xenos.p Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, skiabox είπε Να μας λείπει. Ενα πιτόγυρο έχει 800 θερμίδες. Δηλαδή για να το κάψεις πρέπει να πας δύο φορές γυμναστήριο! Ναι αλλά τώρα με την νέα συνδρομητική υπηρεσία μου σου κόβω το πιτόγυρο σε 10 κομμάτια για να τρως 80 θερμίδες τη φορά, με μόνο 4,99€/μήνα (δεν συμπεριλαμβάνεται το πιτόγυρο). Για εγγραφές στείλτε μήνυμα the real quick bites Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2020 από xenos.p 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, xenos.p είπε Ναι αλλά τώρα με την νέα συνδρομητική υπηρεσία μου σου κόβω το πιτόγυρο σε 10 κομμάτια για να τρως 80 θερμίδες τη φορά, με μόνο 4,99€/μήνα (δεν συμπεριλαμβάνεται το πιτόγυρο). Για εγγραφές στείλτε μήνυμα the real quick bites Έχω κόψει γενικά το γύρο. Αντε να φάω μια φορά το χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xenos.p Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, skiabox είπε Έχω κόψει γενικά το γύρο. Αντε να φάω μια φορά το χρόνο. Έχω ήδη προγραμματίσει το επόμενο update της υπηρεσίας όπου θα μπορώ να κόβω κι αλλά πράγματα! (Απ ότι φαίνεται βέβαια μου είναι αδύνατο να κόψω τις μ*λακιες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YoungHOV Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, skiabox είπε Να μας λείπει. Ενα πιτόγυρο έχει 800 θερμίδες. Δηλαδή για να το κάψεις πρέπει να πας δύο φορές γυμναστήριο! wat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikchris Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 11 ώρες πριν, skiabox είπε Να μας λείπει. Ενα πιτόγυρο έχει 800 θερμίδες. Δηλαδή για να το κάψεις πρέπει να πας δύο φορές γυμναστήριο! we get it, you go to the gym. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasallinone Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 14 ώρες πριν, rical είπε Makes no fucking sense. 14 ώρες πριν, skiabox είπε Shit happens on every damn day. Το να βρίζεις στα αγγλικά δεν σε κάνει μάγκα και cool. Προς τους moderators, τέτοια σχόλια θα πρέπει να σβήνονται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pepis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Άπατο θα πάει. Την εφαρμογή δεν την βλέπω στο playstore. Θα το δοκιμάσουμε βέβαια (τις 90 δωρεάν μέρες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, Kostasallinone είπε Το να βρίζεις στα αγγλικά δεν σε κάνει μάγκα και cool. Προς τους moderators, τέτοια σχόλια θα πρέπει να σβήνονται. Dude, you've nailed it! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα