Joshua21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, george1807 είπε Πώς θα την πάρεις επί τόπου; Είναι προσωπική με ονοματεπώνυμο η κάρτα. Δεν την παράγουν στο κατάστημα. Δεν την "παράγουν", την εκτυπώνουν στο κατάστημα. Δεν είμαι σίγουρος πως ακριβώς γίνεται στην εθνική, στην eurobank πάντως την πήρα επιτόπου.
george1807 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 20 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δεν την "παράγουν", την εκτυπώνουν στο κατάστημα. Δεν είμαι σίγουρος πως ακριβώς γίνεται στην εθνική, στην eurobank πάντως την πήρα επιτόπου. Εγώ ούτε σε eurobank, ούτε σε alpha bank έχω παραλάβει επι τόπου.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Eurobank και Πειραιώς στη δίνουν επι τόπου, όπως έγραψαν οι φίλοι πιο πάνω έχουν κενές και χτυπάνε τα στοιχεία σου. Δεν ειναι δα και χειροποίητη μια χρεωστική κάρτα να θέλει 20 μέρες δουλεια Alpha και Εθνική νομίζω δε τη δίνουν επι τόπου αλλά τη στέλνουν σπίτι. Βέβαια και τρεις βδομάδες που έχει πάρει σε σένα είναι πάρα πολύ
Joshua21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 15 λεπτά πριν, george1807 είπε Εγώ ούτε σε eurobank, ούτε σε alpha bank έχω παραλάβει επι τόπου. Ίσως εκείνη τη μέρα στο συγκεκριμένο κατάστημα της eurobank να είχαν έλλειψη σε κάρτες. 1 λεπτό πριν, ProponitisTouKanape είπε Βέβαια και τρεις βδομάδες που έχει πάρει σε σένα είναι πάρα πολύ Αν σκεφτείς ότι εμπλέκονται τα ΕΛΤΑ το "πάρα πολύ" είναι συνηθισμένο, ειδικά τον τελευταίο καιρό
george1807 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Ίσως εκείνη τη μέρα στο συγκεκριμένο κατάστημα της eurobank να είχαν έλλειψη σε κάρτες. Τον Οκτώβρη που είχα πάει πάλι δεν μου ειχαν δώσει επί τόπου. Τώρα που ξαναπήγα πάλι περίμενα να τη φέρουν. Σε διαφορετικά καταστήματα.
Joshua21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, george1807 είπε Τον Οκτώβρη που είχα πάει πάλι δεν μου ειχαν δώσει επί τόπου. Τώρα που ξαναπήγα πάλι περίμενα να τη φέρουν. Σε διαφορετικά καταστήματα. Ε δεν ξέρω, αν όντως θέλεις να μάθεις το γιατί κάνε ερώτηση στα συγκεκριμένα καταστήματα, πες τους "γιατί σε άλλους τη δίνετε επί τόπου ενώ εμένα μου λέτε να περιμένω?". Το μόνο που ξέρω στα σίγουρα είναι η δική μου περίπτωση, τον 6ο του 2018 σε κατάστημα eurobank την τύπωσαν και μου την έδωσαν επιτόπου, οπότε φαντάζομαι ότι η απορία σου "Πώς θα την πάρεις επί τόπου; Είναι προσωπική με ονοματεπώνυμο η κάρτα. Δεν την παράγουν στο κατάστημα. " έχει απαντηθεί.
george1807 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 29 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ε δεν ξέρω, αν όντως θέλεις να μάθεις το γιατί κάνε ερώτηση στα συγκεκριμένα καταστήματα, πες τους "γιατί σε άλλους τη δίνετε επί τόπου ενώ εμένα μου λέτε να περιμένω?". Το μόνο που ξέρω στα σίγουρα είναι η δική μου περίπτωση, τον 6ο του 2018 σε κατάστημα eurobank την τύπωσαν και μου την έδωσαν επιτόπου, οπότε φαντάζομαι ότι η απορία σου "Πώς θα την πάρεις επί τόπου; Είναι προσωπική με ονοματεπώνυμο η κάρτα. Δεν την παράγουν στο κατάστημα. " έχει απαντηθεί. Ναι προφανώς, κουβέντα να γίνεται.
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Το κακό με αυτές που παραλαμβάνεις επιτόπου είναι ότι λήγουν πιο γρήγορα.Ολα τα στοιχεία της κάρτας είναι έτοιμα εκτός απο το όνομα του κατόχου.Οπότε αν δεν ανανεώνουν το στοκ συχνά...........................Τουλάχιστον στην Eurobank που παρέλαβα περυσι. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από Ukforthemoment
Joshua21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Το κακό με αυτές που παραλαμβάνεις επιτόπου είναι ότι λήγουν πιο γρήγορα.Ολα τα στοιχεία της κάρτας είναι έτοιμα εκτός απο το όνομα του κατόχου.Οπότε αν δεν ανανεώνουν το στοκ συχνά...........................Τουλάχιστον στην Eurobank που παρέλαβα περυσι. Μάλλον κάπου κάνεις λάθος, κανένα στοιχείο δεν είναι τυπωμένο στην κάρτα, όλα τυπώνονται εκείνη τη στιγμή. Ιούνιο του 2018 παρέλαβα επί τόπου από eurobank χρεωστική η οποία λήγει Μάιο 2023, 5 χρόνια ακριβώς δηλαδή, όπως όλες οι χρεωστικές κάρτες πλέον.
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Τον Μαρτη του 19 πήγα εγώ για αλλαγή γιατί είχε χαλάσει το ανέπαφο και στην καινούργια που παρέλαβα επιτόπου γράφει λήξη 11/23.Χρεωστική Mastercard.
Joshua21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τον Μαρτη του 19 πήγα εγώ για αλλαγή γιατί είχε χαλάσει το ανέπαφο και στην καινούργια που παρέλαβα επιτόπου γράφει λήξη 11/23.Χρεωστική Mastercard. Η περίπτωση σου δεν έχει καμία σχέση με αυτό που συζητάμε, δλδ την αρχική έκδοση χρεωστικής. Στην περίπτωση σου έβαλαν την ημερομηνία λήξης της παλιάς που αντικαταστάθηκε, για να σε χρεώσουν κανονικά τα 5-6€ της αντικατάστασης λόγω λήξης στην πενταετία.
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δεν έληγε τότε η παλιά,έληγε φέτος. Αν παίζει ρόλο δεν είναι ανάγλυφη αλλά με τυπωμένα τα στοιχεία.που στους 6 μήνες ξέβαψαν.
paylidis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, emperor4her είπε υπαρχει ηδη μια κενη απο ονομα/στοιχεια καρτα και εκτυπωνουν κατευθειαν επανω. 20 ώρες πριν, overpower είπε Το μονο θετικο στο να το κανεις σε ενα καταστημα, ειναι οτι κατα 99% θα την παρεις επιτοπου ΔΕΝ παιζει αυτο στην εθνικη, σου ερχεται καμια 10 μερες μετα στο σπιτι...
Joshua21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν έληγε τότε η παλιά,έληγε φέτος. Αν παίζει ρόλο δεν είναι ανάγλυφη αλλά με τυπωμένα τα στοιχεία.που στους 6 μήνες ξέβαψαν. Ε δεν ξέρω πως ακριβώς προέκυψε το 11/23, το μόνο σίγουρο είναι πως η περίπτωση σου αφορά κάτι διαφορετικό από αυτό που συζητάμε. Επίσης τυπωμένα στοιχεία δεν έχει καμία, αν προσέξεις λίγο καλύτερα θα δεις πως τα στοιχεία στην κάρτα σου είναι "σκαλισμένα". Τα μόνα προτυπωμένα στη mastercard της eurobank είναι τα πρώτα 4 ψηφία της κάρτας και ο αριθμός επαλήθευσης (CVV), όλα τα υπόλοιπα τα χτυπάνε.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Σήμερα παρέλαβα το κινητό μου και έκανα τη διαδικασία. Ήταν πραγματικά πολύ γρήγορη η διαδικασία, η βιντεοκλήση άρχισε σχεδόν αμέσως ενώ εγώ φανταζόμουν ότι θα περιμένω ΠΟΛΥ. Δε το πιστεύω ότι η εθνική έχει τόσο καλό support και μάλιστα τέτοια ώρα. Απέτυχα τις πρώτες δύο φορές, τη μία έγραψα λάθος το issueing authority (έβαλα hellenic police αντί για τη περιοχή) την άλλη έπεσε η εφαρμογή. Τις πρώτες φορές εντωμεταξύ δεν είχα ιδέα πως δουλεύει η κάμερα και την είχα κλήσει με το δάχτυλο μου και για ώρα έβλεπα ένα άσπρο παράθυρο και λέω τι γίνεται εδώ και ξαφνικά κατεβάζω το χέρι και βλέπω τη φάτσα της υπαλλήλου και λέω ΟΧ τώρα τι κάνω, ήταν πολύ παράξενη φάση αλλά είχε πλάκα γενικά. Είχε πάρα πολλά βήματα πάντως και ήταν πολύ αγχωτικό. Η κοπέλα ήταν πολύ εξυπηρετική. Τώρα έχω δύο απορίες. 1. Ο λογαριασμός που φτιάχνεις ανεξαρτήτως τη δήλωσες είναι πάντα ο ίδιος έτσι? κατατεθικός λογαριασμός ταμιευτηρίου? έτσι μου τον βγάζει εμένα πάντως απλά αναρωτιέμαι αν θα μπορούσα να ανοίξω διαφορετικό αν έβαζα άλλες επιλογές μέσα. Όχι ότι έχει πολύ σημασία γιατί αυτά αλλάζουν άμα θες. 2. Εμένα ο λογαριασμός μου έβγαλε τα στοιχεία μίας debit mastercard που μάλλον μπορώ ήδη να τη χρησιμοποιήσω ώς εικονική, δε μου έγραψε πουθενά ότι θα μου στείλουν και φυσικό αντιγραφό της, αυτό πρέπει να το ζητήσω ή είναι κάτι αυτονόητο και πρέπει να το περιμένω τώρα? Edit: Μόλις κοίταξα το email μου και μου λέει θα μου στείλει την ίδια κάρτα στη διεύθυνση μου. Από τη στιγμή που σου δίνει απευθείας τη κάρτα έστω ως εικονική τότε όλα είναι οκ. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από aizensama24
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα