Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικό και εγγρaφή dvd

dk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπιζω πρόβλημα με ενα Plextro 708A, οταν δοκιμαζω να γράψω dvd μου βγαζει μυνημα power callibration error. Ειναι δυνατόν το πρόβλημα να προέρχεται από το τροφοδοτικό ή τα επαιξε το αντιγραφικό? Είναι 230 w εχω amd επεξεραγαστή στα 2000 kai μνημη 512 στα 333. Θα χρειαστω μεγαλύτερης ισχύος. Οποιος ξερει ας πει δυο λόγια

Δημοσ.

dim_d εχω αρκετές συσκευές πάνω (σκληρο1, modem, καρτα tv, radio, 1dvd, 1 dvdr)

agiossall αυτό το βγάζει από τη Παρασκευή συνεχεια σε καθε είδους εγραφή, το μηχάνημα το εχω από τα μεσα Ιανουαρίου και δεν ειχα κανένα προβλημα

Δημοσ.

Opos leei kai o KWSN to oti ksekinaei to PC einai kalo!!!!Twra Mallon auto ftaiei kai xriazete ena megalitero px 350 kai pano.

Yparxei kai mia alli ekdoxi pou einai kapos asximi.Exo dei CD-Rs kai DVDR-s na vgazoun tetoio note otan i kefali einai xalasmeni(poli xalasmeni!!!!!). :?: An ka den nomizo na einai i periptosi sou, dokimase kana rtofodotiko apo allo PC kai an ola ftiaksou agorase ena.

Δημοσ.

Παίζει να φταίνε και τα δισκάκια που γράφεις! Άλλαξες μάρκα τώρα τελευταία ή γράφεις στα ίδια απο την αρχή;

Δημοσ.

μου το κανει σε Ritek - r και σε Philips + r δεν δοκίμασα κάποια άλλη μάρκα

Παντως λεω να το στειλω στην Plextor (εκανα ήδη αιτηση και περιμενω RMA) και να αλλαξω και τροφοδοτικό θα βαλω ενα 350 αρι. Νομιζω οτι θα λυθει το θεμα

Δημοσ.

Εγώ με την Plextor δεν ανακατεύομαι. Είχε χαλάσει το Cd-r μου το καλοκαίρι και μετα απο 2 μήνες μου είπαν οτι δεν φτιάνχνεται αλλά ούτε έχουν να μου το αλλάξουν και έτσι μου το άλλαξε η Microland (Που το είχα πάρει) με ένα Lite-On (το οποίο δεν μασάει μια).

Για να δείς αν όντως φταίει το τροφοδοτικό άσε μόνο το DVD-R πάνω και δοκίμασε να δεις τι θα γίνει. Αν το κάνει και τότε μάλλον φταίει το recorder.

PS: Έχω κάψει 4 cd-recorder. Το Plextor μου κράτησε το λιγότερο καιρό. Μακριά απο plextor εγώ πλέον.

Δημοσ.

eixa kai egw plextor cd-r, alla apo oti kserw einai apo ta poio akseiopista, emena mou xalase apo dikia mou malakia kai afou to ekana sthn kyrioleksia bides to ksanamodara kai to peiga sto katasthma legontas oti den douleuei, autoi to steilan sto belgio kai se mia ebdomada eixa parei peisw ena kainourgio, h plextor exei teteia politikh pou einai poli entaksh me tis antikatastaseis.

Δημοσ.

To τροφοδοτικό σου είναι αρκετά μικρό , για το σύστημά σου.

Άλλαξε τροφοδοτικό κατ' αρχάς ( για πολλούς λόγους )

Το Power Calibration Error που βγάζει το Nero , δεν έχει καμία σχέση με το τροφοδοτικό σου.

Πιθανότατα δεν μπορεί να γράψει τα δισκάκια που χρησιμοποιείς ( αλλάζεις μάρκα , ή περιμένεις νέο firmware ).

Το Power Calibration Error , προκύπτει όταν το recorder δεν μπορεί να εντοπίσει την ακριβής "ένταση" που πρέπει να δώσει στην ακτίνα για να γράψει το δισκάκι.

Τέτοια προβλήματα λύνονται με αναβάθμιση του firmware.

Αν βεβαίως το κάνει σε διάφορα δισκάκια ( και μερικά που είναι δοκιμασμένα σε άλλο PX ) , πιθανότατα να έχεις ελαττωματικό drive.

Contact plextor support.

( http://www.plextor.be )

Δημοσ.

Πρώτον δοκίμασε άλλα δισκάκια (ΤΔΚ) και δες αν σου συνεχίζει το πρόβλημα. Δεύτερον αποσύνδεσε τις συσκευές που έχεις στο πι σι σου και κράτα μόνο το ρεκοντερ και κανέναν δίσκο. Το τροφοδοτικό σου είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ μικρό για τη σύνθεση του υπολογιστή σου. Το Power Calibration Error έχει ποικίλες αιτίες. Αν τίποτα δεν δουλέψει δοκίμασε καινουριο firmware και εαν συνεχίζει το πρόβλημα δυστυχώς το πλεχτορ θέλει αλλαγή.

Από την άλλη σχετικά με την αξιοπιστία της πλεξτορ το μόνο που έχω να πω είναι ότι και τα 4 drives που έχω στο πι-σι μου είναι πλέξτορ. Την εμπιστεύομαι (σχεδον) απόλυτα, αν και να λέμε το στραβού το δίκιο η ποιότητα των οδηγών της πιστεύω πως έχει πέσει σε σχέση με παλαιότερα.

Δημοσ.

Η εμπειρία μου από Plextor:

Πριν λίγο καιρό πήρα το PX-708A. Την Κυριακή των Βαΐων μετά από λάθος δικό μου χειρισμό (έσπρωξα με το πόδι καταλάθος το πορτάκι του κουτιού με το drive ανοικτο) το πορτάκι του drive έκλεισε με έναν ανατριχιαστικό θόρυβο και μετά δεν άνοιγε. Έστειλα RMA request άμεσα στην Plextor. Μου απάντησαν τη Μεγάλη Δευτέρα με οδηγίες για να επικοινωνήσω με την DHL ώστε να παραλάβουν το drive. Μεγάλη Τρίτη πήρα τηλέφωνο την DHL και ήρθαν την ίδια μέρα και πήραν το drive. Μεγάλη Πέμπτη πήρα e-mail από την Plextor που μου έλεγε ότι το drive έφυγε και ότι θα ήταν εδώ την επόμενη μέρα. Μεγάλη Παρασκευή πήρα τηλέφωνο την DHL και μου είπαν αν και το αντικείμενο ήταν εκεί, λόγω της μέρας θα το λάμβανα την Τρίτη μετά το Πάσχα. Εχτές Τρίτη παρέλαβα το καινούργιο μου drive μέσα σε καινούργια retail συσκευασία, με τα πάντα ανέγγιχτα (συμπεριλαβάνομένων και καλωδίων, manuals, software bundle) εκτός από το drive που προφανώς πριν το στείλουν ελέγθηκε για καλή λειτουργία.

Όλα αυτά δε μου στοίχησαν απολύτως τίποτα.

Δημοσ.

παιδιά ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες θα δοκιμασω τα διάφορα '' κολπα'' που λετε και βλέπουμε. Ελπίζω μονο να μην ισχύει αυτό που λεει ο φιλος robas για 2 μηνες αναμονή γιατί τότε σωθηκα

Δημοσ.

Kai emena mou to emfanise auto to provlima to cd-rw otan allaksa leitourgiko. Sta 98 douleue teleia alla eixe provlima sta XP. To eleisa kanontas anavathmisi sto nero.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...