stathisgs800 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα στο forum. Θα ήθελα να αγοράσω ακουστικά τύπου AirPods ποσό μέχρι 30 ευρώ το πολύ μέχρι τώρα έχω καταλήξει στα Tws i200 κινεζικά και από ότι έχω δει μέχρι τώρα από reviews στο YouTube τίμια αλλά με τόσο promotion που πέφτει γενικά δε ξέρω άμα είναι και πολύ αξιοπιστα τα reviews. Θα ήθελα να ρωτήσω γνώμες αν κάποιος τα έχει στη κατοχή του ή έχει αγοράσει κάτι άλλο και έχει μείνει ικανοποιημένος. Τα θέλω μόνο για κλήσεις όχι για μουσική όποτε δε με ενδιαφέρουν μπάσα κλπ. Να ακούω και να ακούγομαι με μια σχετικά καλή αυτονομία. Ευχαριστώ πολύ!!!
VyronPeristeri Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Εγω πειρα τα i500 και θα τα εχω σε λιγες μερες. Δεν ξερω καποιον αλλον να τα εχει αλλα είπα να τα δοκιμασω. Στα reviews παντως να ξερεις οτι λενε οτι δεν εχει και τοσο καλο μικροφωνο
stathisgs800 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Λογικά αυτά είναι καλύτερο μοντέλο! Ποσά τα πήρες και από που; Γράψε γνώμη μόλις τα πάρεις άμα αξίζουν να τα παραγγείλω!!!
Oliver93 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Αδερφέ καλησπέρα, αν ψάχνεις μόνο για κλήσεις αυτά είναι ότι πρέπει https://www.salestore.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30151 Όχι δεν με έχουν πληρώσει να κάνω προμοτιον 😂απλά τα έχω εδώ και 2 μήνες περίπου και τα χρησιμοποιώ κάθε μέρα (είμαι οδηγός) είμαι πολύ ευχαριστημένος για τα λεφτά του, το μικρόφωνο είναι πολύ καλό, παρτα άφοβα 👌
VyronPeristeri Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 https://m.gearbest.com/community/iDmPG8 Εδω δειχνει πανω κατω καποιες διαφορες που εχουν τα διαφορα μοντελα
JeSter_D Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/17456586/Xiaomi-Mi-True-Wireless-Earphones-Λευκό.html Έπεσαν στα χέρια μου αυτά και τα θέλω και εγώ μόνο για κλήσεις. Αρκετές φορές μου κάνουν παράπονα ότι ακούγομαι μέσα από πηγάδι, ενώ είμαι μέσα στο αμάξι και έχω σήμα. Καλή τύχη αν θες να δώσεις μέχρι 30 για κλήσεις. Για μένα πεταμένα λεφτά. Έχω δοκιμάσει και 1-2 random tws μέχρι 30 και τα παράτησα σε 1 μέρα. Κάνε οικονομία και πάρε κάτι αξιόπιστο Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2020 από JeSter_D 1
VyronPeristeri Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Ηρθανε χτες τα tws i500. Απο gearbest 34€ με μεταφορικα. Κανενα προβλημα με τελωνεια. Τα δοκιμασα κατευθειαν πηγαινοντας για τρεξιμο και μπορω να πω οτι με εντηπωσιασαν! Καταρχας εχουν τελεια εφαρμογη. Ολα τα ακουστικα που θα βαλουν σε καποια στιγμη θα φυγουν λιγο απ το αφτι την ωρα που τρεχω αλλα αυτα δεν μου δημιουργησαν κανενα θεμα. Επισης μου αρεσε παρα πολυ η ενταση και το μπασο. Δεν εχω δοκιμασει κλησεις ακομα και η αληθεια ειναι οτι δεν με ενδιαφερει για κλησεις. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος μπορω να πω τουλαχιστον για τρεξιμο που τα ηθελα. 1
stathisgs800 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 55 λεπτά πριν, VyronPeristeri είπε Ηρθανε χτες τα tws i500. Απο gearbest 34€ με μεταφορικα. Κανενα προβλημα με τελωνεια. Τα δοκιμασα κατευθειαν πηγαινοντας για τρεξιμο και μπορω να πω οτι με εντηπωσιασαν! Καταρχας εχουν τελεια εφαρμογη. Ολα τα ακουστικα που θα βαλουν σε καποια στιγμη θα φυγουν λιγο απ το αφτι την ωρα που τρεχω αλλα αυτα δεν μου δημιουργησαν κανενα θεμα. Επισης μου αρεσε παρα πολυ η ενταση και το μπασο. Δεν εχω δοκιμασει κλησεις ακομα και η αληθεια ειναι οτι δεν με ενδιαφερει για κλησεις. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος μπορω να πω τουλαχιστον για τρεξιμο που τα ηθελα. Επειδή με ενδιαφέρει και η ποιότητα του μικροφώνου αν το χρησιμοποιήσεις σε κλήση γράψε την εμπειρία σου. Επίσης με τι μέθοδο αποστολής τα παραγγελίες για να ξέρω τι παίζει να μη φάμε κανα τελωνείο γιατί δεν έχω μεγάλη εμπειρία με παραγγελίες από Κίνα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
kp1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Για μένα τα καλύτερα που έχω πάρει είναι τα QCY - Τ5 TWS smart Eatbuds πολύ καλά και για κλήσεις και για μουσική και κρατανε πολύ η μπαταρία και πολύ οικονομικά τα συνιστώ φουλ. Οποιος άλλος θέλει ας ρωτήσει ότι θέλει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα