Προς το περιεχόμενο

MousePad Genesis NPG-1282 Maxi Flash M12 9.69 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος εάν είναι αρκετά λείο ή τραχύ; Κάποια ειδικεύονται για ακρίβεια, και κάποια για ταχύτητα, ευχαριστώ

Δημοσ.
9 ώρες πριν, argotini είπε

Γνωρίζει κάποιος εάν είναι αρκετά λείο ή τραχύ; Κάποια ειδικεύονται για ακρίβεια, και κάποια για ταχύτητα, ευχαριστώ

Λείο...

Δημοσ.

Ειχα ξαναρωτησει για την καθαριοτητα, αλλα δεν θυμαμαι. Σε πλυντηριο το βαζουμε (σε κανα γρηγορο προγραμμα) ή σε κουβα με νερο και τρυψιμο?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zacharis1955 είπε

Λείο...

Θα το προτιμούσα τραχύ λόγω ακρίβειας, αλλά λογικά μπορώ να τοποθετήσω το ήδη τραχύ mousepad που έχω πάνω απο αυτό και το πρόβλημα λύθηκε. Μεγάλο ++ το μέγεθος του

Δημοσ.

Λοιπον, μολις το παρελαβα.
Για οποιον ενδιαφέρεται ειναι η speed edition. 
Εχω στην κατοχη μου δυο Razer Goliathus. Ενα control και ενα speed.
Οι διαφορες ειναι περισσότερο στην πανω επιφανεια. Το υφασμα ειναι ναι μεν λειο αλλα  εχω την εντυπωση και λιιιγο πιο λεπτο. Ισως να ειναι θεμα παχους η ποιοτητας. Ο χρονος θα δειξει.
Επαιξα λιγο και δεν ειδα διαφορα απο τo razer speed.  Η κατω επιφανεια ειναι μια χαρα.
Η συσκευασια του ειναι μια σκληρη κυλινδρικη θηκη με ενα μεταλικο "ανοιχτηρι". Σαν τις κονσερβες χαχα. Tη βρηκα πολυ καλη.

Η αληθεια ειναι οτι με κλειστα τα ματια δυσκολα θα καταλαβει καποιος διαφορα στη συμπεριφορα του ποντικιου. Εχω ενα logitech g403.
Εκτος και αν ειναι καποιος επαγγελματιας. Εκει δεν μπορω να ξερω ποσο μπορει καποιος να κερδισει με ενα " καλο " mousepad.
Προσωπικα παιζω καθημερινα παιχνιδια διαφορων κατηγοριων.

Aυτα για οποιον ενδιαφερεται. Τα 9.69 παντως δε τα μετανιωσα.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα σήμερα και γω αυτό του τόπικ που είναι με το σχέδιο και μόλις το σύγκρινα με το άλλο mousepad της ίδια εταιρείας (σκέτο μαύρο) !
Αυτό του τόπικ είναι πιο λείο σε σχέση με το άλλο που είναι κάπως σαγρέ να το πω, κάπως πιο τραχύ στην υφή. Από κάτω  είναι ίδια ακριβώς και ίδιο πάχος.
Κοντά στο 10ευρω, όποιο και να πάρεις θα είσαι κομπλέ. Αν θέλετε την γνώμη μου, αυτό του τόπικ ίσως είναι καλύτερο για gamers!

Επεξ/σία από hasiotis_john
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, asderis είπε

Η συσκευασια του ειναι μια σκληρη κυλινδρικη θηκη με ενα μεταλικο "ανοιχτηρι". Σαν τις κονσερβες χαχα. Tη βρηκα πολυ καλη.

η συσκευασια είναι πολύ καλη

μπορει να χρησιμοποιηθεί και για μελλοντικη χρηση

πχ αν την ειχα αναγκη θα την αγοραζα 9 ευρω που κανει το pad :P 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το μέγεθος είναι σωστό? 900mm*450mm. Αυτό πιάνει ολοκληρο τραπέζι αν ισχυει. Πρέπει να είναι τόσο μεγάλο για κάποιο λόγο?

Δημοσ.

Τα XL είναι μεγάλα. Συνήθως πάνω τους είναι και το πληκτρολόγιο. Για μένα πολύ καλύτερα από τα μικρά. Δεν τα κυνηγας να τα στρώνεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Το μέγεθος είναι σωστό? 900mm*450mm. Αυτό πιάνει ολοκληρο τραπέζι αν ισχυει. Πρέπει να είναι τόσο μεγάλο για κάποιο λόγο?

Σωστό είναι το μέγεθος.
Δεν υπάρχει "πρέπει" να είναι, το θέμα είναι τι σε βολεύει εσένα.
Εγώ για παράδειγμα έχω τεράστιο γραφείο και μ' αρέσει αυτό το μέγεθος καθώς έχω πάνω και το πληκτρολόγιο και δεν χρειάζεται να αφήνω συγκεκριμένο χώρο δεξιά του ώστε να μπαίνει mousepad μικρό.

Επεξ/σία από Themos3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...