Xristaras12 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Είναι ασφαλές να πιάνεις την οθόνη? βλέπω δουλεύει με touchscreen άρα να υποθέσω έχει κάποιο προστατευτικό να μη δεχτούν ζημιά τα pixels? Επίσης δε βρίσκω μέρος για τη sim, πρέπει να ανοίξω τη συσκευή για να τη βάλω? ρωτάω γιατί από πίσω έλεγε να μη κάνω κάτι τέτοιο. Φαντάζομαι το πρώτο δεν το ρωτάς, η αν το ρωτάς απέχεις απο την τεχνολογία γενικότερα. για το 2ο, θα διαβάσεις μέσα απο τις οδηγίες για το που μπαίνει η σιμ. Την τελευταια 5ετια για να μην πω και παραπάνω το 90% των συσκευών ειναι με γυαλί στο πίσω μέρος, συνεπώς δεν ανοίγει η συσκευή (δεν έχει πίσω καπάκι δηλαδή) μέσα στη συσκευασία θα βρεις ενα πράγμα μυτερό, είναι ο εξωλκέας του sim tray το οποίο είναι στα πλάγια της συσκευής, έχει μια μικρή τρύπα στα αριστερά αν δεν κάνω λάθος και το βάζεις εκει περα, θα το σπρώξεις ελαφρά και θα το πετάξει έξω. Nano sim έχεις που χρειάζεται; αν όχι πας για αντικατάσταση σιμ. ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΟΨΕΙΣ, παίζει να μπλοκάρει μέσα και να χαλάσεις τα πινάκια.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε Φαντάζομαι το πρώτο δεν το ρωτάς, η αν το ρωτάς απέχεις απο την τεχνολογία γενικότερα. για το 2ο, θα διαβάσεις μέσα απο τις οδηγίες για το που μπαίνει η σιμ. Την τελευταια 5ετια για να μην πω και παραπάνω το 90% των συσκευών ειναι με γυαλί στο πίσω μέρος, συνεπώς δεν ανοίγει η συσκευή (δεν έχει πίσω καπάκι δηλαδή) μέσα στη συσκευασία θα βρεις ενα πράγμα μυτερό, είναι ο εξωλκέας του sim tray το οποίο είναι στα πλάγια της συσκευής, έχει μια μικρή τρύπα στα αριστερά αν δεν κάνω λάθος και το βάζεις εκει περα, θα το σπρώξεις ελαφρά και θα το πετάξει έξω. Nano sim έχεις που χρειάζεται; αν όχι πας για αντικατάσταση σιμ. ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΟΨΕΙΣ, παίζει να μπλοκάρει μέσα και να χαλάσεις τα πινάκια. Είμαι ακόμη στην εποχή του PSP. Αυτό είναι το πρώτο μοντέρνο κινητό που χρησιμοποιώ, το προηγούμενο ήταν ένα νόκια του 2000 που έπαιζες φιδάκι μαζί του. Έχω εκμοντερνιστεί γενικά. Ελπίζω πραγματικά να μη δέχεται ζημιά από τα δαχτυλά μου. Δε βρήκα κάτι άλλο μέσα αλλά θα κοιτάξω ξανά. Πολύ ωραία συσκευή πάντως, πλάκα πλάκα πολύ πιο βολική από υπολογιστή, αν δεν ήθελα τον υπολογιστή για δουλειά θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει. Παπάδες κάνει όπως το βλέπω. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από aizensama24
Xristaras12 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Είμαι ακόμη στην εποχή του PSP. Αυτό είναι το πρώτο μοντέρνο κινητό που χρησιμοποιώ, το προηγούμενο ήταν ένα νόκια του 2000 που έπαιζες φιδάκι μαζί του. Έχω εκμοντερνιστεί γενικά. Ελπίζω πραγματικά να μη δέχεται ζημιά από τα δαχτυλά μου. Δε βρήκα κάτι άλλο μέσα αλλά θα κοιτάξω ξανά. Πολύ ωραία συσκευή πάντως, πλάκα πλάκα πολύ πιο βολική από υπολογιστή, αν δεν ήθελα τον υπολογιστή για δουλειά θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει. Παπάδες κάνει όπως το βλέπω. φιλε μου δυστυχώς αδυνατώ να το πιστέψω, δεν γίνεται να μην έχεις επαφή με τον εξω κόσμο, σε κανένα λεωφορείο δεν έχεις δει να χρησιμοποιεί κάποιος σμαρτφον; η εξω γενικότερα; φίλοι; υπάρχει εδώ βίντεο 99% πρέπει να έχει μέσα αναλυτικό φυλλάδιο για το πως μπαίνει που και τι, όπως και επισης στο αυτοκολλητο που έχει κολλημενο η συσκευή πίσω και σου λεει το σειριακο και το ιμει, σου δειχνει που μπαίνει τι. Το δευτερο κουτάκι που έχει και την θήκη μέσα το άνοιξες; Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από Xristaras12 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα