δεν θυμαμαι καθολου ηθοποιους και τιτλο. Θα σας πω τι θυμαμαι απο την πλοκη γιατι την ειδα πολυ παλια. Εχει σχεση με κατασκηνωση. Τα μεγαλα παιδια που ειναι οι ομαδαρχες ειναι οι πρωταγωνιστες. Λοιπον στην αρχη της ταινιας βλεπουμε μια γκομενα με μια μακρυα φουστα απο τουλι (νομιζω ροζ) που ειναι ξανθια και ετσι οπως ντυνεται φαινεται λιγο ηλιθια. Αλλα σε λιγο την βλεπουν τα αγορια να βγαινει απο την λιμνη που κολυμπουσε με ενα διχτυοτο πανω της που φαινονται τα βυζια της κι αμεσως αλλαζουν γνωμη. Αυτη λοιπον ειναι περθενωπη αλλα μετα απο αυτο το κανει με εναν απο τους ομαδαρχες.Στην ταιναι υπαρχει κι ενας γκει ομαδαρχης που στο τελος της ταινιας ενα χοντρο παιδι του λεει οτι νομιζει οτι ειναι κι αυτος γκει και ο πρωτος γκει του λεει οτι ειναι μιρος ακομη για να το αποφασισει αυτο. Σας λεει κατι?? Δεν ειναι ουτε θριλερ, ουτε μιουζικαλ και δεν ειναι ουτε το Camp (2003) ουτε το Wet Hot American Summer.

Δημοσ.

καλημερα

μηπως θυμαται κανεις ποια ταινια ηταν αυτη που στο τελος ο πρωταγωνιστης πεφτει απο ψηλα απο ενα ρολοι. παλια υπεροχη ασπρομαυρη ταινια.

ευχαριστω

Δημοσ.

οχι δεν ειναι αυτο.

αν θυμαμαι καλα λιγο πριν πεσει κρεμοταν απο τον δεικτη του ρολογιου.

Μήπως το Metropolis; Κάτι θυμάμαι για ένα πέσιμο στο τέλος.
Δημοσ.

δεν ηταν βουβη σιγουρα.

αυτος μαλιστα ηταν ωρολογοποιος και ειχε επισκευασει το ρολοι που αναφερω.

δεν μπορω να θυμηθω τον τιτλο.

Πρέπει να αναφέρεσε σε κάποια βουβή κωμωδία, με πολύ γνωστό ηθοποιό, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να την/τον θυμηθώ...
Δημοσ.

το βρηκα

ειναι η ταινια the stranger με τον Οrson Welles.

δεν ηταν βουβη σιγουρα.

αυτος μαλιστα ηταν ωρολογοποιος και ειχε επισκευασει το ρολοι που αναφερω.

δεν μπορω να θυμηθω τον τιτλο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εδώ κ μέρες προσπαθώ να βρω τον τίτλο μιας ταινίας που είχε δείξει ο αντ1 πριν 15 χρόνια περιπου.

ήταν νωρίς το μεσημέρι μετά από παιδικές εκπομπές (ώρα δηλαδή που βλέπανε μικρά παιδιά,όπως κ γω τότε) και έδειχνε πολλές σκηνές με γυναίκες γυμνές,γυναίκες με μπικίνι καθώς και σεξ στην παραλία.

δυστυχώς δε θυμάμαι καθόλου πλοκή,αλλά αυτο που μου έχει μείνει είναι ότι ήταν από τις πρώτες γυμνές κ τόσο χύμα σκηνές που ειχα δει σε εκείνη την ηλικία στην τηλεόραση.

θα το εκτιμούσα πολύ αν κάποιος το θυμόταν κ μου έστελνε τον τίτλο.

εγώ με τους φίλους μου έχουμε σπάσει τα κεφάλια μας αλλά δεν το θυμόμαστε με τίποτα.

Δημοσ.
εδώ κ μέρες προσπαθώ να βρω τον τίτλο μιας ταινίας που είχε δείξει ο αντ1 πριν 15 χρόνια περιπου.

ήταν νωρίς το μεσημέρι μετά από παιδικές εκπομπές (ώρα δηλαδή που βλέπανε μικρά παιδιά,όπως κ γω τότε) και έδειχνε πολλές σκηνές με γυναίκες γυμνές,γυναίκες με μπικίνι καθώς και σεξ στην παραλία.

δυστυχώς δε θυμάμαι καθόλου πλοκή,αλλά αυτο που μου έχει μείνει είναι ότι ήταν από τις πρώτες γυμνές κ τόσο χύμα σκηνές που ειχα δει σε εκείνη την ηλικία στην τηλεόραση.

θα το εκτιμούσα πολύ αν κάποιος το θυμόταν κ μου έστελνε τον τίτλο.

εγώ με τους φίλους μου έχουμε σπάσει τα κεφάλια μας αλλά δεν το θυμόμαστε με τίποτα.

Μηπως καποια απο τις Lemon Popsicle (Γρανιτα απο λεμονι).

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=vzW1mUuA9OI&feature=related[/ame]

Δημοσ.

Όχι δυστυχώς. Η παραγωγή της ταινίας φαινόταν πιο πρόσφατη, δηλαδή αρχές δεκαετίας 90. Και δεν ήταν τόσο γνωστή, καθώς επίσης δεν πρέπει να ξανάπαιξε από τότε, γιατί λογοκρίθηκε για το περιεχόμενό της κ την ώρα στην οποία προβλήθηκε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...