tommy^ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 To σεταρα στα 3GHz για τους 4 πυρηνες και η θερμοκρασια στο aida64 ηταν μ.ο. 80 με καποια Peaks στους 91 βαθμους. Ουτως ή αλλως δεν το χρησιμοποιω για demanding apps αλλα για σερφαρισμα, email, Multimedia και καποιες φορες το κουμπωνω στο razer core x οπου παιζω μερικα light games πλεον. Στο δικο μου πάντως δεν μπορει να γινει εγκατασταση του intel xtu, καποια απατεωνια εχει κανει η dell στο firmware του bios... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoulas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, jimmisk1974 είπε Λοιπον του εκανα ενα test με το Intel XTU , ενα 5λεπτο . Συνεχεια έπαιζε απο 77 βαθμους μεχρι το πολυ που εφτασε στο 83 , πιστευεις ειμαι ΟΚ ? σου εχω φωτο ανα τακτα διαστηματα απο το 5λεπτο τεστ . Οκ μια χαρα εισαι, κομπλε, αφησε το ως εχει. Οι i5 δουλευουν πιο δροσερα απο τους i7, ειδικα σε αυτο το laptop. 6 ώρες πριν, tommy^ είπε To σεταρα στα 3GHz για τους 4 πυρηνες και η θερμοκρασια στο aida64 ηταν μ.ο. 80 με καποια Peaks στους 91 βαθμους. Ουτως ή αλλως δεν το χρησιμοποιω για demanding apps αλλα για σερφαρισμα, email, Multimedia και καποιες φορες το κουμπωνω στο razer core x οπου παιζω μερικα light games πλεον. Στο δικο μου πάντως δεν μπορει να γινει εγκατασταση του intel xtu, καποια απατεωνια εχει κανει η dell στο firmware του bios... Δεν ξερω αν εχει κανει κατι, αλλα απο τη στιγμη που εχεις σεταρει και δουλευεις το throttlestop, ΔΕΝ παιζεις με το xtu γιατι θα γινει μπερδεμα. Εξαλλου ειναι βασικη προυποθεση του throttlestop να μην εχεις το xtu ή αν το εχεις να το εχεις κανει reset. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα