koula25 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα παιδια, θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι, εδω και παρα πολυ καιρο αντιμετωπιζω το εξης προβλημα, τα windows δεν μου κανουν το συγκεκριμένο update με τιποτα, εχω προσπαθήσει τα παντα, εστειλα report (troupleshoot) στην microsoft, προσπαθησα να το κανω και χειροκίνητα, αλλα δεν το παιρνει με τιποτα... Ξερει κανεις πως θα περασω το update αυτο ?? η εστώ να το αποφυγω/διαγράψω... Feature update to Windows 10, version 1909 - Error 0x800f0900 Σας ευχαριστώ πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Ποιο kb είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, koula25 είπε Καλησπέρα παιδια, θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι, εδω και παρα πολυ καιρο αντιμετωπιζω το εξης προβλημα, τα windows δεν μου κανουν το συγκεκριμένο update με τιποτα, εχω προσπαθήσει τα παντα, εστειλα report (troupleshoot) στην microsoft, προσπαθησα να το κανω και χειροκίνητα, αλλα δεν το παιρνει με τιποτα... Ξερει κανεις πως θα περασω το update αυτο ?? η εστώ να το αποφυγω/διαγράψω... Feature update to Windows 10, version 1909 - Error 0x800f0900 Σας ευχαριστώ πολυ Πρώτα αυτό για να αποκλείσουμε πρόβλημα στο υποσύστημα υπηρεσιών και καταλόγων ενημέρωσης, και το βλέπουμε για τη συνέχεια. https://support.microsoft.com/el-gr/help/4027322/windows-update-troubleshooter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koula25 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, micos000 είπε Ποιο kb είναι; Είναι το (ΚΒ4532693) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Βλέπω ότι εμφανίζεται και σε άλλους το πρόβλημα αυτό. Δεν ξέρω αν είδες αυτές τις πιθανές λύσεις. https://windows101tricks.com/windows-update-failed-to-install/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koula25 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 20 ώρες πριν, micos000 είπε Βλέπω ότι εμφανίζεται και σε άλλους το πρόβλημα αυτό. Δεν ξέρω αν είδες αυτές τις πιθανές λύσεις. https://windows101tricks.com/windows-update-failed-to-install/ εκανα καποια πραγματα και απο εδω, αλλα δεν γινεται τιποτα.. Λες αμα κανω format να λυθεί το προβλημα ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dancer_69 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Και αυτός είναι ένας απ' τους σημαντικότερους λόγους που εδώ και αρκετά χρόνια έχω σταματήσει να τα χρησιμοποιώ και είναι εγκατεστημένα έτσι για να υπάρχουν. Το ίδιο πρόβλημα έχει και η δική μου εγκατάσταση εδώ και μερικούς μηνες, το οποίο αφού κατέβει και μισο - εγκατασταθεί, αποτυγχάνει και αναιρεί τις αλλαγές. Και δεν είναι η πρώτη φορά και στο παρελθόν αρκετές φορές παρόμοια προβλήματα με τις ενημερώσεις που ελάχιστες ήταν οι φορές που λύθηκαν με βάση κάποιες οδηγίες. Δυστυχώς ο τρόπος που λειτουργεί το σύστημα των ενημερώσεων ήταν, είναι, και απ' ότι φαίνεται θα είναι, άθλιος. Ακόμη κι όταν λειτουργούν σωστά είναι ενοχλητικές πολλές φορές με τις αλλεπάλληλες επανεκκινήσεις και το χρόνο που χρειάζονται αυτές για να εγκατασταθούν και να επανέλθει ο έλεγχος του υπολογιστή στο χρήστη. Όταν πάει κάτι στραβά(όπως και στη συγκεκριμένη περίπτωση), τότε μπαίνεις συνήθως σ' ένα φαύλο κύκλο προσπαθειών που αποτυγχάνουν αφού καταναλώσουν αρκετό από το χρόνο σου κάθε φορά, μιας και όλη η διαδικασία πρέπει να γίνεται κάθε φορά απ' την αρχή, ακόμη και η λήψη. Οι κωδικοί σφάλματος απ' ότι φαίνεται είναι και αυτοί γενικοί και δεν έχουν την δυνατότητα να απομονώσουν το πρόβλημα, γι' αυτό και οι οδηγίες είναι συνήθως: κάνε το 1, αν δεν λειτουργήσει το 2, αν δε λειτουργήσει το 3, αν δε λειτουργήσει το 4 κλπ(όπως γίνεται και στο σύνδεσμο παραπάνω). Και όταν δε λειτουργήσει τίποτα απ' αυτά έχεις χάσει 3-4 ώρες(μιας και η κάθε διαδικασία είναι χρονοβόρα) και το πρόβλημα δε λύνεται. Είναι απαράδεκτο ένα επί πληρωμή λειτουργικό 20+ χρόνων εμπειρίας, να μην έχει ένα καλύτερο και πιο εύστοχο τρόπο εντοπισμού και διόρθωσης σφαλμάτων, ώστε να μη χρειάζεται τόσο εύκολα να προβεί κάποιος σε έσχατες λύσεις όπως αυτή της επανεγκατάστασης του λειτουργικού. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MINDER Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Το ίδιο μου συνέβη και ήταν αποτέλεσμα από ότι καταλαβαίνω μιας ενημέρωσης που δημιουργούσε προβλήματα και την κατήργησε η Microsoft την άλλη μέρα. Έλα ντε που εγώ είχα όμως προσπαθήσει να την βάλω ; Οπότε από κει και πέρα οι συγκεκτρωτικές ενημερώσεις των windows μου σταματούσαν και μου έβγαζαν μήνυμα λάθους και από κει και πέρα ότι κομπίνα και εάν προσπάθησα ακολουθώντας οδηγίες του ενός και του άλλου τίποτα δεν έπιασε. Η λύση ήταν φορμάτ και εγκατάσταση από την αρχή. Αφού δεν μισοπέρασε πλέον η κατηργημένη ενημέρωση ώστε να δημιουργήσει το πρόβλημα όλες οι επόμενες εγκαταστάθηκαν με επιτυχία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα