Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, CaptainChris είπε

Nokia 7.2

Έμπλεξα μια φορά (το έχω στείλει δύο φορές στο service και τώρα πάλι πρέπει να το ξαναστείλω) δεν νομίζω να ξαναπάρω. 

2 λεπτά πριν, chios είπε

Δες και mi a3 

Από που; 

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν αξίζει το mi a3 στην τιμή που έχει, και ειδικά απο τα καταστήματα που το έχουν με εγγύηση 1 ετος χωρις να το καλύπτει κάποιος εδω πέρα.

30 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Έμπλεξα μια φορά (το έχω στείλει δύο φορές στο service και τώρα πάλι πρέπει να το ξαναστείλω) δεν νομίζω να ξαναπάρω. 

Από που; 

Και επειδή είμαι και εγώ σε android one και δεν αλλάζω, δυστυχώς δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ που να πεις οτι αξίζει για να κάνεις ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.

το 7.2 εχει κακες κάμερες και χειρότερες το 6.2, όπως επίσης και το νεο 5.3 που θα έρθει με 720 οθονη και αυτό.

Ας μην μιλήσω για το 8.3 με αυτά που φοράει και 17 πόντους σε μέγεθος,απορώ που το σκέφτηκαν.

το Mi A3 είναι πανάκριβο για την 720 οθονη του, το αργό δακτυλικό και την πολύ κακή υποστήριξη της χιαομι στο android οne (τα βλέπω και εγώ στο α2 λαιτ μου και στο α2 του πατέρα μου)

Επόμενη επιλογή ειναι τα Moto one action,vision αλλά ειναι με exynos που σημαίνει οτι η μπαταρία θα φεύγει νερό.

ίσως να αξίζει το Moto one hyper αλλά δεν το βλέπω στο σκρουτζ η κάπου αλλού.

Επεξ/σία από Xristaras12
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Εγγύηση με την Motorola τι γίνεται; δηλαδή δεν βγάζει μέρα η μπαταρία; το νοκια περίπου 4 ώρες είχε η οθόνη. 

εγγύηση μότο = αρβάτο=ts solutions

Σε μένα στο G4 play οταν χρειάστηκε αλλαγή πλακέτας (έχανε το σήμα και εβγαζε απαγορευτικό) αγορασμένο απο το κιτρινομαγαζο, το έστειλαν κανονικα εκει περα και με κάλυψαν εντός εγγύησης μιας και ηταν απο ΕΕ το τηλεφωνο (γαλλία) και το είχα αγοράσει απο αυτούς κιόλας.

Αν αναφέρεσαι για τα moto one vision και action, απο όσο έχω διαβάσει τη βγάζουν τη μέρα οριακά με τον exynos. Επίσης σε κάποιους με το vision φεύγει το τζαμάκι της κάμερας η κάτι αντίστοιχο, σα να υποχωρεί ο φακός απο μέσα και το φτιάχνουν πάλι εντός εγγύησης, είναι αναγνωρισμένο πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι άλλο δεν υπάρχει; με μια  μέρα οριακά η μπαταρία και με το πρόβλημα τις κάμερας πάλι θα χάνουμε στο service το κινητό. 

Επεξ/σία από thanasisxask
Δημοσ.

Εγώ πάντως με το Α3 από τον Γενάρη που το έχω δεν έχω κανένα πρόβλημα, βέβαια το πήρα στα 165€, από μπαταρία πάει 8-10 ώρες οθόνη περίπου κάθε 3 μέρες το φορτίζω, υπάρχουν πολλά μεταχειρισμένα εδώ στο σάιτ σε καλή τιμή, αν βρεις κάποιο με εγγύηση αντιπροσωπείας χτύπα το .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...