apostatis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 εχω ενα σκληρο western digital passport και ξαφνικα κολλησε ο υπολογιστης καθως λειτουργουσε και εκτοτε δεν βλεπω τον σκληρο και στο disk manager μου τον βγαζει μαυρο και οτι δεν εχει εκχωρηθει πρεπει να σωσω τα αρχεια μου οπωσδηποτε δοκιμασα διαφορα προγραμματα ανακτησης οπως το File Scavenger και το Power Data Recovery αλλα δεν βρηκαν τιποτα μετα απο 12ωρες αναζητησης και χωρισ να εχω γραψει κατι πανω στο δισκο μετα το προβλημα σε παλαιοτερο παρομοιο προβλημα το File Scavenger μου τα βρηκε ολα και μαλιστα οχι χυμα αλλα στους φακελους που τα ειχα αυτη την φορα τιποτα περιμενω την βοηθεια σας για να ανακτησω τα αρχεια μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 ΩΧ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostatis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, snbblp είπε ΩΧ. Και παλι ωχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
htaccess Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, apostatis είπε σε παλαιοτερο παρομοιο προβλημα Να υποθέσω ότι αναφέρεσαι στον ίδιο δίσκο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Είναι βλάβη σε κρίσιμη περιοχή. Δύσκολα τα πράγματα... Δεν αρκούν τα undeleters, χρειάζεται partition recovery. Δηλαδή ωχ. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2020 από snbblp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostatis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Δηλαδη;;;;; σωζουμε τιποτα;;; οχι δεν ειναι ο ιδιος δισκος Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2020 από apostatis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, apostatis είπε Δηλαδη;;;;; σωζουμε τιποτα;;; οχι δεν ειναι ο ιδιος δισκος Δεν είναι δουλειά για απλό χρήστη. Θέλει ανάκληση διαμερίσματος, εφόσον δεν έσπασε κεφαλές και δεν γρατζούνισε κρίσιμο τομέα στην αρχή του δίσκου. Αν ξέρεις πως να το κάνεις, δοκίμασε. Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση πάντως ΜΗΝ γράψεις στον δίσκο, γιατί τότε θα τα χάσεις οριστικά και αμετάκλητα. Πρώτα -αν σου το επιτρέψει- αντιγραφή σε virtual, και μετά εργασία σ' αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostatis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Πως θα μπορουσα να τα κανω ολα αυτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Φίλε μου, στην κατάσταση που είναι ο δίσκος, μιλάμε πλέον για αντικείμενο τεχνικού. Αν είσαι τυχερός, έχεις πρόβλημα λογικής δομής. Αν όμως η κατάσταση έχει προχωρήσει, είναι φυσική ζημιά σε επιφάνεια πλατό ή σε κεφαλές. Παρότι έχω πολλά χρόνια "εμπειρία στο σπορ", δεν έχω πλέον καθαρό θάλαμο θετικής πίεσης για αντικατάσταση μηχανικών μερών ενός δίσκου. Πάντως, αν είσαι στην Αθήνα, μπορούμε να δοκιμάσουμε να τον βάλουμε πάνω στο rapidspar http://rapidspar.com/ κι αν διαβαστεί την γλίτωσες. Αν όχι, δεν έχω πλέον δυνατότητα επέμβασης. Η εργασία είναι δωρεάν, παίρνει όμως πολλές ώρες, ίσως και μέρα. ΥΠΟΨΗ: όσο περισσότερο δουλεύει ο δίσκος, τόσο απομακρύνεται κάθε πιθανότητα ανάκτησης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 @apostatis Πιο παλια ειχα κανει την δουλεια μου επιτυχως με το recuva. Δοκιμασε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostatis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Στις 9/3/2020 στις 8:21 ΜΜ, overpower είπε @apostatis Πιο παλια ειχα κανει την δουλεια μου επιτυχως με το recuva. Δοκιμασε το. δεν βλεπει καν τον δισκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Πριν από λίγο καιρό είχα διαγράψει κατά λάθος όλα τα partitions από έναν μηχανικό δίσκο 1 TB (μη ρωτάτε πώς...) και ο δίσκος φαινόταν στη Διαχείριση όπως ο δικός σου. Διάφορα προγράμματα ανάκτησης που δοκίμασα έβλεπαν αρχεία μόνο από 2 εκ των 4 partitions. Τελικά τα επανέφερα όλα ακριβώς όπως ήταν με το TestDisk. Δοκίμασέ το, μπορεί να είσαι τυχερός. Προσοχή στις οδηγίες χρήσης, να τις ακολουθήσεις με προσοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostatis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Στις 13/3/2020 στις 6:16 ΜΜ, accipio είπε Πριν από λίγο καιρό είχα διαγράψει κατά λάθος όλα τα partitions από έναν μηχανικό δίσκο 1 TB (μη ρωτάτε πώς...) και ο δίσκος φαινόταν στη Διαχείριση όπως ο δικός σου. Διάφορα προγράμματα ανάκτησης που δοκίμασα έβλεπαν αρχεία μόνο από 2 εκ των 4 partitions. Τελικά τα επανέφερα όλα ακριβώς όπως ήταν με το TestDisk. Δοκίμασέ το, μπορεί να είσαι τυχερός. Προσοχή στις οδηγίες χρήσης, να τις ακολουθήσεις με προσοχή. θα μπορουσες να με καθοδηγησεις περισσοτερο μιας και μου φαινεται πολυ μπερδεμενο? εκανα μια δοκιμη και πατησα analyse τρεχει με την μορφη της φωτο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 17 ώρες πριν, apostatis είπε θα μπορουσες να με καθοδηγησεις περισσοτερο μιας και μου φαινεται πολυ μπερδεμενο? εκανα μια δοκιμη και πατησα analyse τρεχει με την μορφη της φωτο 2 ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΔΙΣΚΟ. Αντίγραφο με ειδικό hardware, και ανάκτηση πάνω σε αυτό. Οπως σου έγραψα πριν μέρες "όσο περισσότερο δουλεύει ο δίσκος, τόσο απομακρύνεται κάθε πιθανότητα ανάκτησης" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Βλέπω ότι σου έχει εμφανίσει Read error, κακό αυτό και δεν ξέρω τι ακριβώς πρόβλημα μπορεί να υποδηλώνει. Στη δική μου περίπτωση δεν είχε εμφανίσει κάτι τέτοιο και η διαδικασία προχώρησε κανονικά (ο δίσκος ήταν σε άριστη κατάσταση). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα