hakunamatata Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, aris1986 είπε Ποιος πληρώνει τόσα για να ακούει μουσική στον δρόμο; Είναι καινούργια μόδα και έτσι; Άμα δώσεις 350€ απο ένα αντίστοιχο 120€ ευρώ ακουστικών, πόσο καλύτερα θα ακούσεις; Την διαφορά σε τιμή; Και τι θα γίνει άμα βγάλουν με 5000€ θα τα.παρετε; Από χρυσάφι είναι τα αυτιά ορισμένων και ο δρόμος που περπατάνε με ροδοπέταλα; προφανως και τα ακουστικα αυτα δεν απευθυνονται στον ελληνικο μισθο που ειναι περισσοτερο ανεκδοτο παρα κανονικος μισθος...ναι ολα τα noice cancelling ακουστικα εκει παιζουν αλλα πραγματικα αξιζουν και το τελευταιο τους Ευρω μιας και η ησυχια εχει ανεκτιμητη αξια. Στην Ολλανδια που ειμαι παντως, αν σταθεις σε εναν σχετικα πολυυσυχναστο δρομο, μεσα σε ενα 20λεπτο θα δεις τουλαχιστον 10 ατομα να τα φορανε, και απ οτι διαβαζω η ταση παγκοσμιως ειναι ακριβως η ιδια... τωρα στα των ακουστικων, εχω τα 3 αλλα δε θα τα ψωνιζα ξανα, και απ οτι βλεπω δε θα επερνα ουτε τα 4. Ακριβως το ιδιο ντιζαιν αρα μηδεν βελτιωση στην ποιοτητα κατασκευης, που και στα 3 ειναι αρκετα χαμηλη και ικανοποιητικη για ακουστικα των 60-80ε, οχι 350ε...σαν να μην εφτανε αυτο, δεν ειναι μονο η ποιοτητα των υλικων πολυ μετρια, αλλα δυστυχως εμενα μου εβγαλαν και προβλημα στο αριστερο ηχειο, κατι που εχει συμβει και σε αλλους απ οτι διαβαζα γενικα ο οντως πολυ καλος αν τον φερεις στα μετρα σου με το equalizer (εμενα δε μου αρεσαν οπως επαιζαν στοκ αλλα ευτυχως το φτιαχνεις πανευκολα) και το καλυτερο nc της κατηγοριας αλλα αν ηταν να επερνα τωρα ακουστικα θα πηγαινα στα Bowers & Wilkins PX7...ηχος απ οτι διαβαζω καλυτερος, αντιστοιχο nc αλλα με πολυ καλυτερη ποιοτητα κατασκευης
aris1986 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Ναι αλλά.με το noise cancelling πάνε να σε πατήσουν αμάξια. Σοβαρά. Νιώθω κουφός μερικές φορές που ακούει μουσική μόνο....
YoungHOV Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 52 λεπτά πριν, pirmen56 είπε 350€ για τεχνολογίες που υπάρχουν εδώ και χρόνια με τις περισσότερες πατέντες αποσβεσμένες --> "Μια χαρά. Γιατί όχι." 200-250€ μαζί με amp για audiophile ακουστικό που σκουπίζει το πάτωμα(όπως θα το 'λεγαν οι Άγγλοι) με τα Sony της φωτογραφίας(σε όρους ηχητικής ποιότητας). --> "Θύματα που σας κοροϊδεύουν οι εταιρείες." "Μπα δεν θα πάρω. Μήπως υπάρχει τίποτα σε Razer, Logitech κ.α. που τα ξέρω από διαφημίσεις και youtubers του λόκου;" κτλ. Λογική γκατζετάκηδων(έχει σημασία η λέξη) του insomnia. Φυσικά και υπάρχουν φθηνότερα μοντέλα από εταιρείες όπως η JBL που ξέρουν και 5 πράγματα από ήχο. Η Sony πάντα φούσκωνε τις τιμές. Ακόμα και στα plantronics βρίσκεις δυνατό πακέτο ποιότητας και features για 150€ λιγότερα. https://www.rtings.com/headphones/reviews/plantronics/backbeat-pro-2-wireless-2016 Δεν μπορώ να καταλάβω το μίσος κάποιων για την Sony. Πρόκειται για εταιρεία με πλούσια ηχητική ιστορία. Είναι premium brand, γι'αυτό και οι τιμές. Εδώ υπάρχουν άτομα που σκάνε 300αρια σε BEATS. Πρέπει δηλαδή μια εταιρεία να είναι ΜΌΝΟ καλή στον ηχο? Και όχι ΚΑΙ στην φωτογραφία, στην ψυχαγωγία, κλπ. Το λέω αυτό γιατί μερικοί δεν την παίρνουν στα σοβαρά επειδή... "βγάζει το PlayStation"... Όσο για την JBL... Τα ακουστικά της ειναι για καγκουρομπασάδες, απλά. Τα ηχεία της είναι ΚΆΠΩΣ καλύτερα, βέβαια μετά έχεις παίκτες από Αγγλία και Ιαπωνία που... "σκουπίζουν το πάτωμα με αυτή". Plantronics? Να έλεγες UiiSii ή 1More να έλεγα βεβαίως, αλλά όχι και Plantronics 😂 4
jerry banana Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Κώστα σε πρόλαβα ρε φίλε αλλα το δικό μου νήμα κανείς δεν το είδε feelsbadman.
lion2486 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Μόλις αγόρασα τα Bose 700, κυρίως για τη δυνατότητα ταυτοχρονης σύνδεσης 2 συσκευών και του μικροφώνου τους. Σε αυτά είναι πολλά καλά, αλλά από άποψη ήχου και ANC τα sony είναι πολύ καλύτερα. Περίμενα καιρό μήπως πουν κάτι για MX4 και τι θα βγάλουν αλλά το αργήσανε πολύ πιστεύω. 1
trelaras22 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, YoungHOV είπε Δεν μπορώ να καταλάβω το μίσος κάποιων για την Sony. Πρόκειται για εταιρεία με πλούσια ηχητική ιστορία. Είναι premium brand, γι'αυτό και οι τιμές. Εδώ υπάρχουν άτομα που σκάνε 300αρια σε BEATS. Πρέπει δηλαδή μια εταιρεία να είναι ΜΌΝΟ καλή στον ηχο? Και όχι ΚΑΙ στην φωτογραφία, στην ψυχαγωγία, κλπ. Το λέω αυτό γιατί μερικοί δεν την παίρνουν στα σοβαρά επειδή... "βγάζει το PlayStation"... Όσο για την JBL... Τα ακουστικά της ειναι για καγκουρομπασάδες, απλά. Τα ηχεία της είναι ΚΆΠΩΣ καλύτερα, βέβαια μετά έχεις παίκτες από Αγγλία και Ιαπωνία που... "σκουπίζουν το πάτωμα με αυτή". Plantronics? Να έλεγες UiiSii ή 1More να έλεγα βεβαίως, αλλά όχι και Plantronics 😂 ναι, αλλα πριν εκπλαγείς με την επιλογή της plantronics, ρίξε μια ματιά στο λινκ που σου παρέθεσε ο φίλος πρώτα. Διοτι με την ίδια λογική που κάποιοι προκαταβάλλονται αρνητικά με τη sony όπως ορθά αναφέρεις, μ αυτό τον τρόπο σκέψης κινείσαι κι εσύ τώρα. Η plantronics βγάζει bluetooth της σειράς, άρα πρακτικά δε μπορεί να βγάλει καλά ακουστικά, αλλα παραδόξως στο rtings τα plantronics είναι πρώτα στα overear under 200, στο κανάλι zreviews εκθιάζονται κι οπουδήποτε αλλού κι αν τσεκάρεις φιγουράρους στις πρώτες θέσεις, όχι τόσο για τις έξυπνες λειτουργίες που διαθέτουν, αλλα κυρίως για τον ήχο τους, που με λίγο eq γίνεται εξαιρετικός. Τα έχω κι έχω κι άλλα, σχετικά ακριβά κομμάτια πάνω σε amp dac της προκοπής, οπότε κι έχω μέτρο σύγκρισης. Όλο αυτό δεν το λέω για να δικαιολογήσω ώρες έρευνας που έκανα για μια συγκεκριμένη αγορά, αλλα κυρίως για να δικαιώσω εσένα τον ίδιο γι αυτό που έλεγες για τη sony, το μίσος για καμιά εταιρεία, αλλα κι η απαξίωση σε προιόντα που δε γνωρίζουμε, ενδεχομένως δεν είναι κι οι καλύτεροι σύμμαχοι στην εξαγωγή ορθών συμπερασμάτων. 1
YoungHOV Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, trelaras22 είπε ναι, αλλα πριν εκπλαγείς με την επιλογή της plantronics, ρίξε μια ματιά στο λινκ που σου παρέθεσε ο φίλος πρώτα. Διοτι με την ίδια λογική που κάποιοι προκαταβάλλονται αρνητικά με τη sony όπως ορθά αναφέρεις, μ αυτό τον τρόπο σκέψης κινείσαι κι εσύ τώρα. Η plantronics βγάζει bluetooth της σειράς, άρα πρακτικά δε μπορεί να βγάλει καλά ακουστικά, αλλα παραδόξως στο rtings τα plantronics είναι πρώτα στα overear under 200, στο κανάλι zreviews εκθιάζονται κι οπουδήποτε αλλού κι αν τσεκάρεις φιγουράρους στις πρώτες θέσεις, όχι τόσο για τις έξυπνες λειτουργίες που διαθέτουν, αλλα κυρίως για τον ήχο τους, που με λίγο eq γίνεται εξαιρετικός. Τα έχω κι έχω κι άλλα, σχετικά ακριβά κομμάτια πάνω σε amp dac της προκοπής, οπότε κι έχω μέτρο σύγκρισης. Όλο αυτό δεν το λέω για να δικαιολογήσω ώρες έρευνας που έκανα για μια συγκεκριμένη αγορά, αλλα κυρίως για να δικαιώσω εσένα τον ίδιο γι αυτό που έλεγες για τη sony, το μίσος για καμιά εταιρεία, αλλα κι η απαξίωση σε προιόντα που δε γνωρίζουμε, ενδεχομένως δεν είναι κι οι καλύτεροι σύμμαχοι στην εξαγωγή ορθών συμπερασμάτων. Έχεις δίκιο και λάθος μου που κατέκρινα την Plantronics, και συμφωνώ απόλυτα με το να μην bashάρουμε προϊόντα και μάρκες που δεν γνωρίζουμε. Απλά η Sony γενικότερα τραβάει ένα... περίεργο hate στο internet τελευταία. Triggerίστικα 😝 1
Agony Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, aris1986 είπε Ποιος πληρώνει τόσα για να ακούει μουσική στον δρόμο; Είναι καινούργια μόδα και έτσι; Άμα δώσεις 350€ απο ένα αντίστοιχο 120€ ευρώ ακουστικών, πόσο καλύτερα θα ακούσεις; Την διαφορά σε τιμή; Και τι θα γίνει άμα βγάλουν με 5000€ θα τα.παρετε; Από χρυσάφι είναι τα αυτιά ορισμένων και ο δρόμος που περπατάνε με ροδοπέταλα; Δεν εχεις ιδεα απο μουσικη και ακουστικα. Δεν πειραζει ουτε εγω εχω ιδεα απο κινητα. Εγω που ξερω απο ακουστικα, ναι υπαρχει διαφορα τεραστια . υπαρχουν ακουστικα 1.000 ευρο που αξιζουν και 2.000 που δεν αξιζουν. Ομως οτα ακουσεις αππ Focal Clear η Senn hd660s θα καταλαβεις την διαφορα με ακουστικα των 100 ευρο Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2020 από Agony 1
petroudis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, aris1986 είπε Ποιος πληρώνει τόσα για να ακούει μουσική στον δρόμο; Είναι καινούργια μόδα και έτσι; Άμα δώσεις 350€ απο ένα αντίστοιχο 120€ ευρώ ακουστικών, πόσο καλύτερα θα ακούσεις; Την διαφορά σε τιμή; Και τι θα γίνει άμα βγάλουν με 5000€ θα τα.παρετε; Από χρυσάφι είναι τα αυτιά ορισμένων και ο δρόμος που περπατάνε με ροδοπέταλα; Δεν παίρνεις καλύτερα των 20€, θα σου κάνουν πίστεψέ με. Άσε εμάς να ταξιδεύουμε.
Agony Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, hakunamatata είπε προφανως και τα ακουστικα αυτα δεν απευθυνονται στον ελληνικο μισθο που ειναι περισσοτερο ανεκδοτο παρα κανονικος μισθος...ναι ολα τα noice cancelling ακουστικα εκει παιζουν αλλα πραγματικα αξιζουν και το τελευταιο τους Ευρω μιας και η ησυχια εχει ανεκτιμητη αξια. Στην Ολλανδια που ειμαι παντως, αν σταθεις σε εναν σχετικα πολυυσυχναστο δρομο, μεσα σε ενα 20λεπτο θα δεις τουλαχιστον 10 ατομα να τα φορανε, και απ οτι διαβαζω η ταση παγκοσμιως ειναι ακριβως η ιδια... τωρα στα των ακουστικων, εχω τα 3 αλλα δε θα τα ψωνιζα ξανα, και απ οτι βλεπω δε θα επερνα ουτε τα 4. Ακριβως το ιδιο ντιζαιν αρα μηδεν βελτιωση στην ποιοτητα κατασκευης, που και στα 3 ειναι αρκετα χαμηλη και ικανοποιητικη για ακουστικα των 60-80ε, οχι 350ε...σαν να μην εφτανε αυτο, δεν ειναι μονο η ποιοτητα των υλικων πολυ μετρια, αλλα δυστυχως εμενα μου εβγαλαν και προβλημα στο αριστερο ηχειο, κατι που εχει συμβει και σε αλλους απ οτι διαβαζα γενικα ο οντως πολυ καλος αν τον φερεις στα μετρα σου με το equalizer (εμενα δε μου αρεσαν οπως επαιζαν στοκ αλλα ευτυχως το φτιαχνεις πανευκολα) και το καλυτερο nc της κατηγοριας αλλα αν ηταν να επερνα τωρα ακουστικα θα πηγαινα στα Bowers & Wilkins PX7...ηχος απ οτι διαβαζω καλυτερος, αντιστοιχο nc αλλα με πολυ καλυτερη ποιοτητα κατασκευης Αυτο που ολοι λενε οτι 500 ευρο για ακουστικα που θα εχεις μια ζωη ειναι πολλα... Και μαλιστα το διαβασω εδω στο ινσομνια που οι περισοτεροι τα δινουν για κινητο 1-2 χρονια ποτε δεν το καταλαβα. Στο θεμα μας ναι τα px 7 ειναι καλυτερα και σε ποιοτητα κατασκευης αν και ποιο βαρια. Επισης δεν εχουν τον κλασικο driver που εχουν ολοι . αυτα εχουν διαφραγμα microfiber ποιο μεγαλο βαρος με μουντο ηχο και αργο αλλα θυμιζει πλαναρ. Στο noice cancelling κομμάτι μεχρι σημερα δεν εχω ακούσει καλό ηχο απο ακουστικά με NC on. Όλα ειναι θεμα εμπειρίας και τι εχει ακουσει ο καθενας. 7 λεπτά πριν, petroudis είπε Δεν παίρνεις καλύτερα των 20€, θα σου κάνουν πίστεψέ με. Άσε εμάς να ταξιδεύουμε. Εγω παντος τον καταλαβαινω , υπάρχουν πολλα ατομα που δεν καταλαβαίνουν διάφορα. Σε αρκετά ατομα που εκανα δοκιμές ελάχιστοι καταλάβαιναν διαφορα μάλιστα αρκετοί άκουγαν καλυτερο ηχο απο τα audio technica mx50 σε σχεση με τα 1990pro, δεν εχουν το αυτί να καταλάβουν imaging separation resolution κτλ κτλ.
aris1986 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Agony είπε Δεν εχεις ιδεα απο μουσικη και ακουστικα. Δεν πειραζει ουτε εγω εχω ιδεα απο κινητα. Καλά φίλε μου. Ελπίζω να γεννήθηκες με χάρισμα στα αυτιά και στα τύμπανα και να έχεις τσέπη βαθιά να ικανοποιήσεις τα γούστα σου. 🤭 1 ώρα πριν, petroudis είπε Δεν παίρνεις καλύτερα των 20€, θα σου κάνουν πίστεψέ με. Άσε εμάς να ταξιδεύουμε. Των 20€ θα πάρω δεν θα δώσω μια περιουσία ναιυ την κλέψουν στον δρόμο ούτε θα κυκλοφορώ σαν τον Davie 504 (μέχρι και αυτός τα έβγαλε) Ελπίζω να είσαι πεπειραμένος για να τα λες αυτά; Να ασχολείσαι με μουσικές παραγωγές. Ελπίζω να μην τα αγοράζεις μόνο για να ακούς την Taylor Swift...
Μακιαβέλλι Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Ο,τι να 'ναι γράφεται στο topic. Τα xm3 δεν είναι για audiophile, ούτε τα xm4 πιθανότατα θα είναι. Λέει ο άλλος για dacs ενώ αν βάλεις τα xm3 με καλώδιο χάνουν το 80% της αξίας τους γιατί δεν δουλεύει το software τους. Κάνουν 250-300€ και είναι απλά ΟΚ ο ήχος τους. Τίποτα παραπάνω. Παίζει να ήταν τα καλύτερα 250€ που έδωσα στη ζωή μου όμως. 1
pirmen56 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Agony είπε Αυτο που ολοι λενε οτι 500 ευρο για ακουστικα που θα εχεις μια ζωη ειναι πολλα... Και μαλιστα το διαβασω εδω στο ινσομνια που οι περισοτεροι τα δινουν για κινητο 1-2 χρονια ποτε δεν το καταλαβα. Στο θεμα μας ναι τα px 7 ειναι καλυτερα και σε ποιοτητα κατασκευης αν και ποιο βαρια. Επισης δεν εχουν τον κλασικο driver που εχουν ολοι . αυτα εχουν διαφραγμα microfiber ποιο μεγαλο βαρος με μουντο ηχο και αργο αλλα θυμιζει πλαναρ. Στο noice cancelling κομμάτι μεχρι σημερα δεν εχω ακούσει καλό ηχο απο ακουστικά με NC on. Όλα ειναι θεμα εμπειρίας και τι εχει ακουσει ο καθενας. Εγω παντος τον καταλαβαινω , υπάρχουν πολλα ατομα που δεν καταλαβαίνουν διάφορα. Σε αρκετά ατομα που εκανα δοκιμές ελάχιστοι καταλάβαιναν διαφορα μάλιστα αρκετοί άκουγαν καλυτερο ηχο απο τα audio technica mx50 σε σχεση με τα 1990pro, δεν εχουν το αυτί να καταλάβουν imaging separation resolution κτλ κτλ. Αυτό εννοούσα. Δεν έκανα bash τα Sony. Είπα ότι είναι υπερτιμημένα ως κάτι που δεν δίνει έμφαση στην ηχητική ποιότητα παρά στα features. Τα DT1990pro και γενικότερα τα ultra-high end της beyerdynamic είναι ακόμα πιο χρωματισμένα και από τα φθηνά τους μοντέλα. Ίσως γι' αυτό δεν άρεσαν στα άτομα που λες. Ελπίζω μόνο να μην ήταν εξαρχής προκατειλημμένοι(τουτέστιν κάτοχοι των Μ50). Η beyer έβγαλε μοντέλα των 500€ και άνω όταν έγινε μόδα η όλη φάση, για να επωφεληθεί από το νέο target group. Δεν είχε την τεχνογνωσία για προϊόντα αιχμής. Αντίθετα Stax, Αudeze, Hifiman και Sennheiser βγάζουν διαμάντια σε αυτά τα επίπεδα τιμής. Παίρνεις πραγματικά ανώτερη τεχνολογία. 1
hakunamatata Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Agony είπε Αυτο που ολοι λενε οτι 500 ευρο για ακουστικα που θα εχεις μια ζωη ειναι πολλα... Και μαλιστα το διαβασω εδω στο ινσομνια που οι περισοτεροι τα δινουν για κινητο 1-2 χρονια ποτε δεν το καταλαβα. Στο θεμα μας ναι τα px 7 ειναι καλυτερα και σε ποιοτητα κατασκευης αν και ποιο βαρια. Επισης δεν εχουν τον κλασικο driver που εχουν ολοι . αυτα εχουν διαφραγμα microfiber ποιο μεγαλο βαρος με μουντο ηχο και αργο αλλα θυμιζει πλαναρ. Στο noice cancelling κομμάτι μεχρι σημερα δεν εχω ακούσει καλό ηχο απο ακουστικά με NC on. Όλα ειναι θεμα εμπειρίας και τι εχει ακουσει ο καθενας. Εγω παντος τον καταλαβαινω , υπάρχουν πολλα ατομα που δεν καταλαβαίνουν διάφορα. Σε αρκετά ατομα που εκανα δοκιμές ελάχιστοι καταλάβαιναν διαφορα μάλιστα αρκετοί άκουγαν καλυτερο ηχο απο τα audio technica mx50 σε σχεση με τα 1990pro, δεν εχουν το αυτί να καταλάβουν imaging separation resolution κτλ κτλ. δεν μετραμε εδω μεσα ποιος εχει ακουσει την μακρυτερη ποιοτητα στα ακουστικα...γενικα, ολα της κατηγοριας προσφερουν αξιοπρεπεστατο ηχο και φυσικα τα ακουστικα με nc οπως ειπα, προσφερουν την εξαιρετικη πολυτελεια της ησυχιας και της απομονωσης με ποιοτικο ηχο....προφανως και δε συγκρινονται με τοπ audiophile ακουστικα, αλλα προφανως και δε μπορεις να τα συγκρινεις με τα open back ακουστικα που λες, μιας και τα ακουστικα οπως τα σονυ προοριζονται για την καθημερινοτητα, αεροπλανα, γραφεια κλπ... 6 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Ο,τι να 'ναι γράφεται στο topic. Τα xm3 δεν είναι για audiophile, ούτε τα xm4 πιθανότατα θα είναι. Λέει ο άλλος για dacs ενώ αν βάλεις τα xm3 με καλώδιο χάνουν το 80% της αξίας τους γιατί δεν δουλεύει το software τους. Κάνουν 250-300€ και είναι απλά ΟΚ ο ήχος τους. Τίποτα παραπάνω. Παίζει να ήταν τα καλύτερα 250€ που έδωσα στη ζωή μου όμως. ακριβως αυτο...εχω ξοδεψει σε συστηματα εικονας και ηχου αρκετα χρηματα....τα ακουστικα αυτης της κατηγοριας ειναι το μονο που πραγματικα αν το εχανα/το κατεστρεφα κατα λαθος θα πηγαινα επι τοπου να παρω αλλα 5 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Αυτό εννοούσα. Δεν έκανα bash τα Sony. Είπα ότι είναι υπερτιμημένα ως κάτι που δεν δίνει έμφαση στην ηχητική ποιότητα παρά στα features. Τα DT1990pro και γενικότερα τα ultra-high end της beyerdynamic είναι ακόμα πιο χρωματισμένα και από τα φθηνά τους μοντέλα. Ίσως γι' αυτό δεν άρεσαν στα άτομα που λες. Ελπίζω μόνο να μην ήταν εξαρχής προκατειλημμένοι(τουτέστιν κάτοχοι των Μ50). Η beyer έβγαλε μοντέλα των 500€ και άνω όταν έγινε μόδα η όλη φάση, για να επωφεληθεί από το νέο target group. Δεν είχε την τεχνογνωσία για προϊόντα αιχμής. Αντίθετα Stax, Αudeze, Hifiman και Sennheiser βγάζουν διαμάντια σε αυτά τα επίπεδα τιμής. Παίρνεις πραγματικά ανώτερη τεχνολογία. μα γιατι νομιζετε οτι ειναι audiophile? παιρνεις ασυρματο συστημα, nc που δε σου παιρνει το κεφαλι οταν δουλευει, πληρη ησυχια σε αεροπλανα γραφεια μεσα μεταφορας...αυτο πληρωνεις και γι αυτο αξιζουν αυτα τα ακουστικα...και γι' αυτο φυσικα ξεπουλανε σα ζεστο ψωμι
overpower Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, oKoBoko είπε Εγώ θα πήγαινα για αυτά https://www.indiegogo.com/projects/drop-x-thx-panda-headphones Οχι ANC, οποτε και ακους την φασαρια, αλλα και οι αλλοι ακουν την μουσικη σου (πχ αεροπλανο/λεωφορειο). Επισης, παιζει και το οποιο τελωνειο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα