Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 760
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα ! Ρε παιδια θελω την βοηθεια σας σχετικα με μια ταινια που ψαχνω πολυ καιρο τωρα θα σας την περιγραψω μηπως και με βοηθεισετε, ειναι πολλα ατομα και περιμενουνε να σταματηση η βροχη επειδη πιναγανε και ενας παει στην θαλασσα για να ψαρεψει ενω ολοι οι αλλοι τον βλεπανε και ξαφνικα βλεπει να τον κυνηγαει ενας καρχαριας και παλεψε μαζι του και τελικα τον σκοτωσε και μετα ελεγε την ιστορια σε μια καλιβα δεν θυμαμαι ακριβως με περιπου 20-30 ατομα οι οποιοι του ελεγαν μπραβω,α και ητανε μια γυναικα αρχηγος αν σας διευκολινα καθολου.Ευχαριστω περιμενω απαντησεις !!! :-)

Δημοσ.

το The Beach πρέπει να λες με τον Leonardo DiCaprio

*μετά έρχεται η μαμά καρχαρίας και ξεσκίζει 2 άτομα :D ωραία ταινία

Δημοσ.

Ωραία ταινία αλλά προς το τέλος αρχίζει και χαλάει. Έχω ακούσει πως το βιβλίο είναι τέλειο (καλύτερο από την ταινία).

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν ξέρω που να το ρωτήσω για αυτό το γράφω εδώ.

Έχει δει κανείς το Βλέπω τον θάνατο σου το 4 σε 3D? Είναι 12 γιούργια. Αξίζουν?

Δημοσ.

Ψαχνω μια αρκετα παλια ταινια σιγουρα πριν το 95.

Στο θεμα της εχει εναν αναπηρο σε καροτσακι μεγαλο σε ηλικια,που

προσλαμβανει εναν νεο ανδρα,εμφανισιμο

και του ζηταει και τον καθοδηγει στο πως να σαγηνευει και να ξελογιαζει

τις γυναικες.

Αν καποιος εχει μια ιδεα για τον τιτλο ας βοηθησει..

Δημοσ.
Δεν ξέρω που να το ρωτήσω για αυτό το γράφω εδώ.

Έχει δει κανείς το Βλέπω τον θάνατο σου το 4 σε 3D? Είναι 12 γιούργια. Αξίζουν?

Δεν το έχω δει αν και ψήνομαι. Απλά να πω ότι είχα δει το The Nightmare Before Christmas σε 3D και ήταν μοναδική εμπειρία. Σε κάποια σημεία ένιωθες ότι ήσουν μέσα στην ταινία.

πχ

Σε μια φάση παίζουν χόκεϊ με κολοκύθες και σουτάρουν (ή πώς λέγεται τέλος πάντων στην ορολογία του χόκεϊ). Φάνηκε σα να έρχεται προς το μέρος μου και αντανακλαστικά κουνήθηκα για να την αποφύγω. Το ίδιο και με τον φίλο που καθόταν δίπλα μου.

Επειδή οι τρεις προηγούμενες ταινίες είχαν πολλά εφέ και ωραίους θανάτους πιστεύω πως μια 3d προβολή θα κωλολέει. Φαντάσου δηλαδή να έρχεται ένα παλούκι προς το μέρος σου.

Δημοσ.

Λοιπόν την είδα χθες.

Σχόλια: Επειδή προφανώς το κόστος για την δημιουργία 3d ταινίας ήταν υπερβολικό οι παραγωγοί κόψαν διάφορα άλλα έξοδα, όπως π.χ σεναριογράφο. Αρα η ταινία ΔΕΝ έχει σενάριο. Δεν κάνω πλάκα. Δεν έχει. Μετά, λέει ένας παραγωγός. ''Τι σκηνοθέτες και μαλακίες μωρέ? Εχω δει πως σκηνοθετούσαν οι 3 προηγούμενοι στα Βλεπω Τον Θανατο Σου 1,2 και 3. Θα σκηνοθετήσω εγώ. Σιγά το δύσκολο''.Και συμφωνούν και οι υπόλοιποι παραγωγοί, και είδαν ότι αυτό είναι καλό και έτσι έγινε. Αρα σκηνοθεσία που μπορούσα να την κάνω κι εγώ. Μετά λέει ένας άλλος παραγωγός: ''Έχω και κάτι φίλους που ψήνονται να παίξουν σε ταινία. Να τους φέρω?'' Και όλη η υπόλοιπη παραγωγή φώναξε ταυτόχρονα: ''Ιδού ο σωτήρας μας'' και όντως φέραν τους φίλους του παραγωγού να παίξουν και είδαν ότι αυτό είναι καλό και έτσι έγινε. Και αφού τελείωσε η ταινία και την είδαν οι παραγωγοί είπαν μεταξύ τους: ''Ρε σεις, ποιος θα πληρώσει να δει τέτοια μαλακία?'' και απάντησε ένας άλλος παραγωγός: ''Έλα ρε μη μασάς. Αφού είναι 3D. Θα πάει ο κόσμος.'' Και έτσι έγινε. Πήγε ο κόσμος γιατί ήταν 3D, να την δεί και να νιώσει την εμπειρία, και την είδε, και ειδε πως ήταν κακό και φεύγοντας ορκίστηκε να μην ξαναπατήσει σε 3d ταινία.

Δημοσ.

Τόσο χάλια; Σε σχέση με τις άλλες τρεις μηδέν δηλαδή; Γιατί και οι προηγούμενες από σενάριο και υποκριτική δεν έλεγαν τίποτα, οι θάνατοι ήταν το ζουμί.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ψάχνω μια ταινία που είχα δει πριν αρκετά χρόνια σε κάποιο παρακμιακό κανάλι.

Τα λίγα που θυμάμαι:

Ήταν ασπρόμαυρη. Είναι κάποια πιτσιρίκια και ανακαλύπτουν μια σπηλιά ή οποία είναι κάτι σαν διαστημόπλοιο. Καθώς μπαίνουν μέσα και αρχίζουν να την εξερευνούν υπνωτίζονται. Όταν ξυπνάνε συνειδητοποιούν ότι είναι μέσα σε ένα διαστημόπολοιο και ότι έχουν μεταφερθεί σε κάποιον άλλο πλανήτη ο οποίος αποτελείται μόνο απο βράχια και ξεραμένα δέντρα. Όσην ώρα γίνονται αυτά, μας δείχνει σε διάφορες φάσεις κάτι τύπους, σαν τον pinhead από το Hellraiser αλλά χωρίς τα καρφιά, να παρακολουθούν το όλο σκηνικό μέσα απο μια περίεργη οθόνη.Επίσης όσην ώρα τα παιδιά εξερευνούν τον πλανήτη, στην γη έχουν μαζευτεί οι γονείς και διάφοροι μπάτσοι και ψάχνουν στην σπηλιά μπας και τα βρουν.

Αυτά θυμάμαι. Αν κατάλαβε κανενας ποιά είναι ας ρίξει λίγο φως!:-)

Δημοσ.

Προκειται για μια ταινια που εχει προβαλλει προ διετιας το Star. Ξεκιναει με ενα ιστιοπλοικο που κατι παθαινει και μενει κοντα σε ενα νησι που οι ανθρωποι το βραδυ μεταμορφωνονται σε τρομακτικα πλασματα της θαλασσας και πετσοκοβουν τους ανθρωπους του ιστιοπλοικους σκαφους που βρισκονται στο νησι για αναζητηση βοηθειας, χωρις να γνωριζουν τι τους περιμενει.

Καμμια ιδεα κανεις?

• Moderators
Δημοσ.

ΗP Lovecraft's DAGON ισως?

Αν σου αρεσε, ξεκινα να διαβαζεις βιβλια του Λαβκραφτ παντως...! ;)

(αν φυσικα την πετυχα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...