Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάναμε ένσταση γιατί δικαιούμασταν το κοινωνικό μέρισμα όμως απ' ότι φαίνεται δεν δικαιωθηκαμε καθώς δεν μπήκε τίποτα στον τραπεζικό λογαριασμό.

Επίσης δεν λάβαμε καμία επίσημη απάντηση.

Τί δυνατότητες υπάρχουν τώρα;

Δημοσ.

Ήταν bug του συστήματος καθώς ο πατέρας μου για λίγες μέρες δεν φαινόταν ανάπηρος στο σύστημα την ζητούμενη ημερομηνία, γιατί ήταν η περίοδος επανεξέτασής του.

Έχουμε όμως έγγραφα που αποδεικνύουν την αναπηρική του ιδιότητα καθ'όλη την χρονιά και μέχρι και σήμερα.

Προφανώς στην μελέτη των ενστάσεων δεν εξέτασαν τα ζητήματα τόσο βαθιά και πέταξαν μια απόρριψη χωρίς να το πολυψάξουν.

Αναρωτιέμαι λοιπόν τι δυνατότητες ένστασης υπάρχουν για τα αποτελέσματα της ένστασης.

Δημοσ.

Διάβασα κάπου ότι οι απορριφθέντες θα ενημερωθούν γραπτώς. Αναρωτιέμαι αν από εκεί και πέρα υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ένστασης για το αποτέλεσμα της ένστασης.

Δημοσ.

Εγώ νομίζω ότι γενικά τα έκαναν μπάχαλο. Βάλανε την εφαρμογή για τις ενστάσεις χωρίς όμως ο άλλος να μπορεί να επιλέξει τον λόγο για τον οποίο κάνει ένσταση για να το ελέγξουν κάπως.

Αυτήν την στιγμή βλέπω να έχουν απορριφθεί ενστάσεις από οικογένειες που είχαν γεννήσει παιδί πρόσφατα και δεν είχε δηλωθεί στο Ε1.

Από άτομα που τους έλειπε φορολογική δήλωση και την είχαν υποβάλλει στην εφορία. 

Από άτομα που παίρνουν αναπηρικό επίδομα. 

Κοινώς πιστεύω ότι έχει γίνει μπάχαλο με τις ενστάσεις και δεν θα τελειώσει εδώ το θέμα.

Δημοσ.

Πρώτα θα περιμένεις να μάθεις τον λόγο της απόρριψης, δεδομένου ότι τα λάθη είναι πολλά πάλι κάτι θα μπορεί να γίνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...