y0urf3ar Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Εγιναν καποιες χρεωσεις στην καρτα μου τον Νοέμβρη. Εκανα ακυρωση πληρωσα 6 ευρω για αντικατάσταση (ζωα) και μετα απο τοσους μηνες δεν εχω λαβει ακομα τα λεφτα. Συν οτι δεν βγηκε πορισμα (τους πηρα τηλέφωνο) ας πουμε οτι εκανα εγω μαλακια. Μου λενε οτι ειναι ακομα σε διεκπεραίωση. Θα τα χασω κατα πασα πιθανότητα, αλλα μπορεί κάποιος να βοηθησει να πιεσω καπως? Ειχε καποιος παρομοια εμπειρια ωστε να ξερω τι να τους πω; Μου λενε ότι και καλα παντα αργει.
santac Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 να μας έλεγες και τι έγινε.... τώρα το έγινε κάτι και είπαν κάτι και μάλλον φταίω εγώ και τι να τους πω ... ε όπως καταλαβαίνεις δε βοηθάει ιδιαίτερα κοινώς... 3 πουλάκια
adi32 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 παιρνε συνεχεια τηλεφωνα στελνε email και κανε και καταγγελια στο συνηγορο και θα στα δωσουν
y0urf3ar Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, santac είπε να μας έλεγες και τι έγινε.... τώρα το έγινε κάτι και είπαν κάτι και μάλλον φταίω εγώ και τι να τους πω ... ε όπως καταλαβαίνεις δε βοηθάει ιδιαίτερα κοινώς... 3 πουλάκια Τι παραπάνω θες να σου πω απο το οτι εγινε χρεωση που δεν εκανα εγω? Η χρεωση εγινε και σε αλλο νόμισμα που το κανει πιο προφανες. Το συνολικο ποσο ηταν 170 ευρω με πολλαπλες μικρες χρεωσεις. Εκανα κανονικά αμφισβήτηση απο το καταστημα και απο τοτε περιμενω χωρίς καμια ενημερωση. Συν οτι εχω παρει κανα 3αρι φορες μου λενε καθε φορα θα σας ειδοποιησουμε. 11 λεπτά πριν, adi32 είπε παιρνε συνεχεια τηλεφωνα στελνε email και κανε και καταγγελια στο συνηγορο και θα στα δωσουν Καταγγελία πως κανω? Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2020 από y0urf3ar
adi32 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Εδώ http://www.synigoroskatanaloti.gr/stk_ReportGuidelines.html 1
y0urf3ar Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 7 λεπτά πριν, adi32 είπε Εδώ http://www.synigoroskatanaloti.gr/stk_ReportGuidelines.html Σε ευχαριστώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα