Ukforthemoment Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 12 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Επειδη πεσατε να με φατε να κανω μερικες διευκρινησεις. 1ον το κανω γιατι χρησιμοποιω καποιες υπηρεσιες τυπου Νετφλιξ οι οποιες μου βγαινουν φθηνοτερα μεσω revolut. 2ον επειδη μπορω να χρησιμοποιω το κινητο για να πληρωσω μεσω Google Pay. Και 3ον οτι δεν εχω web banking στην ελληνικη καρτα μου(ειχα θεμα με το κινητο που ηταν δηλωμενο στην τραπεζα και δεν μπορουσα να παρω τους κωδικους για web banking.Μετα βολευτηκα με την ρεβο και το παρατησα.Τωρα πηγα να παρω τους κωδικους). Και τελος δεν πληρωνω προμηθεια. Ναι 30 λεπτα ειναι αλλα πληρωνω λογαριασμους 3 σπιτιων οποτε συμφερει. Απο οτι καταλαβα λοιπον δεν πιανεται στο αφορολογητο οποτε θα πρεπει να πληρωνω απο την Αλφα. Φιλικα παντως βρισκω καποιες ειρωνιες περιττες. Δεη πληρώνεις απο το site της χωρίς έξοδα,για άλλες περιπτώσεις δεν ξέρω. Δεν σε τρωει κανείς αλλά επειδή το βλέπω συχνά , μερικοί παιδεύονται χωρίς λόγο . 1
koulouri Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Επειδη πεσατε να με φατε να κανω μερικες διευκρινησεις. 1ον το κανω γιατι χρησιμοποιω καποιες υπηρεσιες τυπου Νετφλιξ οι οποιες μου βγαινουν φθηνοτερα μεσω revolut. 2ον επειδη μπορω να χρησιμοποιω το κινητο για να πληρωσω μεσω Google Pay. Και 3ον οτι δεν εχω web banking στην ελληνικη καρτα μου(ειχα θεμα με το κινητο που ηταν δηλωμενο στην τραπεζα και δεν μπορουσα να παρω τους κωδικους για web banking.Μετα βολευτηκα με την ρεβο και το παρατησα.Τωρα πηγα να παρω τους κωδικους). Και τελος δεν πληρωνω προμηθεια. Ναι 30 λεπτα ειναι αλλα πληρωνω λογαριασμους 3 σπιτιων οποτε συμφερει. Απο οτι καταλαβα λοιπον δεν πιανεται στο αφορολογητο οποτε θα πρεπει να πληρωνω απο την Αλφα. Φιλικα παντως βρισκω καποιες ειρωνιες περιττες. Φιλε μου δε πεσανε να σε φανε, λογικο ομως να νιωθεις ετσι, κυριως ειναι μια αντιδραση για την revolute... O @Γιαούρτι τα λεει πολυ ωραια! Προσωπικα για 2 διαφορετικες τραπεζες που εχω λογαριασμους εχω e-banking στην 1 απο τις 2 εχω και πιστωτικη και την χρησιμοποιω για να πληρωνω ΚΑΙ μεσω app με NFS δε νομιζω οτι χρειαζεται κατι παραπανω. Ποιος δεν εχει μια 1 πιστωτικη στην τραπεζα μισθοδοσιας του;;; Εχω εναν φιλο που μας εχει ζαλισει να κανουμε ολοι revolute για να παρει μια χαζοπρομηθεια των 5€ περιπου....... Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2020 από koulouri
randomcat Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Δημιουργείς και διαγράφεις virtual κάρτες με τη Revolut, σε δευτερόλεπτα, δωρεάν. Μιας και ψάχνετε λόγους... να ένας. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2020 από randomcat 1
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 53 λεπτά πριν, koulouri είπε Φιλε μου δε πεσανε να σε φανε, λογικο ομως να νιωθεις ετσι, κυριως ειναι μια αντιδραση για την revolute... O @Γιαούρτι τα λεει πολυ ωραια! Προσωπικα για 2 διαφορετικες τραπεζες που εχω λογαριασμους εχω e-banking στην 1 απο τις 2 εχω και πιστωτικη και την χρησιμοποιω για να πληρωνω ΚΑΙ μεσω app με NFS δε νομιζω οτι χρειαζεται κατι παραπανω. Ποιος δεν εχει μια 1 πιστωτικη στην τραπεζα μισθοδοσιας του;;; Εχω εναν φιλο που μας εχει ζαλισει να κανουμε ολοι revolute για να παρει μια χαζοπρομηθεια των 5€ περιπου....... Τι είναι το NFS? Χρεωστική ναι ,πιστωτική πρέπει να εγκριθεί.
jmirko15 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Εγώ πάντως για πληρωμές σε ΔΕΗ/ΟΤΕ/κτλ μπουρδίτσες μέσα από την τράπεζα χάνω ~70eu το χρόνο σε προμήθειες..
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, jmirko15 είπε Εγώ πάντως για πληρωμές σε ΔΕΗ/ΟΤΕ/κτλ μπουρδίτσες μέσα από την τράπεζα χάνω ~70eu το χρόνο σε προμήθειες.. Ας το ξαναγράψω.ΔΕΗ πληρώνεις μέσα απο το site της χωρίς χρέωση. https://epos.dias.com.gr/emerchant/dei-paybill/input.html?language=el 5
jmirko15 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Ας το ξαναγράψω.ΔΕΗ πληρώνεις μέσα απο το site της χωρίς χρέωση. https://epos.dias.com.gr/emerchant/dei-paybill/input.html?language=el Σε όλα πληρώνεις μέσα από τα site τους χωρίς χρέωση (νομίζω;). Αλλά άμα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τράπεζα έχει μεγάλο κόστος..
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, jmirko15 είπε Σε όλα πληρώνεις μέσα από τα site τους χωρίς χρέωση (νομίζω;). Αλλά άμα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τράπεζα έχει μεγάλο κόστος.. Γιατι να χρησιμοποιήσεις τράπεζα αν έχεις κάρτα και πρόσβαση internet?
jmirko15 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γιατι να χρησιμοποιήσεις τράπεζα αν έχεις κάρτα και πρόσβαση internet? Προσωπικά με βόλευε περισσότερο γιατί έκανα όλες μου τις κινήσεις από ένα site. Μιας και μιλάμε για αρκετά πάρε-δώσε το μήνα με 7+ διαφορετικές υπηρεσίες.. PS: Τράπεζα = web banking.. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2020 από jmirko15
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, jmirko15 είπε Προσωπικά με βόλευε περισσότερο γιατί έκανα όλες μου τις κινήσεις από ένα site. Μιας και μιλάμε για αρκετά πάρε-δώσε το μήνα με 7+ διαφορετικές υπηρεσίες.. PS: Τράπεζα = web banking.. Πληρώνεις την ευκολία,εσύ αξιολογείς ποσο αξίζει. 2
koulouri Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 NFS είναι ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας, όλα τα κινητά έχουν.. πληρώνεις μέσω του app της τράπεζας με ενεργοποιημενο το NFS, ανέπαφα σε όλα τα καταστήματα.. εγω πληρώνω με της alpha την energy και έχω επιστροφή 1% Οπότε κερδιζω κάθε δίμηνο 5€ που πληρώνω 2 σπίτια και 1 μαγαζί την ΔΕΗ συγκεκριμένα.. + από τα υπόλοιπα βγάζω ~80-100€ το οποίο το εξαργυρώνω στην shell για βενζίνη.. δεν κάνω διαφήμιση
mountzou Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Το θέμα με την Revolut και τις ελληνικές τράπεζες ΔΕΝ είναι τα 30 λεπτά προμήθειας σε κάθε συναλλαγή με ΔΕΚΟ ή κάτι μικροχρεωσούλες. Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι ότι η REVOLUT δε σου ζαλίζει τις μπάλες με τη γραφειοκρατία που ζητάνε οι τράπεζες και επίσης οι εικονικές κάρτες. ΠΑΙΔΙΑ, αξίζει φούλ η REVOLUT εκτός αν είστε αργόσχολοι και έχετε χρόνο να ξοδεύετε μπροστά από γκισέ και χαρτογιακάδες. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2020 από mountzou Ορθογραφικό 2 1
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 38 λεπτά πριν, koulouri είπε NFS είναι ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας, όλα τα κινητά έχουν.. πληρώνεις μέσω του app της τράπεζας με ενεργοποιημενο το NFS, ανέπαφα σε όλα τα καταστήματα.. εγω πληρώνω με της alpha την energy και έχω επιστροφή 1% Οπότε κερδιζω κάθε δίμηνο 5€ που πληρώνω 2 σπίτια και 1 μαγαζί την ΔΕΗ συγκεκριμένα.. + από τα υπόλοιπα βγάζω ~80-100€ το οποίο το εξαργυρώνω στην shell για βενζίνη.. δεν κάνω διαφήμιση Μηπως NFC? 2
koulouri Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Μηπως NFC? Ω ναι! μου ξεφυγε σορρυ!! Εγω πληρωνω πχ 300€ λογαριασμους μεσα απο το site της ΔΕΗ ( χωρις καμια εξτρα χρεωση ) και τσουπ, τσιμπαω 3€ βενζινουλα! οχι οτι θα σωθω απο τα 3€ βενζινη, αλλα λιγο απο εδω, λιγο απο εκει, γεμιζει 1,5 φορα τον χρονο! 1
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, koulouri είπε Ω ναι! μου ξεφυγε σορρυ!! Εγω πληρωνω πχ 300€ λογαριασμους μεσα απο το site της ΔΕΗ ( χωρις καμια εξτρα χρεωση ) και τσουπ, τσιμπαω 3€ βενζινουλα! οχι οτι θα σωθω απο τα 3€ βενζινη, αλλα λιγο απο εδω, λιγο απο εκει, γεμιζει 1,5 φορα τον χρονο! Οκ λέω και εγώ. ΝeedForSpeed?xaxa Αν πληρώνεις απο το site της ΔΕΗ καλά κάνεις.Αλλοι πληρώνουν απο το web banking και τους χρεώνουν έξοδα. Μαζευε και ας είναι ρώγες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις