Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αγορασα το  bitdefender  internet-security , θα ειθελα να μου πειτε σαν σουιτα το    bitdefender  internet-security ειναι παρα  πολυ καλο;  αξιζει που το αγορασα;

πια ειναι  η γνωμη σας  για το  bitdefender  internet-security 2020;

επισης το  bitdefender  internet-security 2020 το οποιο αγορασα θα μπορουσα να το συνδιασω και με καποιο αλλο προγραμμα  για ιους;

Επεξ/σία από bj24c005
Δημοσ.

Και τα free εξισου καλα ειναι. Για home να αγοραζεις security (και πολλα ααλλα ακομη) το θεωρω 2much. Αλλα μιας και το αγορασες για να μη στη χαλασω....... με γεια.!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, physvlog είπε

Και τα free εξισου καλα ειναι. Για home να αγοραζεις security (και πολλα ααλλα ακομη) το θεωρω 2much. Αλλα μιας και το αγορασες για να μη στη χαλασω....... με γεια.!!!

θα αξιζει ο συνδιασμος bitdefender  internet-security 2020; με  το   mailwarebytes 

Επεξ/σία από bj24c005
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, physvlog είπε

Οχι βρε φιλος...... ειναι υπερβολικα ολα αυτα.

για πιο λόγο ειναι ολα αυτα υπερβολικα;

πια ειναι  η γνωμη σας  για το  bitdefender   το    bitdefender  internet-security ειναι παρα  πολυ καλο;2020;

το    bitdefender  internet-security ειναι παρα  πολυ καλο; σε σχεση με τα αλλα   internet-security  (Avast,kapensky,norton ktl);

Επεξ/σία από bj24c005
Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι και εγώ κάτοχος του bitdefender  plus εδώ και 2 χρόνια. Έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος από αυτά που προσφέρει. Το θεωρώ πολύ πιο γρήγορο σε σάρωση από το avast και γενικά όταν είχα κάνει αυτήν την αλλαγή θυμάμαι πως είχα δει πιο ωραία χαρακτηριστικά. Σίγουρα το αξίζει κατ εμέ 😉 Δεν πιστεύω να χρειαστείς κάποιο άλλο πρόγραμμα, πρόσφατα είχα κάτι κωλύματα και κατέβασα το malwarebytes γιατί νόμιζα πως το bitdefender δεν το έβρισκε. Αλλά τελικά δεν είχα κάποιο θέμα. 

Δημοσ.
Στις 8/3/2020 στις 12:59 ΜΜ, bj24c005 είπε

για πιο λόγο ειναι ολα αυτα υπερβολικα;

πια ειναι  η γνωμη σας  για το  bitdefender   το    bitdefender  internet-security ειναι παρα  πολυ καλο;2020;

το    bitdefender  internet-security ειναι παρα  πολυ καλο; σε σχεση με τα αλλα   internet-security  (Avast,kapensky,norton ktl);

Bot γραφει τα ποστ;

Δημοσ.

Είχα το bitdefender free πριν λίγα χρόνια, μετά από αρκετό καιρό χρήσης αντιμετώπιζα κάποια προβλήματα και τελικά αποφάσισα να το αφαιρέσω και να κοιτάξω για άλλο antivirus. Τώρα μιας και έχουν περάσει αυτά τα χρόνια αλλά μιας και μιλάμε για το security pack, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, physvlog είπε

Συνεχιζει και εχει προβληματα.

Επειδή δεν έχω παρατηρήσει κάτι, τι προβλήματα έχει για να τα έχω υπόψιν μου?

Δημοσ.

Έκανες πολύ καλή επιλογή και δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις τίποτα επιπλέον, είναι ελαφρύ, γρήγορο, αποτελεσματικό και έχει πολλές επιλογές για παραμετροποιήσεις για να το φέρεις στα μέτρα σου. Το έχω 2 χρόνια σε παραπάνω από μια συσκευές και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το restart.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το Bitdefender Total Security είναι πολύ καλό πάντως. Τρέχει άψογα χωρίς να κολλάει τον υπολογιστή. Προστατεύει άψογα και γενικά αξίζει φούλ τα λεφτά του. Προβλήματα δεν έχω παρατηρήσει και το έχω δοκιμάσει σε όλες τις πλατφόρμες (windows,mac,android). Νομίζω μόνο με αυτό και με λίγη προσοχή που μπαίνεις είσαι υπερ-καλυμμένος. Δεν χρειάζεται extra antimalware μιας και το bitdefender είναι απο μόνο του ένα καλό antimalware :) 

Αυτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...