Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για vfm κινητό για νορμάλ χρήση. Προτεραιότητες:

*νορμάλ οθόνη (για το κόστος)

*καλή κάμερα για φωτός

*καλή διάρκεια μπαταρίας

Όχι παιχνίδια κλπ.

Έχω βρει τα: Xiaomi Redmi Note 8 Pro Xiaomi Mi 9 Lite (128GB) και Xiaomi Mi 9T (128GB) [+50ε το τελευταίο]. Καμία συμβουλή;

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήμουν στην ίδια φάση μετά το πολύ τίμιο mi a3.  Μας τα σκ@τωσε η Xiaomi με τα updates, και πήρα το mi 9 t. Νομίζω στην upper midrange κατηγορία παίζει μόνο του . Το μόνο που του λείπει είναι ότι δεν παίρνει sd card , αλλά αν πάρεις το 128 είσαι άρχοντας

Επεξ/σία από vargas
Δημοσ.

Από αυτά που διαβάζω το note 8 pro, δεν αξίζει τρομερά σε σχέση με 9 lite. Οπότε έχουμε: 9 lite vs 9T. Γιατί να προτιμήσω το 2ο;

Επίσης κανένα από τα 2 δεν εισάγεται επίσημα;;;

Στις 7/3/2020 στις 7:41 ΜΜ, vargas είπε

Ήμουν στην ίδια φάση μετά το πολύ τίμιο mi a3.  Μας τα σκ@τωσε η Xiaomi με τα updates, και πήρα το mi 9 t. Νομίζω στην upper midrange κατηγορία παίζει μόνο του . Το μόνο που του λείπει είναι ότι δεν παίρνει sd card , αλλά αν πάρεις το 128 είσαι άρχοντας

Από που το πήρες; Με εγγύηση τι παίζει;

Δημοσ.

Καλησπέρα, για την χρήση που το θες δεν υπάρχει κανένας λόγος να πας στο 9Τ, με το 9 lite θα είσαι μια χαρά, ακόμα και με το Μi Α3 θα είσαι οκ το οποίο είναι πραγματικά VFM (με τα όποια μειονεκτήματα και αν έχει για πολλούς). Πάρε μια γνώμη και από αυτό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xenos3 είπε

Από αυτά που διαβάζω το note 8 pro, δεν αξίζει τρομερά σε σχέση με 9 lite. Οπότε έχουμε: 9 lite vs 9T. Γιατί να προτιμήσω το 2ο;

Επίσης κανένα από τα 2 δεν εισάγεται επίσημα;;;

Από που το πήρες; Με εγγύηση τι παίζει;

Από σκρουτζομάγαζο τα κλασσικά ένας χρόνος εγγύηση πτο κατάστημα. ας ελπίσουμε ότι δεν θα την χρειαστώ .

Δημοσ.

Αυτό τον μήνα θα βγεί και η καινούργια σειρά;

Είμαι και εγώ σε αναζήτηση αλλά σκέφτομαι μήπως πέσει λίγο.

Δημοσ.
Στις 7/3/2020 στις 7:14 ΜΜ, xenos3 είπε

Ενδιαφέρομαι για vfm κινητό για νορμάλ χρήση. Προτεραιότητες:

*νορμάλ οθόνη (για το κόστος)

*καλή κάμερα για φωτός

*καλή διάρκεια μπαταρίας

Όχι παιχνίδια κλπ.

Έχω βρει τα: Xiaomi Redmi Note 8 Pro Xiaomi Mi 9 Lite (128GB) και Xiaomi Mi 9T (128GB) [+50ε το τελευταίο]. Καμία συμβουλή;

Mi 9 lite ξεκάθαρα λόγου amoled οθόνης καλου επεξεργαστή , αποτύπωμα στην οθόνη συν του ότι παίρνει και sd κάρτα ....Αυτά από μένα !

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xenos3 είπε

Το μόνο που φοβάμαι είναι το θέμα της εγγύησης.

Σε σχέση με Huawei Nova 5t;

Αν θες να πάρεις το mi 9 lite κοίταξε να το πάρεις από το abox για να έχεις και δύο χρόνια εγγύηση !!

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ψάχνω κι εγώ για κινητό με τα χαρακτηριστικά αυτά. Σκέφτομαι το Galaxy a51. Μου κάνει εντύπωση που δεν αναφέρθηκε από κανέναν. Ξέρω ότι στα samsung θεωρείται οτι πληρώνουμε και το brand name όμως στα 250-270 νομίζω οτι είναι μια πολύ καλή επιλογή. Βέβαια, στην Ελλάδα βρίσκω μόνο την έκδοση με τα 4gb. Το βρίσκω εδω: https://www.eglobalcentral.eu/samsung-galaxy-a51-a515-6gb-128gb-dual-sim-prism-crush-blue-1.html σε τιμή καλυτερη από των καταστημάτων του skroutz και είναι και η εκδοση με τα 6gb. Θα με ενδιέφερε να μάθω τη γνώμη σας και για το κιντό αυτό αλλά και για το κατάστημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Johnhoulio είπε

Καλησπέρα! Ψάχνω κι εγώ για κινητό με τα χαρακτηριστικά αυτά. Σκέφτομαι το Galaxy a51. Μου κάνει εντύπωση που δεν αναφέρθηκε από κανέναν. Ξέρω ότι στα samsung θεωρείται οτι πληρώνουμε και το brand name όμως στα 250-270 νομίζω οτι είναι μια πολύ καλή επιλογή. Βέβαια, στην Ελλάδα βρίσκω μόνο την έκδοση με τα 4gb. Το βρίσκω εδω: https://www.eglobalcentral.eu/samsung-galaxy-a51-a515-6gb-128gb-dual-sim-prism-crush-blue-1.html σε τιμή καλυτερη από των καταστημάτων του skroutz και είναι και η εκδοση με τα 6gb. Θα με ενδιέφερε να μάθω τη γνώμη σας και για το κιντό αυτό αλλά και για το κατάστημα.

Γενικά μου φαίνεται η σειρά Α της Samsung πως δεν είναι και η καλύτερη... Πχ σε σχέση με το Mi Α3 (επεξεργαστής 665) οι διαφορές στους επεξεργαστές είναι πολύ μικρές (και το Α3 είναι πολύ φθηνότερο). Και λόγω android one από τι βλέπω τρέχει και πιο γρήγορα. 

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

για τα λεφτά που ζητάει είναι μέτριο κινητό με όχι τόσο καλή κάμερα, και με exynos επεξεργαστή δεν έχει gcam, mi9 lite , mi9t σίγουρα είναι καλύτερες επιλογές.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, PareKosme είπε

Γιατί όχι το Redmi Note 8 pro;

Εδώ έχει καλύτερες βαθμολογίες σε σύγκριση με το Mi 9 Lite.

https://www.kimovil.com/el/sygkrish/xiaomi-mi-9-lite,xiaomi-redmi-note-8-pro

Κυρίως λόγω κάμερας https://youtu.be/UVZ5ch7Fez0?t=1289

Επεξ/σία από GeorgeR1_700

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...