Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν λιγο ανοιξα τον φακελο για να τον πληρωσω , και ειδα οτι εληξε. Εληγε στην 5/3 και πρεπει να τον παραλαβαμε στις 5 ή 6 του μηνος, Ετυχε σε κανεναν αλλον κατι παρομοιο ?

Ειναι κωλυσιεργία του ΕΛΤΑ ή της ΔΕΗ ?

Επεξ/σία από ifaist
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ifaist είπε

Πριν λιγο ανοιξα τον φακελο για να τον πληρωσω , και ειδα οτι εληξε. Εληγε στην 5/3 και πρεπει να τον παραλαβαμε στις 5 ή 6 του μηνος, Ετυχε σε κανεναν αλλον κατι παρομοιο ?

Παλιότερα που έπαιρνα όλους τους λογαριασμούς σε χαρτί μου συνέβαινε συχνά, όχι μόνο να καθυστερούν να έρθουν, αλλά να χάνονται κιόλας.

Πλέον μόνο ηλεκτρονικούς λογαριασμούς όπου είναι εφικτό.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ifaist είπε

Μην ψαχνεις να βρεις πολλα.. Εχει γινει και σε μενα. Ειδα οτι εκδοθηκε ηλεκτρονικα.. αλλα δεν ηρθε στην ωρα του.. Δηλαδη το πληρωσα και η αλληλογραφια ηρθε 20 μερες μετα την ληξη!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ifaist είπε

Καλησπερα.. Εχει εκδοθει κανονικα αλλα μαλλον καπου καθυστερησε... (Ελτα)... Μπορεις να ρωτησεις και διπλανους κατοικους... Καπου επανω γραφει ποτε εχει αποσταλει απο την Δεη ο λογαριασμος.....

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ifaist είπε

Στο φακελο πρεπει να γραφει καπου πανω "ΠΑΡΑΛΗΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΤΑ ταδε ημερομηνια"

Εκει βλεπεις ποιος απο τους 2 φταιει...

Βαλε e-bill να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...

Δημοσ.

Καθυστερησε στα ΕΛΤΑ, μου έχει τύχει να μην μας έρθει καθόλου λογαριασμός ΟΤΕ και να με ειδοποιήσουν με μήνυμα για την οφειλή. Μιλησα με κάποιον από online chat για το τι είχε γινει και εξοφλισα μέσω ebanking. Μετά από κάτι μήνες ξαφνικά βλέπω έναν λογαριασμό ΟΤΕ, ήταν αυτός που δεν μας ήρθε.... 

Δημοσ.

Eυχαριστω παιδια για τις απαντησεις! Τον πληρωσα ληγμενο. 

Για το e-bill επειδη δεν ειναι στο ονομα μου ο λογαριασμος κ θελει ενα σωρο πραγματα  δεν το εχω κανει ακομα.. Πρεπει να βαλω δικους μου κωδικους , τηλεφωνο, email...  αλλα το ΑΦΜ και το ονομα  του κατοχου της παροχης, για αυτο δε το εκανα. Ειναι στο ονομα του πατερα μου.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, ifaist είπε

Για το e-bill επειδη δεν ειναι στο ονομα μου ο λογαριασμος κ θελει ενα σωρο πραγματα  δεν το εχω κανει ακομα.. Πρεπει να βαλω δικους μου κωδικους , τηλεφωνο, email...  αλλα το ΑΦΜ και το ονομα  του κατοχου της παροχης, για αυτο δε το εκανα. Ειναι στο ονομα του πατερα μου.

Και ταυτότητα θα σου ζητήσει μόλις βάλεις όλα αυτά που ανέφερες.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ifaist είπε

Μήπως θα χρειαστεί  να γίνει και η αλλαγή ονόματος;; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...