Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά πήγα σήμερα στο Praktiker και έβλεπα μια τηλεόραση και μου άρεσε η ταινία. Δεν μπόρεσα όμως να δω ποια είναι .Έπαιζε από dvd. Ο ήρωας ήταν ένας κόκκινος γυμνασμένος άνθρωπος με το δεξί του χέρι πολύ πιο μεγάλο από το αριστερό και με δυο φελούς στο κούτελό του!! Ξέρετε ποια ταινία είναι??

• Απαντ. 756
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίδες κάτι δύσκολο νομίζω...ψάχνω για μια Γαλλική ταινία κινουμένων σχεδίων του '80.Πρέπει να είναι επιστημονικής φαντασίας όπου κάτι εξωγήινοι γίγαντες έχουν για κατοικίδια ... ανθρώπους που μπροστά τους είναι στο μέγεθος ποντικιού. Ξέρει κανένας τίποτα ??? Έχω ψάξει πολύ αλλά τίποτα...

Δημοσ.
Παίδες κάτι δύσκολο νομίζω...ψάχνω για μια Γαλλική ταινία κινουμένων σχεδίων του '80.Πρέπει να είναι επιστημονικής φαντασίας όπου κάτι εξωγήινοι γίγαντες έχουν για κατοικίδια ... ανθρώπους που μπροστά τους είναι στο μέγεθος ποντικιού. Ξέρει κανένας τίποτα ??? Έχω ψάξει πολύ αλλά τίποτα...

70's είναι, la Planète sauvage

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα!

Μικρός είχα δει μία ταινία κινουμένων σχεδίων επιστημονικής φαντασίας η οποία μου είχε φανεί πολύ παράξενη και μου είχε αρέσει. Δυχτυχώς δε θυμάμαι τον τίτλο της και προσπαθώ να τη βρώ!

Τα λίγα που θυμάμαι είναι ότι υπήρχε κάποιο είδος "πύλης" που οδηγούσε στο μέλλον (ή και στο παρελθόν;) και ότι υπήρχαν κάτι πράγματα σαν "κουκούλια" και κάποια ρομπότ ίσως... και ένα ιπτάμενο ον που λειτουργούσε σα μεταφορικό μέσο;

Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω την ιδέα ότι ήταν γαλλιή ταινιά. Επίσης νομίζω ότι δεν είχε λόγια. Φυσικά μπορεί και να κάνω λάθος...

Το μόνο που μου έχει μείνει είναι αυτές οι θολές αναμνήσεις, πρέπει να ήμουν αρκετά μικρός (7-8 χρονών). Η ταινία πρέπει να είναι της δεκαετίας του 80.

Αν έχει κάποιος υπόψη του για ποιά ταινία αναφέρομαι, θα του είμαι ευγνώμων!

Ευχαριστώ πολύ εκ τω προτέρων

Υ.Γ. Βρήκα το post παραπάνω για μιά άλλη παλιά ταινία και γι'αυτό γράφω κι εγώ εδώ

Δημοσ.
Καλησπέρα!

Μικρός είχα δει μία ταινία κινουμένων σχεδίων επιστημονικής φαντασίας η οποία μου είχε φανεί πολύ παράξενη και μου είχε αρέσει. Δυχτυχώς δε θυμάμαι τον τίτλο της και προσπαθώ να τη βρώ!

Τα λίγα που θυμάμαι είναι ότι υπήρχε κάποιο είδος "πύλης" που οδηγούσε στο μέλλον (ή και στο παρελθόν;) και ότι υπήρχαν κάτι πράγματα σαν "κουκούλια" και κάποια ρομπότ ίσως... και ένα ιπτάμενο ον που λειτουργούσε σα μεταφορικό μέσο;

Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω την ιδέα ότι ήταν γαλλιή ταινιά. Επίσης νομίζω ότι δεν είχε λόγια. Φυσικά μπορεί και να κάνω λάθος...

Το μόνο που μου έχει μείνει είναι αυτές οι θολές αναμνήσεις, πρέπει να ήμουν αρκετά μικρός (7-8 χρονών). Η ταινία πρέπει να είναι της δεκαετίας του 80.

Αν έχει κάποιος υπόψη του για ποιά ταινία αναφέρομαι, θα του είμαι ευγνώμων!

Ευχαριστώ πολύ εκ τω προτέρων

Υ.Γ. Βρήκα το post παραπάνω για μιά άλλη παλιά ταινία και γι'αυτό γράφω κι εγώ εδώ

Απίστευτο, αλλά μετά από ψάξιμο και λίγη τύχη βρήκα για ποιά ταινία πρόκειται!

Gandahar (ή αλλιώς "Light Years") του René Laloux

http://us.imdb.com/title/tt0095525/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...