Dannie Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Ξερει καποιος πως διορθωνεται ο Ταχυδρομικος κωδικας σε λογαριασμο της ΔΕΗ;;;Απο 10440 θα επρεπε να ειναι 10434.Πηρα τηλεφωνο χθες και μου ειπαν δεν ειναι αρμοδιοι αυτοι.
Dannie Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν σου είπαν ποιος είναι ο αρμόδιος; Με συνδεσαν με 3 διαφορετικα τηλεφωνα και τελικα μου ειπαν δεν ειναι αρμοδιοι.Θα παρω Δεδδηε την δευτερα να μαθω.Οταν ειναι ο λογαρισμος στο ονομα μου και ειναι η σωστη διευθυνση δεν καταλαβαινω που το δυσκολο να δουν οτι ο Τ.Κ. δεν ειναι 10440 αλλα 10434(τους το ειπα κιολας ελεξτε σε ποιον Τ.Κ ανηκει αυτη η διευθυνση).Ελεος πια με την γραφειοκρατια τους. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2020 από Dannie
llldoomlll Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 32 λεπτά πριν, Dannie είπε Με συνδεσαν με 3 διαφορετικα τηλεφωνα και τελικα μου ειπαν δεν ειναι αρμοδιοι.Θα παρω Δεδδηε την δευτερα να μαθω.Οταν ειναι ο λογαρισμος στο ονομα μου και ειναι η σωστη διευθυνση δεν καταλαβαινω που το δυσκολο να δουν οτι ο Τ.Κ. δεν ειναι 10440 αλλα 10434(τους το ειπα κιολας ελεξτε σε ποιον Τ.Κ ανηκει αυτη η διευθυνση).Ελεος πια με την γραφειοκρατια τους. μπες στο site της δεη και κανε ηλεκτρονικο λογαριασμο, πρεπει να εχει και αιτηση εκει για αλλαγη στοιχειων
TopicStrarter Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Dannie είπε Με συνδεσαν με 3 διαφορετικα τηλεφωνα και τελικα μου ειπαν δεν ειναι αρμοδιοι.Θα παρω Δεδδηε την δευτερα να μαθω.Οταν ειναι ο λογαρισμος στο ονομα μου και ειναι η σωστη διευθυνση δεν καταλαβαινω που το δυσκολο να δουν οτι ο Τ.Κ. δεν ειναι 10440 αλλα 10434(τους το ειπα κιολας ελεξτε σε ποιον Τ.Κ ανηκει αυτη η διευθυνση).Ελεος πια με την γραφειοκρατια τους. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2020 από TopicStrarter
Joshua21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 7 ώρες πριν, Dannie είπε Ξερει καποιος πως διορθωνεται ο Ταχυδρομικος κωδικας σε λογαριασμο της ΔΕΗ;;;Απο 10440 θα επρεπε να ειναι 10434.Πηρα τηλεφωνο χθες και μου ειπαν δεν ειναι αρμοδιοι αυτοι. Σωστά σου απάντησαν, αρμόδιος είναι ο ΔΕΔΔΗΕ. Υπόψιν έχω το ίδιο θέμα (λάθος και στο ΤΚ και στην οδό), μόνο που δεν κατάφερα να βγάλω άκρη τηλεφωνικά (επίσης δήλωσαν αναρμόδιοι), αναγκάστηκα να επισκεφτώ το τοπικό γραφείο ΔΕΔΔΗΕ για να γίνει η αλλαγή. Πάντως πρόσφατα έγινε αυτό, δεν έχει προλάβει να εκδοθεί νέος λογαριασμός ώστε να διαπιστώσω αν όντως έγινε η διόρθωση, στο ΔΕΗ account ακόμα δεν έχει διορθωθεί τίποτα. 1
Dannie Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Σωστά σου απάντησαν, αρμόδιος είναι ο ΔΕΔΔΗΕ. Υπόψιν έχω το ίδιο θέμα (λάθος και στο ΤΚ και στην οδό), μόνο που δεν κατάφερα να βγάλω άκρη τηλεφωνικά (επίσης δήλωσαν αναρμόδιοι), αναγκάστηκα να επισκεφτώ το τοπικό γραφείο ΔΕΔΔΗΕ για να γίνει η αλλαγή. Πάντως πρόσφατα έγινε αυτό, δεν έχει προλάβει να εκδοθεί νέος λογαριασμός ώστε να διαπιστώσω αν όντως έγινε η διόρθωση, στο ΔΕΗ account ακόμα δεν έχει διορθωθεί τίποτα. Δηλαδη στην ΔΕΔΔΗΕ με τι χαρτια πηγες;;Πηγες πρωτα απο τον δημο;;
Joshua21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, Dannie είπε Δηλαδη στην ΔΕΔΔΗΕ με τι χαρτια πηγες;;Πηγες πρωτα απο τον δημο;; Το μόνο που είχα μαζί ήταν ένας λογαριασμός ΔΕΗ. Ο υπάλληλος απλά πληκτρολόγησε στον υπολογιστή του τον αριθμό παροχής, και μετά άλλαξε τα στοιχεία διεύθυνσης με αυτά που του είπα προφορικά. Και όχι, δεν είχα πάει πρώτα στον Δήμο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) εμενα απο την αλλη στο τηλεφωνο μου ειπαν απο την δεη να παω στον δημο να παρω μια βεβαιωση και μεταα να παω δεδδηε ,για να γινει η αλλαγη του ταχυρδρομικου κωδικα Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2020 από Επισκέπτης
takoulou Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Καλημέρα... Κανονικά θα πρέπει να πας στον δήμο και να δώσει ένα χαρτί που να αναφέρει την διεύθυνση σου και το ΤΚ της περιοχής σου...Και μετά το πας στον ΔΕΔΔΗΕ της περιοχής σου και μετά αυτοί να ενημερώσουν τον πάροχο σου...(αν και αυτά θα έπρεπε να γίνονται ηλεκτρονικά από τον δήμο και τον πελάτη)..
atpanos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 8/3/2020 στις 2:24 ΠΜ, Dannie είπε ... Στις 8/3/2020 στις 10:32 ΠΜ, Joshua21 είπε ... Μετά απο αλλαγή στον ΔΕΔΔΗΕ η διόρθωση στην ΔΕΗ έγινε αυτόματα; Πρέπει και εγώ να διορθώσω την διεύθυνση γιατί αναγράφει την διπλανή κεντρική οδό χωρίς νούμερο...
Joshua21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, atpanos είπε Μετά απο αλλαγή στον ΔΕΔΔΗΕ η διόρθωση στην ΔΕΗ έγινε αυτόματα; Πρέπει και εγώ να διορθώσω την διεύθυνση γιατί αναγράφει την διπλανή κεντρική οδό χωρίς νούμερο... Αυτό που θυμάμαι στα σίγουρα είναι ότι ο επόμενος λογαριασμός της ΔΕΗ που εκδόθηκε είχε τη σωστή διεύθυνση ακινήτου πάνω.
prasinilas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επειδή είμαι πρόσφατα παθών κι επειδή δεν έβγαλα άκρη ψάχνοντας το ίντερνετ τελικά τηλεφώνησα σε όλους τους πιθανούς φορείς που ασχολούνται με το θέμα και τελικά βρήκα άκρη οπότε ολοκλήρωσα τη διαδικασία. Για να κάνεις λοιπόν διόρθωση Ταχυδρομικού Κώδικα στον λογαριασμό της ΔΕΗ αυτό που πρέπει να κάνει κάποιος είναι το εξής: 1) Πηγαίνει στο Κεντρικό κατάστημα ΕΛΤΑ της περιοχής του (Τμήμα Διανομής) και ζητά Βεβαίωση Ταχυδρομικού Κώδικα. Θα του δώσουν μια αίτηση να συμπληρώσει με τα στοιχεία του. Σε περίπτωση που είναι τυχερός μπορεί να την πάρει αυθημερόν αλλιώς όποτε του πουν. Στην δική μου περίπτωση έγραψα στην αίτηση να μου τη στείλουν μέσω e-mail. Το πρωί έκανα το αίτημα και τρεις ώρες μετά μου το έστειλαν. (Προσοχή αν πάει άλλος στη θέση αυτού που έχει τη σύνδεση στη ΔΕΗ να βάλει τα στοιχεία του ιδιοκτήτη της σύνδεσης, όχι τα δικά του) 2) Πηγαίνει στο τοπικό παράρτημα του ΔΕΔΔΗΕ (εκεί που ανήκει το ακίνητο) και παραδίδει μέσα σε φάκελο τη Βεβαίωση Τ.Κ. και φωτοτυπία του τελευταίου λογαριασμού της ΔΕΗ με τον λανθασμένο κωδικό. Προσοχή! Στον ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να συναντήσετε πρόβλημα. Δεν δέχονται κοινό και παραλαμβάνουν τους φακέλους οι σεκιουριτάδες. (Αναγκάστηκα και πήγα σε δύο για διαφορετικά θέματα και αντιμετώπισα το ίδιο και στις δύο περιπτώσεις). Στο φάκελο να γράψετε το ονοματεπώνυμο, τηλέφωνα επικοινωνίας και τον λόγο που δίνετε αυτά τα χαρτιά. Για όποιον έχεις τέτοιου είδους θέματα, καλό κουράγιο! Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2023 από prasinilas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα