Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα μια πριζα που δεν την ειχα τοποθετησει εδω και κατι χρόνια και αποφασισα σημερα να την βαλω. Συνδεσα κανονικα το καλωδιο κάνω αναζήτηση και βρισκει μονο τα κρατικα (?) Καναλια ερτ κλπ. Ενω στον κατω οροφο δειχνουν ολα τα καναλια κανονικα. Τι γινεται ρε μαγκες? Εχω καψει το κεφαλι μου.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, y0urf3ar είπε

Είχα μια πριζα που δεν την ειχα τοποθετησει εδω και κατι χρόνια και αποφασισα σημερα να την βαλω. Συνδεσα κανονικα το καλωδιο κάνω αναζήτηση και βρισκει μονο τα κρατικα (?) Καναλια ερτ κλπ. Ενω στον κατω οροφο δειχνουν ολα τα καναλια κανονικα. Τι γινεται ρε μαγκες? Εχω καψει το κεφαλι μου.

Το μπουκέτο με τα κρατικά έχει πιο ισχυρό σήμα, για αυτό και βλέπεις μόνο αυτά.

Για κάποιο λόγο το σήμα στην κάτω πρίζα δεν είναι τόσο καλό, τώρα ελαττωματικό καλώδιο, κακή επαφή, κάτι τέτοιο παίζει.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, y0urf3ar είπε

Αν εννοεις οτι η πριζα υπηρχε αλλα δεν ειχες συνδεσει μια τηλεοραση, ισως να δοκιμαζες να την αλλαξεις με μια κουνουργια μηπως βελτιωθει η κατασταση. Αν παλι εννοεις οτι τωρα εβαλες μια νεα πριζα, τοτε οντως το προβλημα ειναι στην καλωδιωση. Ισως σε αυτη την περιπτωση ενας ενισχυτης σηματος βοηθουσε αν ειναι δυσκολη η αλλαγη εντοιχισμενου καλωδιου.

Δημοσ.

Μόλις τώρα, ritchie77 είπε

Η τηλεόραση στον πάνω όροφο δεν είναι mpeg4 και δεν έχεις αποκωδικοποιητή

Η τηλεοραση ειναι smart

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...