manosmanos13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 https://www.skroutz.gr/s/2661020/Nintendo-3DS-Coral-Pink-Nintendogs-and-Cats-Golden-Retriever.html Καλή τιμη, είναι το ροζ αλλά κανένα κάλυμμα θα το βρείτε
czarjuly Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Το καταστημα δεν υποστηριζει αντικαταβολη...κριμα ....θα το επαιρνα Προφανως δεν ειναι το new 3ds xl Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2020 από czarjuly
Mhlogiatros Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Βασικα το καταστημα μου ειναι αγνωστο και ας λεει παπαδακης κρητη αγιος νικολαος .... Αυτα τα μονο μεσω skroutz που θελουν ντουκου πληρωμη - και αν δε το στείλει ; Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2020 από Mhlogiatros
TsironakosMix Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 ΜΑΚΡΙΑ, 75ε και θελει καταθεση και 0 κριτικες;
hasiotis_john Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Σίγουρα θα πέσουν άκυρα και άντε μετά να περιμένεις πότε θα σου επιστρέψουν τα λεφτά στην κάρτα. Καλή τιμή, αλλά ριψοκίνδυνο να το τολμήσεις!
safridia Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Αμφιβαλλω εαν υπαρχει παραπανω απο 1, ισως και παραπανω απο κανενα.
k_dinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Αν μπαίνει το skroutz στη μέση, εγώ θα το εμπιστευομουν
safridia Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, k_dinos είπε Αν μπαίνει το skroutz στη μέση, εγώ θα το εμπιστευομουν Πως μπορει να μπει το σκρουτζ στην μεση; 1
johnpap21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, manosmanos13 είπε https://www.skroutz.gr/s/2661020/Nintendo-3DS-Coral-Pink-Nintendogs-and-Cats-Golden-Retriever.html Καλή τιμη, είναι το ροζ αλλά κανένα κάλυμμα θα το βρείτε Ακόμα και με κάλυμμα να είναι το OCD μου θα με σκοτώνει καθημερινά, γνωρίζοντας ότι εκεί κάπου κρυμμένο υπάρχει κάτι ροζ... 😁 Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2020 από johnpap21
Choutas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 33 λεπτά πριν, safridia είπε Πως μπορει να μπει το σκρουτζ στην μεση; Δίνει μόνο μέσω Σκρουτζ δεν έχει eshop Λογικά δεν εγγυάται το Σκρουτζ;
kostasgpa Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 10 λεπτά πριν, Choutas είπε Δίνει μόνο μέσω Σκρουτζ δεν έχει eshop Λογικά δεν εγγυάται το Σκρουτζ; Γιατί, έχει το skroutz money back guarranty οπως το ebay; Στο ebay παίρνω άφοβα από πωλητές με 0 αξιολογήσεις, 2 φορές που τυχε η στραβή και εξαφανιστήκαν, μου δωσε το ebay τα λεφτά μου.
Choutas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 19 λεπτά πριν, kostasgpa είπε Γιατί, έχει το skroutz money back guarranty οπως το ebay; Στο ebay παίρνω άφοβα από πωλητές με 0 αξιολογήσεις, 2 φορές που τυχε η στραβή και εξαφανιστήκαν, μου δωσε το ebay τα λεφτά μου. Δεν το ξέρω αυτό αλλά θεωρητικά μαγαζιά χωρίς eshop που πραγματοποιεί παραγγελίες το skroutz θα έπρεπε να είχε κάποιου τύπου δικλείδα ασφαλείας Τώρα θα μου πεις το JMC δεν μπορούσε να κόψει τιμολόγιο και έκανε ακριβώς την ίδια δουλειά συναλλαγές μέσω σελίδας Σκρουτζ. Τέλος πάντων κάποιος το πήρε αν είναι ινσομνιάτης ας πει την έγινε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα