Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, malmsteen1984 είπε Ακομα δεν καταλαβα τι το ιδιαιτερο εχει η revolut... Τι παραπανω κανει απο τις καρτες ελληνικων τραπεζων αν και εγω την χρησιμοποιω λιγό μερικά απο αυτα ειναι άμεσως ελεγχος κινησεων ειδοποιήσεις μεχρι ενα ποσο βγαζεις λεφτα απο ΑΤΜ χωρις χρεωση (πχ οταν πας σε αλλη χωρα) μετατροπη σε αλλο νομισμα οποτε δεν χανεις τρελα λεφτα σε συναλλαγμα δουλευει με garmin pay Κλπ 1
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, malmsteen1984 είπε Φοβερη απαντηση με επιχειρηματα Αν είχες διαβάσει τα θεματα της ρεβο κάτι θα έβρισκες αν σε ενδιέφερε.Πχ το συνάλλαγμα ,η άμεση ενημέρωση κινήσεων,google pay. Aν δεν τα χρειάστηκες ποτέ τότε δεν την χρειάζεσαι καθώς όπως λεει και το θεμα δεν χτίζεις αφορόλόγητο που είναι πολύ σημαντικό. 2
malmsteen1984 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Spect~ είπε αν και εγω την χρησιμοποιω λιγό μερικά απο αυτα ειναι άμεσως ελεγχος κινησεων ειδοποιήσεις μεχρι ενα ποσο βγαζεις λεφτα απο ΑΤΜ χωρις χρεωση (πχ οταν πας σε αλλη χωρα) μετατροπη σε αλλο νομισμα οποτε δεν χανεις τρελα λεφτα σε συναλλαγμα δουλευει με garmin pay Κλπ - σε ολες τις ελληνικές τραπεζες - σε ολες η τουλαχιστον σε δυο που χρησιμοποιώ κυριως - οκ σπανια ταξιδευω στο εξωτερικο, αλλα οποτε πηγα πληρωνα με καρτα. Μετρητα οταν ειχα με κοιτουσαν περιεργα. - αυτος ειναι ενας λογος γι'αυτους που αγοραζουν συχνα και αξιας προιοντα αλλιως αξιζει να μπεις στη διαδικασια; -με το nfc πληρωνω παντου
fmarulezkd Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, malmsteen1984 είπε - σε ολες τις ελληνικές τραπεζες - σε ολες η τουλαχιστον σε δυο που χρησιμοποιώ κυριως - οκ σπανια ταξιδευω στο εξωτερικο, αλλα οποτε πηγα πληρωνα με καρτα. Μετρητα οταν ειχα με κοιτουσαν περιεργα. - αυτος ειναι ενας λογος γι'αυτους που αγοραζουν συχνα και αξιας προιοντα αλλιως αξιζει να μπεις στη διαδικασια; -με το nfc πληρωνω παντου Άρα καταλήγεις σε αυτό που σου είπε ο φίλος ukforthemonet πιο πάνω: "Τοτε δεν την χρειάζεσαι." 2
malmsteen1984 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, fmarulezkd είπε Άρα καταλήγεις σε αυτό που σου είπε ο φίλος ukforthemonet πιο πάνω: "Τοτε δεν την χρειάζεσαι." Βρε δημοκρατία εχουμε ο καθενας οτι θέλει θα κάνει και μπραβο που υπάρχουν επιλογες. Αλλα καταληγω στο οτι μιλανε ολοι για revolut και αλλες παρομοιες πχ n26 αλλα τους προσφερουν τα ιδια η τα περισσότερα και οι ελληνικες. Οποτε πολυς καημος για το τπτ. Σορρυ για την παρεμβαση, συνεχιστε ελευθερα
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 13 λεπτά πριν, malmsteen1984 είπε - σε ολες τις ελληνικές τραπεζες - σε ολες η τουλαχιστον σε δυο που χρησιμοποιώ κυριως - οκ σπανια ταξιδευω στο εξωτερικο, αλλα οποτε πηγα πληρωνα με καρτα. Μετρητα οταν ειχα με κοιτουσαν περιεργα. - αυτος ειναι ενας λογος γι'αυτους που αγοραζουν συχνα και αξιας προιοντα αλλιως αξιζει να μπεις στη διαδικασια; -με το nfc πληρωνω παντου Δεν ξερω μια τράπεζα που να κανω πληρωμη τωρα και να την εφαμνιζει αμεσως στις κινησεις συνηθως θελει λιγες μερες και αν ειναι μερακλης ο μαγαζατορας μπορει και μηνες(μου εχει συμβεί) με εξτρα χρεωση (η πειραιως δωρεαν για την ωρα τουλαχιστον) Το οτι εσυ δεν ταξιδευεις δεν σημαινειν οτι δεν ταξιδευουν και οι αλλοι συν οτι αν πας σε χωρα εκτός ευρω τοτε σε καθε πληρωμη χρεωνεσαι εξτρα ενα με ρεβολουτ οχι παει στο απο πανω εγω πχ που εχω ρολοι Garmin και μονο η Alpha το υποστηριζει δεν μπορω με αλλο τροπο. Γενικα προσφέρει ευκολιες σε smart devices που οι δικοι μας αργουν ή κανουν οτι ναναι ΥΓ: χρησιμοποιω απειροελαχιστα τη ρεβολουτ μιας και την εχω κατα κυριο λογο για το ρολοι απλα καταλαβαινω τη χρηση της. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 25 λεπτά πριν, malmsteen1984 είπε Βρε δημοκρατία εχουμε ο καθενας οτι θέλει θα κάνει και μπραβο που υπάρχουν επιλογες. Αλλα καταληγω στο οτι μιλανε ολοι για revolut και αλλες παρομοιες πχ n26 αλλα τους προσφερουν τα ιδια η τα περισσότερα και οι ελληνικες. Οποτε πολυς καημος για το τπτ. Σορρυ για την παρεμβαση, συνεχιστε ελευθερα Ανάλογα τι θες.Εγώ που στέλνω χρήματα στην Ελλάδα με βολεύει απίστευτα η monese (σαν την revolut είναι ) καθώς στέλνω απευθείας ότι λεφτά θέλω στην € κάρτα που έχει η γυναίκα μου και κάνει αγορές ή αναλήψεις στην Ελλάδα.Αν τα έστελνα σε ελληνική τράπεζα στην καλύτερη θα πήγαιναν μετά απο 12-14 ωρες και με έξοδα.Και με χειρότερη ισοτιμία.Την δικιά μου καρτα την έχω και στο google pay και πληρώνω με το κινητό.Εχω και μια virtual για αγορές απο ιντερνετ που την παγώνω όταν δεν την χρειάζομαι. Οτι βολευει και χρειάζεται ο καθένας . 1
greekboy Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Είμαστε offtopic αλλά να προσθέσω την άμεση αποστολή χρημάτων απλά με το να έχεις τον άλλο στις επαφές σου, ούτε αριθμούς λογαριασμού ούτε IBAN. Αλλά ισχύει η πιο σωστή απάντηση ήταν αυτή που έδωσε ο @Ukforthemoment αφού δεν καταλαβαίνεις την χρησιμότητα (για την δική σου προσωπική χρήση) τότε δεν την χρειάζεσαι. 2 1
conkal Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, greekboy είπε Είμαστε offtopic αλλά να προσθέσω την άμεση αποστολή χρημάτων απλά με το να έχεις τον άλλο στις επαφές σου, ούτε αριθμούς λογαριασμού ούτε IBAN. Αλλά ισχύει η πιο σωστή απάντηση ήταν αυτή που έδωσε ο @Ukforthemoment αφού δεν καταλαβαίνεις την χρησιμότητα (για την δική σου προσωπική χρήση) τότε δεν την χρειάζεσαι. Αυτο ισχυει βεβαια και στις ελληνικες τραπεζες πια. λεγεται IRIS (i bank pay , paf κτλ )
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, conkal είπε Αυτο ισχυει βεβαια και στις ελληνικες τραπεζες πια. λεγεται IRIS (i bank pay , paf κτλ ) Το οποίο έχει όριο τα 500€ το 24ωρο;
Bitbit Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 5 ώρες πριν, malmsteen1984 είπε Βρε δημοκρατία εχουμε ο καθενας οτι θέλει θα κάνει και μπραβο που υπάρχουν επιλογες. Αλλα καταληγω στο οτι μιλανε ολοι για revolut και αλλες παρομοιες πχ n26 αλλα τους προσφερουν τα ιδια η τα περισσότερα και οι ελληνικες. Οποτε πολυς καημος για το τπτ. Σορρυ για την παρεμβαση, συνεχιστε ελευθερα φίλε μου ρεαλιστικά, από τους 10 που χρησιμοποιούν revolut, ζήτημα να είναι χρήσιμη για τους μισούς. Και πολύ λέω. αν διαβάσεις και ερωτήσεις πολλών, θα καταλάβεις ότι δεν έχουν πάρει μυρωδιά ποιο το όφελος της, Προσωπικά δε χρησιμοποιώ revolut αλλά άλλη παρόμοια. οι λόγοι που το κάνω είναι: ότι ταξιδεύω συχνά σε χώρες εκτός €, οπότε κερδίζω από την ισοτιμία. Κοίτα τι χρεώσεις έχουν οι ελληνικές. στέλνω και λαμβάνω εμβάσματα σχετικά συχνά σε λογαριασμούς του εξωτερικού και δε πληρώνω τίποτα. Αν το έκανα με ελληνική τράπεζα.....τις ξέρετε τις χρεώσεις. 1-4€ ανάλογα. 6 μεταφορές είχα τον προηγούμενο μήνα. αν τα χρήματα μπαίνανε σε ελληνική τράπεζα θα έχανα >20€. Για ποιο λόγο από τη στιγμή που μπορώ να το αποφύγω; τώρα το ότι βλέπω άμεσα τις χρεώσεις, οκ δε με καίει και τόσο. Γενικά, υπάρχουν οφέλη αλλά όχι για όλους. Περισσότερο μόδα έχει γίνει 2
CKSK Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Να κάνω μία ερώτηση κι εγώ αν γνωρίζει κάποιος, είπαμε τα λεφτά που ξοδεύεις μέσω revolut δεν προσμετρώνται στο αφορολόγητο. Αν τώρα δέχεσαι λεφτά στη Revolut από τρίτους. Φορολογούνται ή θα φορολογηθείς μόνο αν τα μεταφέρεις στην τράπεζα σου? Υ.Γ.: έχω κάνει και σε λογιστή την ερώτηση και ακόμα περιμένω απάντηση. Πρέπει να έχουν περάσει σχεδόν 8 μήνες
greekboy Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, CKSK είπε Να κάνω μία ερώτηση κι εγώ αν γνωρίζει κάποιος, είπαμε τα λεφτά που ξοδεύεις μέσω revolut δεν προσμετρώνται στο αφορολόγητο. Αν τώρα δέχεσαι λεφτά στη Revolut από τρίτους. Φορολογούνται ή θα φορολογηθείς μόνο αν τα μεταφέρεις στην τράπεζα σου? Υ.Γ.: έχω κάνει και σε λογιστή την ερώτηση και ακόμα περιμένω απάντηση. Πρέπει να έχουν περάσει σχεδόν 8 μήνες πως θα φορολογηθουν αφου δεν εχεις δηλωσει το ΑΦΜ σου στην revolut? 1
CKSK Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 40 λεπτά πριν, greekboy είπε πως θα φορολογηθουν αφου δεν εχεις δηλωσει το ΑΦΜ σου στην revolut? Δεν έχεις άδικο, υποθέτω πως μπορεί να έρθει σε επικοινωνία η Revolut με την εγχώρια τράπεζα αν το θεωρήσει απαραίτητο, επομένως δεν θεωρείται παράνομη δραστηριότητα το να έχεις "εισόδημα" αδήλωτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις