mpiskoto12 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 εγώ που τα πήρα για το γραφείο πάντως τους διπλα η γενικα συζητησεις τηλέφωνα που κάναν και τέτοια μια χαρά τα ακουγα αυτά με το προηγούμενο μοντέλο, φυσικά φέρνουν μια ποιο ήρεμη κατάσταση αλλλα το γαμάτο θα ήταν να ακυρώνουνε τελείως τον θόρυβο ιδιως τις καταραμένες φωνές. μετά το ψαξα έχει να κάνει με το frequency από τις φωνές.
Agony Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, pirmen56 είπε Αυτό εννοούσα. Δεν έκανα bash τα Sony. Είπα ότι είναι υπερτιμημένα ως κάτι που δεν δίνει έμφαση στην ηχητική ποιότητα παρά στα features. Τα DT1990pro και γενικότερα τα ultra-high end της beyerdynamic είναι ακόμα πιο χρωματισμένα και από τα φθηνά τους μοντέλα. Ίσως γι' αυτό δεν άρεσαν στα άτομα που λες. Ελπίζω μόνο να μην ήταν εξαρχής προκατειλημμένοι(τουτέστιν κάτοχοι των Μ50). Η beyer έβγαλε μοντέλα των 500€ και άνω όταν έγινε μόδα η όλη φάση, για να επωφεληθεί από το νέο target group. Δεν είχε την τεχνογνωσία για προϊόντα αιχμής. Αντίθετα Stax, Αudeze, Hifiman και Sennheiser βγάζουν διαμάντια σε αυτά τα επίπεδα τιμής. Παίρνεις πραγματικά ανώτερη τεχνολογία. Θα συμφωνήσω τα 660s στα λεφτα τους ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει. 2 ώρες πριν, aris1986 είπε Καλά φίλε μου. Ελπίζω να γεννήθηκες με χάρισμα στα αυτιά και στα τύμπανα και να έχεις τσέπη βαθιά να ικανοποιήσεις τα γούστα σου. 🤭 Προφανώς ειρωνεύεσαι , δεν πειραζει ... Δεν χρειάζεται χαρισμα στα αυτιά το μονο που χρειαζεται ειναι αρκετες ωρες προσοχη και ακροάσεις με διαφορα ακουστικα και dacs. Εσυ για παραδειγμα μπορει να εχεις πολυ ανώτερη ακρόαση απο μενα, απλα δεν καταλαβαίνεις τι ακους. Και εγω ετσι ειμουν άλλωστε . Τώρα για το τσεπη βαθιά η οχι, αν εξαιρέσουμε το κόμπλεξ όσων δεν εχουν και τους φταίνε ολα . Οχι δεν χρειαζεσαι βαθιά τσέπη ειναι ενα χόμπι όπου ξεκινας με ακουστικά 10 ευρο και φτανεις στο 90% τις απόλαυσης με 1.000 ευρο και μαλιστα για μια ζωη τα ακουστικα δεν ειναι αμάξι κινητο φουρνος ψυγειο ταμπλετ τηλεόραση που ειναι και ποιο ακριβα αναλογικά και τα αλλαζεις ποιο συχνα. Απλα εσενα συγκεκριμενα δεν σου αρέσει η ποιότητα και το συγκεκριμένο χόμπι . Δεκτό και εμένα δεν μου αρέσουν τα ακριβά κινητά . Σημασια δεν εχει να δωσεις πολλα λεφτα για να φανείς , σημασία εχει με τα λεφτα που θα δώσεις να σε καλύψει το αποτέλεσμα. Εσυ πχ μπορεί να εχεις σπιτι σου TV oled 2.500 euro και να γουστάρεις 4K dolbyvision movies... Τι πρεπει να πω εγω με την VA 400 euro TV ? Οτι εισαι βλακας που πειρες μια TV για Κωνσταντίνου και Ελενης που παιζουν όλες? Καταλαβες πιστεύω. 1
Eloy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Διέρρευσαν οι φωτογραφίες... Τώρα θα τους κλέψει το design ο αανταγωνισμός... Κρίμα...
hakunamatata Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 8 ώρες πριν, Agony είπε Τώρα για το τσεπη βαθιά η οχι, αν εξαιρέσουμε το κόμπλεξ όσων δεν εχουν και τους φταίνε ολα . Οχι δεν χρειαζεσαι βαθιά τσέπη ειναι ενα χόμπι όπου ξεκινας με ακουστικά 10 ευρο και φτανεις στο 90% τις απόλαυσης με 1.000 ευρο και μαλιστα για μια ζωη τα ακουστικα δεν ειναι αμάξι κινητο φουρνος ψυγειο ταμπλετ τηλεόραση που ειναι και ποιο ακριβα αναλογικά και τα αλλαζεις ποιο συχνα. προσωπικα αμφιβαλω αν προκειται ολα αυτα τα ακουστικα της κατηγοριας να αντεξουν για μια ζωη...δεδομενης της ποιοτητας κατασκευης τους αλλα και το οτι το συνολο της λειτουργιας τους βασιζεται γυρω απο τις μπαταριες που εχουν, θα ελεγα οτι το προσδοκιμο τους ειναι μαξιμουμ 3-4 χρονια
JailbrokenDiesel Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 17 ώρες πριν, aris1986 είπε Ναι αλλά.με το noise cancelling πάνε να σε πατήσουν αμάξια. Σοβαρά. Νιώθω κουφός μερικές φορές που ακούει μουσική μόνο.... προφανώς δεν και τα φοράς όταν περπατάς στο δρόμο με NC on.
oKoBoko Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Το anc αν ζητάς ποιότητα ήχου δεν το θέλεις. Για το τελωνείο έχεις δίκιο. Δες τα reviews αυτό δεν χρησιμοποιεί καθόλου dsp για να πειράξει τον ήχο. Σχεδόν ευθεία το frequency response. ακουστικά closed back σημαίνει ότι δεν ακούνε άλλοι αυτά που ακούς εσύ. Η θα σε ακούνε όσο ακούνε και τα Sony. Το anc δεν προστατεύει τους άλλους. planar magnetic ακουστικά = άλλη κατηγορία πάντα σε ποιότητα
LeGendGR Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, JailbrokenDiesel είπε προφανώς δεν και τα φοράς όταν περπατάς στο δρόμο με NC on. Τα mx 3 που έχω έχουν ambient sound και αυτόματο μάλιστα μόλις καταλάβουν ότι περπατάς κλείνουν το Noise cancellation και ανοίγουν το ambient sound αυτόματα, με αποτέλεσμα όχι να μην ακούς τι γίνεται Αλλά να ενισχύει τον γύρο ήχο.....
Dias Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Επειδή δεν βλέπω στα χαρακτηριστικά του να υποστηρίζει AptX-ll (Low Latency) , εγώ δεν θα το αγοράσω.
djuan1988 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Πάντως μέχρι και στα 170-180 ευρώ είχαν πέσει στη Black Friday φέτος τα τωρινά. Σχεδόν μισή τιμή δηλαδή σε σχέση με την προτεινόμενη.
CaptainGR10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Στις 8/3/2020 στις 7:07 ΜΜ, pirmen56 είπε 350€ για τεχνολογίες που υπάρχουν εδώ και χρόνια με τις περισσότερες πατέντες αποσβεσμένες --> "Μια χαρά. Γιατί όχι." 200-250€ μαζί με amp για audiophile ακουστικό που σκουπίζει το πάτωμα(όπως θα το 'λεγαν οι Άγγλοι) με τα Sony της φωτογραφίας(σε όρους ηχητικής ποιότητας). --> "Θύματα που σας κοροϊδεύουν οι εταιρείες." "Μπα δεν θα πάρω. Μήπως υπάρχει τίποτα σε Razer, Logitech κ.α. που τα ξέρω από διαφημίσεις και youtubers του λόκου;" κτλ. Λογική γκατζετάκηδων(έχει σημασία η λέξη) του insomnia. Φυσικά και υπάρχουν φθηνότερα μοντέλα από εταιρείες όπως η JBL που ξέρουν και 5 πράγματα από ήχο. Η Sony πάντα φούσκωνε τις τιμές. Ακόμα και στα plantronics βρίσκεις δυνατό πακέτο ποιότητας και features για 150€ λιγότερα. https://www.rtings.com/headphones/reviews/plantronics/backbeat-pro-2-wireless-2016 Υπάρχει παράδειγμα για τα audiophile? Θα με ενδιέφερε!
Μακιαβέλλι Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 57 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Πάντως μέχρι και στα 170-180 ευρώ είχαν πέσει στη Black Friday φέτος τα τωρινά. Σχεδόν μισή τιμή δηλαδή σε σχέση με την προτεινόμενη. Αυτά ήταν τα wf, όχι τα wh.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 εγω εχω αυτα και ακουω μια χαρα...δεν εχω βεβαια και πολλες απαιτησεις...εδω και 2-3 μηνες ακουω κανενα τραγουδακι,,,
Ta3ideftis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Νομίζω ότι είναι λάθος η εντύπωση ότι λόγω των 700 ευρώ μισθό τ' ακουστικά αυτά είναι απαγορευτικα. Δοκίμασα τα ΜΧ3 σε μαγαζί που τα είχε εκτεθημένα και εντυπωσιάστηκα από τη μείωση θορύβου ακόμα και όταν το bluetooth δεν ήταν ενεργοποιημένο. Είναι μια επένδυση, οπότε το ποσό των 270 ευρώ περίπου (για τα ΜΧ3) μπορεί ν' αποσβεστεί άνετα σε βάθος χρόνου, εφ' όσον βέβαια έχουν και την ανάλογη μεταχείριση. Τα ΜΧ4 θα είναι σαφώς ακριβότερα κατά το λανσάρισμά τους, αλλά και πάλι θεωρώ ότι δεν είναι ακριβά γι' αυτό που προσφέρουν.
djuan1988 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Μακιαβέλλι είπε Αυτά ήταν τα wf, όχι τα wh. Όχι για τα wh μιλάω, αλλά όχι στη χώρα μας. Αν θυμάμαι καλά στην Ελβετία ήταν το low τους, γύρω στα 180€.
hakunamatata Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 11 ώρες πριν, djuan1988 είπε Όχι για τα wh μιλάω, αλλά όχι στη χώρα μας. Αν θυμάμαι καλά στην Ελβετία ήταν το low τους, γύρω στα 180€. Ισως καποιοι να ετυχε να ειναι τυχεροι, για πολυ περιορισμενα κομματια. Η τιμη των ακουστικων ειναι ουσιαστικα κλειδωμενη στα 300ε χωρις καμμια ουσιαστικη εκπτωση, τωρα δειλα δειλα μπορει να δεις καποια μικρη μειωση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα