KnightRider Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Οπότε μπαίνω σε συγκεκριμένο fiat punto στην μπροστινή θέση νιώθω σαν να με τρυπάει λίγο το αυτί μου και με ψιλοποναει ώρες ώρες. Αυτό το πραγματακι τι είναι ??? Μήπως αυτό φταίει ??? Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2020 από KnightRider
zourman1981 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Μάτι συναγερμού, κακό βαλμενο κιόλας... Σχεδόν απίθανο να ευθύνεται... Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2020 από zourman1981
Alxnks Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, KnightRider είπε Καλησπέρα Οπότε μπαίνω σε συγκεκριμένο fiat punto στην μπροστινή θέση νιώθω σαν να με τρυπάει λίγο το αυτί μου και με ψιλοποναει ώρες ώρες. Αυτό το πραγματακι τι είναι ??? Μήπως αυτό φταίει ??? Mind control device. Βοηθάει αν τυλίξεις το κεφάλι σου με αλουμινόχαρτο. 🤪
testit Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 34 λεπτά πριν, Alxnks είπε Mind control device. Βοηθάει αν τυλίξεις το κεφάλι σου με αλουμινόχαρτο. 🤪 αυτό το είδα στο better cal saul! το έβαζε ο αδελφός του!
dpolal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, KnightRider είπε Καλησπέρα Οπότε μπαίνω σε συγκεκριμένο fiat punto στην μπροστινή θέση νιώθω σαν να με τρυπάει λίγο το αυτί μου και με ψιλοποναει ώρες ώρες. Αυτό το πραγματακι τι είναι ??? Μήπως αυτό φταίει ??? Αισθητήρας υπερήχων είναι και το χρησιμοποιεί ο συναγερμός όταν είναι ενεργοποιημένως για να καταλαβαίνει παραβιάση από σπάσιμο παραθύρου. Για να σου τρυπάει τα αυτιά δεν παίζει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα