elinik Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 καλημερα σε ολους. εχω το εξης θεμα : θελω να δωσω καλο σημα wifi στο υπογειο του σπιτιου μου.Εως τωρα χρησιμοποιω το Xiaomi Mi Wi-Fi Repeater 2 αλλα δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενος γιατι και καλο σημα δεν εχω και μαλλον δεν υποστηριζει πολλες συσκευες και εχω συχνες αποσυνδεσεις ενω το ρουτερ λειτουργει κανονικα. Οποτε δεν ξερω αν πρεπε να παω σε αγορα καλυτερου repeater η μηπως ειναι καλυτερα να παω σε access point. Το μπατζετ μου ειναι στα 30με 50 ευρω υπαρχει καλη προταση σε αυτη την τιμη.
TechnoState Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Εχω βάλει αυτό https://www.skroutz.gr/s/13924317/Xiaomi-Pro-300M.html Κ λειτουργεί άψογα (διαφορά δύο ορόφων). Φυσικά η αγορά έχει γίνει απο δημοπρασία (ebay) κόστος κάτω απο 10eur. Αυτό με τις αποσυνδέσεις (θα διαβάσεις κάποιες αναφορές στα σχόλια) δεν το έχω δει ποτέ. Η χρήση του γίνεται κυρίως για να αποσυμφορησω το main δίκτυο μου κ λιγότερο για να το επεκτείνω. Πάνω σε αυτό έχει συνδεθεί σχεδόν ολόκληρο το miHome μου (περίπου 10 συσκευές). So far so good Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2020 από TechnoState
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα