Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Οι περισσότερες τράπεζες αν όχι όλες ζητάνε να είσαι ήδη πελάτης τους και να έχεις περάσει από το κατάστημα τους πριν ανοίξεις νέο λογαριασμό μέσω διαδικτύου. Είδα όμως σήμερα ότι η εθνική επιτρέπει άνοιγμα νέου λογαριασμού μέσω διαδικτύου χωρίς να χρειάζεται να είσαι ήδη πελάτης τους ή να περάσεις από το καταστημά τους. Δίνεις όλα τα δικαιολογητικά μέσω κινητού και τον ανοίγεις. Πήρα τηλέφωνο για να το επιβεβαιώσω και από ότι φαίνεται όντως ισχύει. Ειδού η σελίδα που το λέει https://microsites.nbg.gr/customeronboarding/index.html Σκοπεύω να πάρω νέο κινητό το οποίο θέλω και για άλλες δουλειές αλλά και για αυτό το σκοπό. Θα ήθελα μία περαιτέρω επιβεβαίωση από κάποιο άλλο μέλος που έχει ανοίξει έτσι λογαριασμό στην εθνική. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2020 από aizensama24
asdfnikos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, aizensama24 είπε Οι περισσότερες τράπεζες αν όχι όλες ζητάνε να είσαι ήδη πελάτης τους και να έχεις περάσει από το κατάστημα τους πριν ανοίξεις νέο λογαριασμό μέσω διαδικτύου. Είδα όμως σήμερα ότι η εθνική επιτρέπει άνοιγμα νέου λογαριασμού μέσω διαδικτύου χωρίς να χρειάζεται να είσαι ήδη πελάτης τους ή να περάσεις από το καταστημά τους. Δίνεις όλα τα δικαιολογητικά μέσω κινητού και τον ανοίγεις. Πήρα τηλέφωνο για να το επιβεβαιώσω και από ότι φαίνεται όντως ισχύει. Ειδού η σελίδα που το λέει https://microsites.nbg.gr/customeronboarding/index.html Σκοπεύω να πάρω νέο κινητό το οποίο θέλω και για άλλες δουλειές αλλά και για αυτό το σκοπό. Θα ήθελα μία περαιτέρω επιβεβαίωση από κάποιο άλλο μέλος που έχει ανοίξει έτσι λογαριασμό στην εθνική. Δεν έχω ανοίξει με αυτόν τον τρόπο άλλα φαίνεται ότι λειτουργεί . Φυσικά πάλι χρειάζεται την χαρτούρα Ε1 λογαριασμο ΔΕΗ κτλπ ...
Joshua21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 14 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Δεν έχω ανοίξει με αυτόν τον τρόπο άλλα φαίνεται ότι λειτουργεί . Φυσικά πάλι χρειάζεται την χαρτούρα Ε1 λογαριασμο ΔΕΗ κτλπ ... Επιπροσθέτως πρέπει να ξέρεις πως να βάλεις όλη τη χαρτούρα στο κινητό σου σε ηλεκτρονική μορφή, να ξέρεις πως να κάνεις βιντεοκλήση, και από ότι κατάλαβα ο φίλος δεν έχει καν κινητό που να τα υποστηρίζει όλα αυτά...
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 29 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Επιπροσθέτως πρέπει να ξέρεις πως να βάλεις όλη τη χαρτούρα στο κινητό σου σε ηλεκτρονική μορφή, να ξέρεις πως να κάνεις βιντεοκλήση, και από ότι κατάλαβα ο φίλος δεν έχει καν κινητό που να τα υποστηρίζει όλα αυτά... Έχω το εκκαθαριστικό και ένα λογαριασμό του ΟΤΕ σε ηλεκτρονική μορφή, δε μπορώ να τα περάσω με ένα φλασάκι? Τι κινητό προτείνεις για όλα αυτά? Θα πάρω ένα γύρω στα 100-200
Joshua21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, aizensama24 είπε Έχω το εκκαθαριστικό και ένα λογαριασμό του ΟΤΕ σε ηλεκτρονική μορφή, δε μπορώ να τα περάσω με ένα φλασάκι? Τι κινητό προτείνεις για όλα αυτά? Θα πάρω ένα γύρω στα 100-200 Εγώ θα πρότεινα να πας κατευθείαν σε κατάστημα Εθνικής με όλα τα δικαιολογητικά. Αν είναι να αγοράσεις κινητό, να κάτσεις να μάθεις πως δουλεύει κτλ, φέξε μου και γλίστρησα. Εγώ προσωπικά πήγα στην Eurobank με όλα τα δικαιολογητικά, άνοιξα λογαριασμό, έβγαλα χρεωστική κάρτα την οποία την πήρα επί τόπου, περίμενα λίγο στην ουρά του γκισέ για να κάνω μια μικρή κατάθεση στο λογαριασμό μου, και όλα αυτά μέσα σε 30 λεπτά. Εκτός και αν είσαι αλλεργικός στα υποκαταστήματα τραπεζών, οπότε πάσο. Από κινητά πάντως δεν ξέρω και πολλά, καλύτερα να ρωτήσεις εδώ: https://www.insomnia.gr/forums/forum/10-smartphones/
george1807 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Έχω ανοίξει. Τελείως cringe η φάση με τη βιντεοκλήση 2
Ihavetheanswers Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Πολύ ωραία λειτουργία φαίνεται, δεν το περίμενα απ'την Εθνική να πρωτοπορεί τόσο σε σχέση με τις άλλες τράπεζες σε αυτόν τον τομέα.
asdfnikos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, george1807 είπε Έχω ανοίξει. Τελείως cringe η φάση με τη βιντεοκλήση Εγώ πίστευα ότι θα έφτανες στο τελευταίο βήμα και θα σε έβγαζε κάποιο πρόβλημα που θα έλεγε πρέπει να επισκεφτείτε κάποιο κατάστημα 😂
george1807 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, asdfnikos είπε Εγώ πίστευα ότι θα έφτανες στο τελευταίο βήμα και θα σε έβγαζε κάποιο πρόβλημα που θα έλεγε πρέπει να επισκεφτείτε κάποιο κατάστημα 😂 Μπα, λειτουργεί. Βέβαια με μέθοδο 2010 αλλά οκ. Φαντάσου στο τέλος είχε κολλήσει και δεν έκλεινε και περιμέναμε 5 λεπτά κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 8/3/2020 στις 11:04 ΜΜ, george1807 είπε Μπα, λειτουργεί. Βέβαια με μέθοδο 2010 αλλά οκ. Φαντάσου στο τέλος είχε κολλήσει και δεν έκλεινε και περιμέναμε 5 λεπτά κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο. Πόσες μέρες σου πήρε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να παραλάβεις τη κάρτα? Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2020 από aizensama24
george1807 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Πόσες μέρες σου πήρε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να παραλάβεις τη κάρτα? Η διαδικασία ολοκληρώθηκε αμέσως. Η κάρτα 3 βδομάδες μετά δεν έχει έρθει
overpower Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 20 λεπτά πριν, george1807 είπε Η διαδικασία ολοκληρώθηκε αμέσως. Η κάρτα 3 βδομάδες μετά δεν έχει έρθει Το μονο θετικο στο να το κανεις σε ενα καταστημα, ειναι οτι κατα 99% θα την παρεις επιτοπου
corsair04 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 μιας και υπάρχει θέμα να ρωτήσω από το ibank γίνεται να ανοιχτεί λογαριασμός όπως σε άλλες τράπεζες:
george1807 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 16 ώρες πριν, overpower είπε Το μονο θετικο στο να το κανεις σε ενα καταστημα, ειναι οτι κατα 99% θα την παρεις επιτοπου Πώς θα την πάρεις επί τόπου; Είναι προσωπική με ονοματεπώνυμο η κάρτα. Δεν την παράγουν στο κατάστημα.
emperor4her Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, george1807 είπε Πώς θα την πάρεις επί τόπου; Είναι προσωπική με ονοματεπώνυμο η κάρτα. Δεν την παράγουν στο κατάστημα. υπαρχει ηδη μια κενη απο ονομα/στοιχεια καρτα και εκτυπωνουν κατευθειαν επανω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα