avava Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Ψαχνω για μια ξυριστικη σωματος και κυριως με ενδιαφερει να εχει κεφαλη για 0mm.( να κοβει τελειως δηλαδη). Εχω δει την συγκεκριμενη: Braun Body Groomer BG5010. Αξιζει? Θα ελεγα οτι το μπατζετ ειναι περιπου στα 60-70 ευρω. Γνωριζετε καποια καλη να μου προτεινετε? Ευχαριστω πολυ. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2020 από avava
Superuser Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ αυτήν έχω Μπαταρία ατέλειωτη κυριολεκτικά https://www.skroutz.gr/s/15213488/Philips-Multigroom-MG7770-15.html Αλλά από ότι είδα, αυτήν που ανάφερες, εσύ μαλλον θες να τα κόβεις πέτσα Οπότε αυτή που σου πρότεινα δεν κάνει.Μάλλον κάνει αλλά θα χρειαστείς και ξυράφι μετά Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2020 από Superuser
zygorito Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Philips Bg3010. Κάθε χρόνο σχεδόν υπάρχει φτηνό μοντέλο στα 25€. Εχω αλλάξει 3 και τη χρησιμοποιώ κοντά 11 χρόνια σαν μηχανή και κάνει 0mm ξύρισμα χωρίς να ερεθίζει. Έχω και το ακριβότερο μοντέλο με την σπαστή λαβή προέκταση πλάτης. Σαν τη Bg5020 με τα 38 στο σκρουτζ που θα δεις και το σχετικό εξάρτημα στις φωτός. Έχει σήτα σαν τις μηχανές προσώπου με δοντακια πάνω κάτω και δεν είναι σαν λεπίδα ξυραφιού όπως η Braun που έβαλες. Σε πιο οικονομικές πχ Remington όχι, γιατί νομίζω έχει πιο μυτερές άκρες και σα να σε γδέρνει 😛 . Προτιμώ επίσης αλλαγή μηχανής (€25±) στη διετία αντί ανταλλακτικό γιατί η κεφαλή κάνει κάπου €20. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2020 από zygorito
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα