Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Θέλω να πληρεί τα εξής 1. Καλή βιντεοκλήση 2. Καλή κάμερα για selfies 3. Mobile internet/wifi 4. Πολύ ασφαλές και ανθεκτικό με μεγάλη διάρκεια ζωής, να μπορώ να το έχω όσο θέλω με το φορτιστή στο ΄ρεύμα, η μπαταρία του να είναι ultra safe 5. καλή προστατευτική θήκη και να μπορώ να το χρησιμοποιώ με τη θήκη του 6. Να έχει google play/app store 7. Να μπορείς να περάσεις εύκολα αρχεία σε αυτό από υπολογιστή και να κάνεις ιντερνετικές δουλειές όπως με υπολογιστή Δίνω μέχρι 200 όχι παραπάνω, αν και θα προτιμούσα να δώσω όσο λιγότερα γίνεται. Πιο μοντέλο προτείνεται και πια θήκη? Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2020 από aizensama24
GeorgeR1_700 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα, εγώ προτείνω το Xiaomi Mi A3, adroid one λογισμικό (χωρίς πολλές προεγκατεστημένες εφαρμογές δηλ) και είναι πραγματικά ένα εργαλείο καθώς και εγώ το χρησιμοποιώ για browsing και μεταφορά μέσω clouds. Δεν κολλάει πουθενά και είναι πολύ γρήγορο. Για την κάμερα, σε αυτά τα λεφτά είναι πολύ καλά, δεν πιστεύω να έχεις κάποιο θέμα με τις βιντεοκλήσεις αν και δεν χρησιμοποιώ. Η μπαταρία του μου βγάζει 2-3 μέρες και με lite gaming. Για θήκη δεν έχω να προτείνω κάτι... Βέβαια το android one που έχει είναι λίγο πιο φτωχό σε ρυθμίσεις, αν και τώρα που θα πάρει το android 10 θα πάρει επιπλέον πράγματα. Θα σου πρότεινα να δεις και αυτά που λέω εδώ. 1 1
life is music Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 21 ώρες πριν, aizensama24 είπε Θέλω να πληρεί τα εξής 1. Καλή βιντεοκλήση 2. Καλή κάμερα για selfies 3. Mobile internet/wifi 4. Πολύ ασφαλές και ανθεκτικό με μεγάλη διάρκεια ζωής, να μπορώ να το έχω όσο θέλω με το φορτιστή στο ΄ρεύμα, η μπαταρία του να είναι ultra safe 5. καλή προστατευτική θήκη και να μπορώ να το χρησιμοποιώ με τη θήκη του 6. Να έχει google play/app store 7. Να μπορείς να περάσεις εύκολα αρχεία σε αυτό από υπολογιστή και να κάνεις ιντερνετικές δουλειές όπως με υπολογιστή Δίνω μέχρι 200 όχι παραπάνω, αν και θα προτιμούσα να δώσω όσο λιγότερα γίνεται. Πιο μοντέλο προτείνεται και πια θήκη? Redmi note 8t ...η πας σε mi 9 lite
CaptainChris Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 TCL Plex από Γερμανό €199, καταπληκτική συσκευή.
chios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 23 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Παράγγειλα ήδη το Α3 ελπίζω να κάτσει καλά. Θα το λατρέψεις, με το καλό να παραλάβεις ότι θες από gcam ρώτα. Απο που το πήρες;
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 10 λεπτά πριν, chios είπε Θα το λατρέψεις, με το καλό να παραλάβεις ότι θες από gcam ρώτα. Απο που το πήρες; https://tokinito.gr/tilefona/xiaomi-mi-a3-4gb-64gb-dual-sim-more-than-white.html Δεν έχω ξαναπάρει από εκεί αλλά δε βρήκα κανά γνωστό κατάστημα που να το έχει. Η συγκεκριμένη σελίδα είχε καλή βαθμολογία και το είχε φθηνότερα.
apostolisk86 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Είναι όμως κατόπιν παραγγελίας εκεί, μπορεί να αργήσει κάμποσο. Καλύτερα να το έπαιρνες από το Phonegallery που το έχει άμεσα. Θα έπρεπε να παίρνουν ποσοστά από την Xiaomi οι insomniacs για το Mi A3, προτείνεται τόσο πολύ στο φόρουμ που έχει εξαφανιστεί από την αγορά 😂 (όχι ότι δεν το αξίζει βέβαια).
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 7 λεπτά πριν, apostolisk86 είπε Είναι όμως κατόπιν παραγγελίας εκεί, μπορεί να αργήσει κάμποσο. Καλύτερα να το έπαιρνες από το Phonegallery που το έχει άμεσα. Θα έπρεπε να παίρνουν ποσοστά από την Xiaomi οι insomniacs για το Mi A3, προτείνεται τόσο πολύ στο φόρουμ που έχει εξαφανιστεί από την αγορά 😂 (όχι ότι δεν το αξίζει βέβαια). Το είχαν διαθέσιμο και μου είπε σε 1-3 μέρες θα το έχω. Ελπίζω να λέει την αλήθεια γιατί το χρειάζομαι γρήγορα.
chios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Πιστεύω να το πήρες με αντικαταβολή και να μην έσκασες λεφτά πριν παραλάβεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, chios είπε Πιστεύω να το πήρες με αντικαταβολή και να μην έσκασες λεφτά πριν παραλάβεις. Ναι
chios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Ωραίος, το λέω με την έννοια μην σου πουν υπάρχει διαθέσιμο το πληρώσεις και μετά συγνώμη κύριε θα το έχετε σε 10-20 μέρες.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, apostolisk86 είπε Είναι όμως κατόπιν παραγγελίας εκεί, μπορεί να αργήσει κάμποσο. Καλύτερα να το έπαιρνες από το Phonegallery που το έχει άμεσα. Θα έπρεπε να παίρνουν ποσοστά από την Xiaomi οι insomniacs για το Mi A3, προτείνεται τόσο πολύ στο φόρουμ που έχει εξαφανιστεί από την αγορά 😂 (όχι ότι δεν το αξίζει βέβαια). Είμαστε fanboys της Xiaomi και του Android One... τι να κάνουμε 😏 2
life is music Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 5 ώρες πριν, CaptainChris είπε TCL Plex από Γερμανό €199, καταπληκτική συσκευή. To tcl plex φοράει τον επεξεργαστή που φοράει και το galaxy a70
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα