Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε

Κυρίως λόγω κάμερας https://youtu.be/UVZ5ch7Fez0?t=1289

Πες μου όμως κάτι σε παρακαλώ, αν δεν με ενδιαφέρει η κάμερα καλύτερη επιλογή δεν αποτελεί το note 8 pro;

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, PareKosme είπε

Πες μου όμως κάτι σε παρακαλώ, αν δεν με ενδιαφέρει η κάμερα καλύτερη επιλογή δεν αποτελεί το note 8 pro;

Φυσικά και θα σου πω φίλε μου :) 

Δεν θα πω για το ιστορικό των Mediatek επεξεργαστών καθώς φαίνεται να είναι ο πρώτος που τρέχει καλά. Όμως αν παίζεις gaming η μπαταρία του θα πέφτει γρήγορα σε σχέση με τον snapdragon. Επίσης έχει IPS οθόνη που δεν είναι τόσο οικονομική και ποιοτική όσο η amoled οθόνη του 9 lite (χωρίς φυσικά να λέω πως το 8 pro δεν έχει καλή οθόνη). Έχει δακτυλικό αποτύπωμα στην πλάτη που αυτό δεν είναι αρνητικό, αλλά αν πας για κάτι καινούργιο προτιμάς το αποτύπωμα στην οθόνη κατά την δικιά μου άποψη. Τέλος δες και εδώ

Αν εν τέλη δεν σε νοιάζουν τίποτα από όλα αυτά, πας σε κάτι ποιο φθηνό 😉 

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε

Φυσικά και θα σου πω φίλε μου :) 

Δεν θα πω για το ιστορικό των Mediatek επεξεργαστών καθώς φαίνεται να είναι ο πρώτος που τρέχει καλά. Όμως αν παίζεις gaming η μπαταρία του θα πέφτει γρήγορα σε σχέση με τον snapdragon. Επίσης έχει IPS οθόνη που δεν είναι τόσο οικονομική και ποιοτική όσο η amoled οθόνη του 9 lite (χωρίς φυσικά να λέω πως το 8 pro δεν έχει καλή οθόνη). Έχει δακτυλικό αποτύπωμα στην πλάτη που αυτό δεν είναι αρνητικό, αλλά αν πας για κάτι καινούργιο προτιμάς το αποτύπωμα στην οθόνη κατά την δικιά μου άποψη. Τέλος δες και εδώ

Αν εν τέλη δεν σε νοιάζουν τίποτα από όλα αυτά, πας κάτι ποιο φθηνό 😉 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια.

Κατέληξα στο Mi 9 lite γιατί όλοι λέτε πόσο καλό είναι αυτό το amoled.

Καλό σου βράδυ!

Δημοσ.
16 ώρες πριν, PareKosme είπε

Γιατί όχι το Redmi Note 8 pro;

Εδώ έχει καλύτερες βαθμολογίες σε σύγκριση με το Mi 9 Lite.

https://www.kimovil.com/el/sygkrish/xiaomi-mi-9-lite,xiaomi-redmi-note-8-pro

Γ μένα δες το tcl plex στα 199 από Γερμανό είναι ο ορισμός του value for money !!

15 ώρες πριν, PareKosme είπε

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια.

Κατέληξα στο Mi 9 lite γιατί όλοι λέτε πόσο καλό είναι αυτό το amoled.

Καλό σου βράδυ!

Το tcl plex έχει Snapdragon 675 , 6gb ram ,τέλεια οθόνη,  καλές κάμερες  και 128 gb χώρου !!

Δημοσ.

Mi 9 Lite ανωτέρω από το Plex σε οθόνη, επεξεργαστή, μπαταρία αλλά όχι σε φωτογραφίες όπου το Plex είναι ποίο καλό ειδικά στις νυχτερινές, και στο λειτουργικό που είναι σχεδόν stock android 10.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε

Κοιτούσα σήμερα το TCL PLEX στα υπέρ και τα κατά, και παρατήρησα πως ο 675 (TCL) είναι λίγο καλύτερος του 710 (9 lite).

Κάνω λάθος?

εκτος και αν η realme εχει καποια μαγικη τεχνολογια ,ναι κανεις λαθος

Δημοσ.
1 ώρα πριν, seseji είπε

εκτος και αν η realme εχει καποια μαγικη τεχνολογια ,ναι κανεις λαθος

Προφανώς αυτό δεν φτάνει ως απάντηση φίλε μου. Εξήγηση θέλω για να δω τι κοιτάω λάθος 😉

Δημοσ.
Μόλις τώρα, stark είπε

Σύμφωνα με αυτό, οι διαφορές είναι ελάχιστες / αστείες

https://versus.com/en/qualcomm-snapdragon-675-vs-qualcomm-snapdragon-710

Αυτό λέω και εγώ, αλλά το notebookcheck που κοινοποίησα κάνει πολύ πιο πολλά δοκιμαστικά και φαίνεται ο 675 να είναι λίγο καλύτερος. Μέχρι τώρα κοιτούσα μόνο το versus που κοινοποίησες, αλλά τώρα κοιτάω και τα δύο για να έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
2 ώρες πριν, thanasisxask είπε

Σε αυτά τα λεφτά τι υπάρχει σε Android one; και να έχει επιδόσεις σαν το Nokia 8 που είχα; 

Δες και mi a3 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...