lazaross Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 παιδια μια σειρα που εδειχνε στον Ant1 με εναν που βρεθηκε αντιμετωπος με τους εξωγηινους πως λεγεται;οι εξωγηινοι ειχαν σκοτωσει την γυναικα του, αλλα η αστυνομια κατηγορησε αυτον. ετσι η αστυνομια αρχισε να τον κυνηγαει και αυτος να κυνηγαει τους εξωγηινους και να αποκαλυψει τι πραγματικα ειχε γινει. ειχε σχεση και με την θεωρια του νοστραδαμου. απο τις αγαπημενες μου ηταν, αλλα δυστυχως ξεχασα το ονομα της!!! την εδειχνε ant1 τα μεσανυχτα..
Gary Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 παιδια μια σειρα που εδειχνε στον Ant1 με εναν που βρεθηκε αντιμετωπος με τους εξωγηινους πως λεγεται;οι εξωγηινοι ειχαν σκοτωσει την γυναικα του, αλλα η αστυνομια κατηγορησε αυτον. ετσι η αστυνομια αρχισε να τον κυνηγαει και αυτος να κυνηγαει τους εξωγηινους και να αποκαλυψει τι πραγματικα ειχε γινει. ειχε σχεση και με την θεωρια του νοστραδαμου. απο τις αγαπημενες μου ηταν, αλλα δυστυχως ξεχασα το ονομα της!!! την εδειχνε ant1 τα μεσανυχτα.. first wave
lazaross Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 σωστος! το πρωτο κυμα! τωρα το θυμηθηκα. ευχαριστω!
paschalia Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Ερωτηση . Η Ελενη Μενεγακη -Λατσιου στο Αλφα ?! Το ειδα πριν λιγο και δεν το πιστευα . Αυτη δεν ηταν ταγμενη στον Αντ1 ?
john1987 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 τι σε νοιαζει,μια κατινουλα ειναι ετσι και αλλιως.... (καποιος ειχε πει οτι οταν βγανει η μενεγακη στον αερα πεφει δραματικα ο συλλογικος δεικτης νοημοσυνης!!!σωστοοοοοος)
paschalia Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Kατινουλα σωστα , μονο που αυτη η συγκεκριμενη κατινουλα δεν ειναι οποια κι'οποια . Μπορει να πεφτει ο συλλογικος δεικτης νοημοσυνης ολων των θεατων με οτι πεταει , αλλα ηταν μερος του Αντ1 . Το επομενο που περιμενω να γινει πλεον ειναι να φυγει και ο Παπαδακης .
john1987 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 ναι ενταξει επιασε με την εμφανιση και το χαζοχαρουμενο στυλακι "περναμε καλα" το σφυγμο της μεσης νοικοκυρας...αλλα ειναι κατινουλα... σιγα το καναλι...
Akujin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 kalytera na grafoume gia pio sovara themata sto paron topic. de nomizw to thema ''menegaki'' n' apasxolei sovara kapoion. -me oli tin filiki diathesi panta-
paschalia Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Akujin δεν απασχολει κανενα και δεν ειναι σοβαρο οντως . Οποτε ή το θεωρεις ενα μικρο οφτοπικ ή το προσπερνας Φιλικα ( αν και μου την δινει αυτη η εκφραση , προτιμω την ''σφαζω με το μπαμπακι'') παρομοιως
paschalia Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Μια ερωτηση . Οι σειρες -που εχουν γινει πολυσελιδα τοπικς λιγο πιο κατω - σε ποια βιντεοκλαμπ υπαρχουν ?
john1987 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 ρε παιδια υπαρχει το λουφα και παραλλαγη στα videoclubs??? εχω ακουσει οτι εχει τρελο γελιο,την εχει δει κανεις? (μιλω για την πρωτη ταινια,οχι για αυτη που βγανει τωρα στο σινεμα)
dim_b Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δεν θυμάμαι αν έχει κυκλοφορήσει, αλλά την έχει δώσει το Σινεμά και πολλά video clubs νοικιάζουν αυτά τα DVD.
KaizerSoze Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Eisai tou '87?Giauto den toxeis dei(kala,edw den prolaves Eurobasket me Galli me tirantaki,ti na leme) theiki tainia kai kyriws tin pianei pragmatika opoios exei paei strato
dim_b Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 ...kai kyriws tin pianei pragmatika opoios exei paei strato Αυτό είναι πολύ σωστό. Την είχα δει όταν είχε βγει στους κινηματογράφους και μου φάνηκε αδιάφορη (τι να καταλάβει ένας 14χρονος από καραβανάδες και φαντάρους; ). Όταν την ξαναείδα, στην μετά στρατό εποχή, την λάτρεψα. Ακόμη και "Οι γενναίοι της Σαμοθράκης" που ήταν μιά φτηνή απομίμηση μου άρεσαν αρκετά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα