Προς το περιεχόμενο

Κινητό μέχρι 200Ε?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, life is music είπε

To tcl plex φοράει τον επεξεργαστή που φοράει και το galaxy a70

Ναι τον ίδιο έχω και στο mi a3 

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, life is music είπε

Oxi το mi a3 έχει τον 665 ενώ το tcl plex έχει τον 675

Σωστά, στο συγκριτικό  μεταξύ αυτών των δύο, ο 665 είναι λίγο καλύτερος + το ότι έχει το Α3 ελαφρύ λογισμικό το κάνει πιο κατάλληλη επιλογή. Να πω φυσικά πως δεν ξέρω αν και το tcl plex έχει ελαφρύ ή βαρύ λογισμό για να το συγκρίνω με το android one...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, life is music είπε

Oxi το mi a3 έχει τον 665 ενώ το tcl plex έχει τον 675

Άτιμη δυσλεξία έχεις δίκιο, πάνω κάτω ίδιοι είναι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GeorgeR1_700 είπε

Σωστά, στο συγκριτικό  μεταξύ αυτών των δύο, ο 665 είναι λίγο καλύτερος

Λίγο πιο γρήγορος ο 675, αλλά στην πράξη δεν θα είναι τρελή η διαφορά, και σίγουρα δεν θα πρέπει να επηρεάζει την απόφαση μεταξύ δύο κινητών. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, apostolisk86 είπε

Λίγο πιο γρήγορος ο 675, αλλά στην πράξη δεν θα είναι τρελή η διαφορά, και σίγουρα δεν θα πρέπει να επηρεάζει την απόφαση μεταξύ δύο κινητών. 

Στην ram ο 675 είναι πιο γρήγορος, στην επεξεργαστική ισχύ όμως ο 665 είναι πιο γρήγορος. Νομίζω πως μεγαλύτερη σημασία έχει το πως τρέχει ο επεξεργαστής τα δεδομένα και λίγο μικρότερη σημασία πόσο γρήγορα μεταφέρει τα δεδομένα η ram στον επεξεργαστή. Βέβαια μιλάμε για λεπτομέρειες και πολύ μικρές διαφορές όσον αφορά το hardware. 

Βέβαια τώρα που βλέπω το δικό σου συγκριτικό, μπορεί και αυτά που λέω να είναι λάθος. Ίσως το κοιτάξω καλύτερα κάποια στιγμή.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε

Στην ram ο 675 είναι πιο γρήγορος, στην επεξεργαστική ισχύ όμως ο 665 είναι πιο γρήγορος. Νομίζω πως μεγαλύτερη σημασία έχει το πως τρέχει ο επεξεργαστής τα δεδομένα και λίγο μικρότερη σημασία πόσο γρήγορα μεταφέρει τα δεδομένα η ram στον επεξεργαστή. Βέβαια μιλάμε για λεπτομέρειες και πολύ μικρές διαφορές όσον αφορά το hardware. 

Βέβαια τώρα που βλέπω το δικό σου συγκριτικό, μπορεί και αυτά που λέω να είναι λάθος. Ίσως το κοιτάξω καλύτερα κάποια στιγμή.

Όμως τα σκορ στο antutu ...μας δείχνουν πως πηγαίνουν και τα κινητά πχ το a70 στο antutu βγάζει 147 χιλιάδες σκορ ...το mi a3 βγάζει 139 χιλιαδες σκορ και το note 8t 172 χιλιάδες σκορ !

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κινητά σε τιμές χαμηλότερες της αγοράς μπορείς να βρεις εύκολα και στις αγγελίες. 

Επεξ/σία από Errik
Αφαίρεση αγγελίας
Δημοσ.
11 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Δεν είναι σωστό να μπαίνουν αγγελίες σε οποιοδήποτε θέμα του forum, αν ο καθένας έκανε το ίδιο θα γινόταν χαμός.Λογικά είναι και αντίθετα στους κανόνες του forum.

Εκανα παράθεση και στα 2 post γιατί:

1)Για να το διαβάσετε και οι 2

2)Γιατί υπάρχουν πιθανότητες οι 2 λογαριασμοί να έχουν ανοιχτεί απο 1 χρήστη.

Έγινε αντιληπτό! Απλά για ενημέρωση του χρήστη έγινε. Δεν υπάρχουν εκ μέρους μου διπλοί λογαριασμοί.

Δημοσ.
Στις 10/3/2020 στις 12:53 ΠΜ, apostolisk86 είπε

Τελικά είχες δίκιο Αποστόλη, τώρα που μπόρεσα να δω καλύτερα το site που κοινοποίησες (καθώς δεν έτυχε να το ψάξω παλιότερα, βέβαια 5 λεπτά μου πήρε για να το καταλάβω 😏), ο 675 είναι λίγο καλύτερος. Κάτι μάθαμε και σήμερα 🙂 Στο εξής θα κοιτάω και το notebookcheck για να έχω μια καλύτερη εικόνα. Ευχαριστώ για την διόρθωση!

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά το να ποστάρω αγγελία είναι κάτι που έκανα πρώτη φορά γιατί μπορεί να κάλυπτε τον συνφορουμίτη. Δεν είναι κάτι που συνηθίζω και απο τη στιγμή που ενοχλεί (και προσωπικά και μένα με ενοχλεί οταν γίνεται) το post μου τροποποιήθηκε. 

Σχετικά με το αν ένα κινητό είναι καλύτερο απο άλλο είναι κάτι πολύ υποκειμενικό και σχετικό με τις ανάγκες του κάθε χρήστη. Δεν θα ανοίξω τέτοια κουβέντα γιατί είναι Offtopic. 

Καλορίζικο το Mi A3, είναι όντως πολύ καλό κινητό. Βάλε και μια gcam να το χαρείς καλύτερα. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Είναι ασφαλές να πιάνεις την οθόνη? βλέπω δουλεύει με touchscreen άρα να υποθέσω έχει κάποιο προστατευτικό να μη δεχτούν ζημιά τα pixels?

Επίσης δε βρίσκω μέρος για τη sim, πρέπει να ανοίξω τη συσκευή για να τη βάλω? ρωτάω γιατί από πίσω έλεγε να μη κάνω κάτι τέτοιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...