Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι στη διαδικασία. Ζητούν απόδοση ΑΦΜ σε περίπτωση που δεν υπάρχει φορολογική δήλωση, ζητούν όμως να είναι από το taxisnet, κάτι το οποίο δεν υπάρχει. Απόδοση ΑΦΜ παίρνει κανείς ΜΟΝΟ από εφορία. Ξέρει κάποιος κάτι σχετικά με αυτό;

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vivianv είπε

Καλησπέρα παιδιά.

Εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι στη διαδικασία. Ζητούν απόδοση ΑΦΜ σε περίπτωση που δεν υπάρχει φορολογική δήλωση, ζητούν όμως να είναι από το taxisnet, κάτι το οποίο δεν υπάρχει. Απόδοση ΑΦΜ παίρνει κανείς ΜΟΝΟ από εφορία. Ξέρει κάποιος κάτι σχετικά με αυτό;

Σωστά μόνο από την εφορία το παίρνεις...
Μπορεί να εννοεί την σελίδα στη προσωποποιημενη πληροφόρηση στο taxisnet  Στοιχεία Μητρώου / Φυσικού Προσώπου
Μπορείς φυσικά να τους καλέσεις στο 210 48 48 484 (είναι με χρέωση σαν να κάλεις σε σταθερό) και να κάνεις μια ερώτηση.

Δημοσ.

Ενώ έκανα όλα τα βήματα, φτάνω στη βίντεο κλήση και μου βγάζει το εξής μήνυμα: Error: Customer Debit Card Not found!

Έχετε καμια ιδέα για ποιο λόγο μπορεί να συμβαίνει αυτό;

Δημοσ.

Έκανα και τη βίντεοκληση... Φτάνω στο στάδιο που γίνεται ο τελευταίος έλεγχος και φορτώνει... φτάνει στο 99% και λέει πως το μέγιστο χρονικό όριο σύνδεσης με τον διακομηστή ξεπεράστηκε. Θεωρείτε πως είναι θέμα δικτύου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...