drade Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Καλημέρα, Θέλω να αλλάξω ο ίδιος την μπαταρία του OnePlus 3t μου. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω από πού να αγορασω μια αξιόπιστη, ιδανικα δοκιμασμένη, μπαταρία. Αν έχει κάποιος εμπειρία ας με διαφωτίσει. Επίσης, αν έχει κάποιος εμπειρία με τις δήθεν μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρίες που πωλούνται στα 3800mah ή και 4000 που διαφημίζουν κάποιοι στο AliExpress, θα με ενδιέφερε να ακούσω τις απόψεις τους. Ευχαριστώ
drade Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 9 ώρες πριν, nikos7801 είπε βρηκες λυση Όχι δυστυχώς. Αγόρασα μια μπαταρία, υποτίθεται γνήσια από Ελληνικό κατάστημα (εν μέσω καραντίνας), και βγήκε κάκιστη. Πολύ χειρότερη και πιο αδύναμη από την τριετίας εργοστασιακή. Δεν είμαι σίγουρος ότι λειτουργούσε και το dash charging. Την επέστρεψα και ξανά μπήκε η παλιά. Μεγάλο ελάττωμα της OnePlus που δεν πουλάει ανταλλακτικά και πρέπει να το στείλεις με κούριερ στην Τσεχία στο κέντρο σέρβις τους.
nikos7801 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Ακριβως το ιδιο επαθα κι εγω. Τωρα ειμαι χωρις μπαταρια γιατι η υποτιθεται γνησια βγηκε off και την προηγουμενη την πηγα για ανακυκλωση.Ασε που πηρα για δευτερη φορα αρνητικη απαντηση στο μηνυμα που εστειλα στην oneplus για να μου στειλει. Αψογο το service της αλλα δυστυχως διαγραφει τα δεδομενα και στην προκειμενη περιπτωση δεν θελω να γινει.
drade Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, nikos7801 είπε Ακριβως το ιδιο επαθα κι εγω. Τωρα ειμαι χωρις μπαταρια γιατι η υποτιθεται γνησια βγηκε off και την προηγουμενη την πηγα για ανακυκλωση.Ασε που πηρα για δευτερη φορα αρνητικη απαντηση στο μηνυμα που εστειλα στην oneplus για να μου στειλει. Αψογο το service της αλλα δυστυχως διαγραφει τα δεδομενα και στην προκειμενη περιπτωση δεν θελω να γινει. Ε ναι, αφενός διαγράφονται τα δεδομένα σου αφετέρου είσαι άνευ κινητού για αρκετές μέρες. Αλλά μπαταρία δεν πουλάνε με τίποτα.
chios Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 #Aliexpress € 11,22 40%OFF | New Original NOHON Battery BLP613 BLP633 BLP637 For OnePlus 3 3T 5 5T Mobile Phone Replacement Bateria High Capacity Free Tools https://a.aliexpress.com/_d6aiwl1 Καλές κριτικές έχω ακούσει για αυτήν την μάρκα δεν έχω δοκιμάσει ο ίδιος.
drade Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, chios είπε #Aliexpress € 11,22 40%OFF | New Original NOHON Battery BLP613 BLP633 BLP637 For OnePlus 3 3T 5 5T Mobile Phone Replacement Bateria High Capacity Free Tools https://a.aliexpress.com/_d6aiwl1 Καλές κριτικές έχω ακούσει για αυτήν την μάρκα δεν έχω δοκιμάσει ο ίδιος. Από φίλους ή/και γνωστούς;
chios Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Το έχω διαβάσει σε διάφορα φόρουμ, δεν έχω όμως δική μου άποψη γενικά είναι λίγο λαχείο η μπαταρία.
alfa1312 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δεν νομίζω ότι αξίζει να ψάχνεις για αγνώστου ποιότητας μπαταρίας και να παιδεύεσαι να την περάσεις. Έστειλα την Δευτέρα το κινητό μου για αλλαγή μπαταρίας, μέσω τρακινγκ παρακολουθώ την διαδικασία, βλέπω λοιπόν ότι το κινητό είναι έτοιμο σήμερα, έφυγε απο το σέρβις για τα κεντρικά σήμερα το πρωί και σε συνομιλία με το τσατ, γιατί δεν επικοινώνησαν μαζί μου για το κόστος, μου είπαν ότι θα μου γίνει η αποστολή και όταν το παραλάβω, θα μου έρθει μαιιλ για το κόστος. Πριν λίγο ήρθανε 2 mail, ένα από UPS ότι αύριο θα γίνει παράδοση και ένα από ΟΡ ότι αλλάξανε: Battery Camera Lens Battery Cover Black Battery Cover Double-sided Adhesive Τώρα περιμένω την απόδειξη για την πληρωμή. 5 μέρες και γύρω στα 30 ευρώ και αλλάξανε όπως βλέπετε ότι ήταν απαραίτητο. Στην Ελλάδα να είχε σέρβις θα γλύτωνα Ίσως 2-3 μέρες αλλά θα έπρεπε να τρέχω. Γιατί αν το έστελνα με κουριερ θα ήθελε Ίσως και παραπάνω χρόνο.
drade Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 10 λεπτά πριν, alfa1312 είπε Δεν νομίζω ότι αξίζει να ψάχνεις για αγνώστου ποιότητας μπαταρίας και να παιδεύεσαι να την περάσεις. Έστειλα την Δευτέρα το κινητό μου για αλλαγή μπαταρίας, μέσω τρακινγκ παρακολουθώ την διαδικασία, βλέπω λοιπόν ότι το κινητό είναι έτοιμο σήμερα, έφυγε απο το σέρβις για τα κεντρικά σήμερα το πρωί και σε συνομιλία με το τσατ, γιατί δεν επικοινώνησαν μαζί μου για το κόστος, μου είπαν ότι θα μου γίνει η αποστολή και όταν το παραλάβω, θα μου έρθει μαιιλ για το κόστος. Πριν λίγο ήρθανε 2 mail, ένα από UPS ότι αύριο θα γίνει παράδοση και ένα από ΟΡ ότι αλλάξανε: Battery Camera Lens Battery Cover Black Battery Cover Double-sided Adhesive Τώρα περιμένω την απόδειξη για την πληρωμή. 5 μέρες και γύρω στα 30 ευρώ και αλλάξανε όπως βλέπετε ότι ήταν απαραίτητο. Στην Ελλάδα να είχε σέρβις θα γλύτωνα Ίσως 2-3 μέρες αλλά θα έπρεπε να τρέχω. Γιατί αν το έστελνα με κουριερ θα ήθελε Ίσως και παραπάνω χρόνο. Αν μπορούσα να αγοράσω ανταλλακτικά θα μου έβγαινε οικονομικά, άμεσα και χωρίς διαγραφή των δεδομένων μου. Απόψεις σε φόρουμ για μπαταρία δεν εμπιστεύομαι στην συγκεκριμένη περίπτωση γιατί από όσα έχω διαβάσει δεν υπάρχει μια ξεκάθαρα καλή λύση. Και έχω διαβάσει και στο myphone και στο xda.
alfa1312 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Μα για την διαγραφή θα επαναφέρεις το μπακαπ που θα πάρεις, άλλωστε μια στις τόσες μια επαναφορά καλό του κάνει Τεσπα, ο καθένας όπως βολεύεται.
drade Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, alfa1312 είπε Μα για την διαγραφή θα επαναφέρεις το μπακαπ που θα πάρεις, άλλωστε μια στις τόσες μια επαναφορά καλό του κάνει Τεσπα, ο καθένας όπως βολεύεται. Έχω χρόνια να κάνω μπακαπ, από την εποχή του σαμσουνγκ που έκανα με τα εργαλεία της σαμσουνγκ. Στο 3t πως κάνουμε; 1 λεπτό πριν, drade είπε Σίγουρα κάνει καλό η επαναφορά μία στις τόσες αλλά η βαρεμάρα.. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2020 από drade
alfa1312 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, drade είπε Έχω χρόνια να κάνω μπακαπ, από την εποχή του σαμσουνγκ που έκανα με τα εργαλεία της σαμσουνγκ. Στο 3t πως κάνουμε; Σίγουρα κάνει καλό η επαναφορά μία στις τόσες αλλά η βαρεμάρα.. Στο ΟΡ6 έχει μια εφαρμογή νομίζω OP Switch λέγεται, δεν θυμάμαι γιατί το κινητό θα το παραλάβω αύριο, είναι για μπακαπ και για μεταφορά δεδομένων όταν πάρεις άλλο κινητό ΟΡ. Φαντάζομαι θα το έχει και το ΟΡ 3t. Κάνει μπακαπ τα πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα